Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
Leggyorsabb a hdspa, aztán a 3g,majd az edge. Én így tudom.
-
-
G.I.JOE
senior tag
válasz instantwater #34637 üzenetére
>Itt< azt olvasom, hogy a C3 nem Gorilla Glasses. Meg ugye máshol van a kamera.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz vampire17 #34639 üzenetére
Gizchina-s emberke az Android-cream-ről rendelte, na azokról még nem hallottam. Viszont 1.5GHz, 2 giga/32 giga, HD, tudja a 900Mhz-et, 7mm vastag, és 278 dollár ... Hmmm, elgondolkodtató. Mégha mondjuk a minideal-ről 300 is lesz. De így lassan már én sem fogom tudni, hogy mit vegyek és még évekig nyüstölöm majd a galaxyt!
Viszont nem Gorilla Glass-es és ha jól látom nem is dual sim-es. na, így már könnyebb dönteni!
[ Szerkesztve ]
-
G.I.JOE
senior tag
válasz CoolBoy323 #34744 üzenetére
Talán >itt<. De van még hátra a hétből!
-
G.I.JOE
senior tag
válasz DJGABI #34942 üzenetére
Én is egyre inkább így vagyok vele. Azért is mert ugyan csak egyszer fogtam egy Lenovo 5"-os telót és akkor is k nagynak éreztem, de most a netes adatok alapján lapon lerajzoltam az X2 meg a G4 méreteit. Hát ... én zsebben hordanám a telót és még a g4 is necces, nem hogy az Umi. Vagy szokható?
-
G.I.JOE
senior tag
válasz CoolBoy323 #35248 üzenetére
Akkó a shopjukba!
-
G.I.JOE
senior tag
Nem volnának rosszak ezek a THL-ek, de csak 2000-es aksikkal vannak szerelve. Az meg nekem k kevésnek tűnik. Kb. mennyire merít le egy HD telót mondjuk 1 óra filmnézés, 1-2 óra játék, meg mondjuk 10-15 perc telefonálás és olyan 30-40 perc 3G? Jó, a 3G akár lehet 45 perc is!
-
G.I.JOE
senior tag
SGX 544 és 544MP között mi a különbség?
-
G.I.JOE
senior tag
válasz Elektrosokk #36120 üzenetére
Én személy szerint 5" felett már minimum HD-ban gondolkodnék. A 900 Mhz tudtommal csak a vodánál gond. Amúgy a 3 telót nézve, szinte mind ugyanazt tudja, vedd azt amelyiknek a legjobb az ár/tetszés indexe!
-
G.I.JOE
senior tag
Ez már volt? Jiayu G4 32/2
-
G.I.JOE
senior tag
-
G.I.JOE
senior tag
-
G.I.JOE
senior tag
válasz csonkadavid #39568 üzenetére
Ha jól tudom mintha a mostani eresztésekben már jó lenne a háttérvilágítás a g4-eknél. De rá kell kérdezni!
-
G.I.JOE
senior tag
Na most mi van már? Mikor derül ki a krinyo w.miki történet vége? Tisztára depi leszek, ha lemaradok róla!
-
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Minideal-en a comment-be kell írni azt, hogy magyar nyelvvel és EU-s töltővel szeretném a telefont és aztán rakhatom a kosárba? Gondolom a gift ként feladást már nem kell megemlítenem nekik.
-
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Letöröltem a batterystats-ot, az antutu testert használhatom a lemerítésre, vagy inkább normál használattal abszolváljam a műveletet?
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Srácok, mondják, hogy halk vagyok a telefonban. (Vowney V5) MobileunvcleTools-ban Normal mode - mic level 6 nem volt maxon, felvettem 248-ra. Gondolom így jobb lesz, de a kérdésem az volna, hogy a mikrofon hangereje ugyanúgy a hangerő gomb nyomkodásával megy feljebb, mint a hangszóróé? Mert a hangszórót nem mindig használom max-on. Mert ha így van, akkor nem úgy kellene inkább a mikrofont beállítanom, hogy mondjuk level 4-6-ot felrakjam 240 környékére és csak alatta csökkentsem?
-
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Szerintetek egy Vowney V5-höz jó egy 1.5A-es töltő 1A helyet? PL. >ez<? Elvileg úgysem vesz fel több áramot, nem? Vagy maradjak inkább egy sima 5V1A-esnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bambanő háza tája
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?