Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
berigazek
őstag
válasz
üzenetére
Viszont...jó,hogy az ágyban vagyok,mert megint egy hátast dobtam volna....bekapcsoltam a GPS-t és valamit próbálgattam...és bent a lakásban egy 65 cm-es falvastagságú szobában műhold jeleket fogott net nélkül és stabilan többé-kevésbé tartotta a 8-9 műhold jeleit...hmmm.Ilyen erős GPS-es telóm nem volt!

-
berigazek
őstag
válasz
üzenetére
Értettem én első perctől,hogyan kell csinálni,de a telefon nem reagált semmire.Most mind a 6 (Level 0-6) a legfelső értéket állítottam be a 255-t és így most jó

Amúgy ez gyári hiba,mert Jessica Tang a Zopo főfőfeje másoknak is írta a Zopomobile fórumban,hogy tudnak róla és küldenek postán mikrofont és otthon házilag könnyen ki lehet cserélni a honlapra feltett útbaigazító videó szerint.
-
XM-L T6
tag
válasz
üzenetére
Kipróbálom! Jól földhöz vágom!

Újraindítani próbáltam. Még az akksi kivétel meg a Factory reset-et nem, de azt is ki fogom.
Képernyőnél nincs zavaró bevilágítás. Nem úgy mint a blademnél volt. Ez teljesen korrekt.
Egyébként antutu még ezt írja:
Direction sensor
G sensor
E-compass
Gyro sensor
Temperature
Pressure
Ambient Temperature
Relative Humidity
Linear acceleratiaon
Rotation vectorNa ezeket nem támogatja.
Valaki leírná mit is jelentenek pontosan. Próbáltam keresni de valami emberi nyelven kellene elmagyaráznia valakinek 
Még egy illetve két dolog. Két mikrofonja van az eszköznek! Egy alul a beszédhez egy meg felül szerintem a zajszűréshez! A másik, hogy az iránytű nem működik. Gondolom azért nem mert valamelyik fenti érzékelő nincs benne.

-
berigazek
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)p780 , jiayu g4s,Thl 4400, hongmi/1s/note inew v3......

Valaki leírná mit is jelentenek pontosan. Próbáltam keresni de valami emberi nyelven kellene elmagyaráznia valakinek