Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Fülhallgatóval müxik tökéletesen. Telefonálni is lehet, előlapi is hsz is jó.
A hátsó tök süket.Terentius
Még nem tudom, eléggé elhúzták a vámosok, de ha minden jól megy a héten a kezemben lesz ("vámhatározat kiadva")
Az aláírásomban megelőlegeztem a dolgot. Mondjuk sok rosszat konkrétan HD5000-ről nem olvastam se itt se külföldi forumon/tesztben. persze ettől még bármi lehetséges, azt már látom h ez márka nem lesz nagy Star a kinai gyártok között..
Amúgy a W450 1 hónapja van nálunk, Tmallbox-os vétel (tmallbox védelmében, ez az első telo ami behalt az onnan rendeltek közül..) szerintetek meg lehetne játszani a kínaival, hogy visszaküldöm és ne egy másik ilyet küldjenek, ne javítsák, hanem hogy egy másik telot választanék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest