- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
HEEEEELP!
Felraktam a THL W200Somra a xposedet és újraindítás után nem csinál semmit. csak a THL logo jön be és csak áll.semmit nem csinál! -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Ki tudja megmondani,hogy mi az a RILJ és miért ébresztgeti folyamatosan a telefont? Wakelockkal nézem és azt mutatta,hogy sokszor ébreszti. Van megoldás a kikapcsolásra?Az akksi élettartam növelésének érdekében szeretném.Köszi -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Ki tudja megmondani,hogy mi az a RILJ és miért ébresztgeti folyamatosan a telefont? Wakelockkal nézem és azt mutatta,hogy sokszor ébreszti. Van megoldás a kikapcsolásra?Az akksi élettartam növelésének érdekében szeretném.Köszi
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Csinálhatna valaki, akinek van, egy THL 5000 tesztet, esetleg fórumot? -
drewcsalad
tag
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Nem tudom kinek mi a tapasztalata akksi üzemidővel kapcsolatban, de megosztanék Veletek egy észrevételt. ThL W200S -em van. Tegnapelött letíltottam minden google szolgáltatást, facebookot,vibert (csak akkor kapcsolom be amikor használom,utána ismét ki) és azt vettem észre,hogy jelentős mértékben növekedett az akksi üzemideje! Ez szerintetek valós,vagy csak beképzelem magamnak? -
drewcsalad
tag
válasz
fényelőkész #78450 üzenetére
Ha hallgatsz ránk,akkor NEM veszel klón telefont!!! Én is beleestem ebbe a hibába! CSAK brand telefont vegyél! ThL,Lenovo,Zopo,Jiayu,Xiaomi,Umi,Oppo,Doogee,Huawei........ most nem tudom az összes márkát!
-
drewcsalad
tag
válasz
fényelőkész #78441 üzenetére
NE vedd meg!!!
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik a leghatékonyabb akksi app? Érdemes ilyet felrakni? Most fent van a Battery Doctor, de találtam ilyet hogy Battery HD Pro. Logikusan gondolkozva,ha kilövöm a futó nem használatos appokat a beállításokban és háttérben nem fut semmi (még akksifigyelő app sem) akkor kevesebbet fogyaszt. Jól gondolom,vagy van ezeknek a monitorozó,kalibráló appoknak értelme? Tényleg lehet kalibrálni a Li.ion akksiket? Tudtommal nincs memójuk már ezeknek. -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Most melyik a legjobb akksi idővel rendelkező 5"-os? Pl. a Thl 4400 és 5000-en kívül? -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Miért vírusos az MTKDroidtools2.5.3? eddig ahonnan le akartam tölteni mind vírus,vagy trójait tartalmazott!!! Betegségmentesen van valkinek pvben? Köszi -
drewcsalad
tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
drewcsalad
tag
válasz
7Sony7 #77057 üzenetére
Áháá értem
gyári van fent ma rootoltam vroottal,mert a mostani W200S firmwareket nem igazán kezeli a frama. :S nem szedtem ki semmit a systemből! le akartam menteni a recoveryt és amikor beléptem a hanggerő gombal navgáltam és a bekapcsolóval okztam. amikor a recovery menübe léptem ez a kis hátonfekvő androidfigura kinyitott hassal volt a képernyőn és a bekapcsló gombbal jött ki a menü de nem működött az enter funkció. aztán a rebbotot nyomtam és kétszer a felfele hangot és egyszercsak kilépet és újraindult. nem láttam még ilyet :S
-
drewcsalad
tag
Segíííítséééééég! backup mentés után nem indul újra a reboot system nowt ha le okzom. fekszik az android figura kinyitva a hasa és egy piros 3szög benne felkiáltójel :S ez miii?
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Miért van az,hogy a framaroottal nem tudom rootolni W200Sem? a 1.9.0-1.9.3ig mindet próbáltam ,de failed mindnélhogyan tudnám rootolni? előre is köszi
És igen tudom,hogy van W200 fórum,de hátha itt is vannak root guruk -
drewcsalad
tag
Sziasztok,
Happy hour akció van a Pandán,ha érdekel valakit THL W200S.http://www.pandawill.com/thl-w200s-smartphone-mtk6592-android-42-50-inch-gorilla-glass-screen-32gb-otg-black-p85921.html
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Itt ócószág van ThL-ből:
http://www.antelife.com/thlcarnival.html -
drewcsalad
tag
Akit esetleg érdekel,most találtam!
http://www.antelife.com/thl-w200s-mtk6592-octa-core-1-7ghz-smartphone-with-android-4-2-5-0-inch-1g-8g-hd-1280-x-720-dual-camera-black.html?acc=d645920e395fedad7bbbed0eca3fe2e0 -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Ma akciós 190 dodó a W200s itt:
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-THL-W200S-MTK6592M-Octa-Core-1-7GHz-Android-4-2-Mobile-Phone-5-0-720p/311331_1657196969.htmlüdv
-
drewcsalad
tag
Természetesen be van dugva a füles és ha be van állítva a freki csak serceg :S Nincs erre app,vagy chip kell bele tényleg ? :S
A GPS meg érdekes ,mert Engineer mode-ban YGPS...bla bla bla.EPO file letöltve. és még a piros pöttyök sem jelennek meg :S
Nettel működik a GPS de ugye nem az a cél -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Help
Már kérdeztem tőletek,de hátha így jobban képben van valaki. Ezt a telót vettem asszonynak:
http://www.pandawill.com/gts9589-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-4g-47-inch-130mp-camera-white-p76968.htmlA problémák még mindig fent állnak:
-GPS nem talál jelet! Igen ezt már kérdeztem és körüljártam,de hátha
-Akksi gyengusz :S ha nyomkodva van, kb. 3-4 óra.
-Fontos kérdés,hogy a rádió miért nem talál csatornát.Van valami app amin lehet fogni a magyar csatornákat?
Előre is köszi -
drewcsalad
tag
válasz
hungobungo #63952 üzenetére
Értem! és ha erősebb akksit veszek bele,mondjuk samsung s4 eredetit rakok bele,az megoldás lenne?
A réz fólia tuning hogy an működik? :S
Köszi -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Most jött meg csínából a telem. Egy i9500-ös. A kérdésem az lenne,hogy tudna e valaki segíteni az akksi kalibrálásában ,ha van ilyen ( kb. 12 órát bír ki) :S és a GPS-ben. Sehogy nem tudom ráhegeszteni. Próbáltam letölteni az EPO infót és mindent úgy csináltam a hogy leírták máshol. MTK engineer módban blabla.... de a piros pontokat sehogy nem teszi rá,miután elkezdem keresni a műholdakat.10-20 perc és semmi.
HELP!!!!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest