- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #77575 üzenetére
Igen, ez a gondom nekem is a hongmi 1s vs note kapcsán
Nem is az hogy nagyobb, de elég vastag és nehéz. Nézegettem az inew v3-at, qrva jó teló lenne és árban is jó. Na az 5" ellenére kurta vékony és könnyű. De a topikja nem győzött meg hogy olyan kellene nekem, amúgy nagyon tetszene. Nemrég volt ilyen 5" a kezemben ami vékony és könnyű, teljesen jó. Írok is majd egy listát mik jöhetnek nálam szóba, érvekkel, ellenérvekkel, hátha a tapasztaltabbak találnak még valamit amit nem vettem észre és kezdhetem az egészet elölről
Remiel: Hát ez van, a pofátlanok most nagyon felemelték
Mobilemannél van készletről ugyanannyiért kb mintha megrendeled miniről, 61-62k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest