- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Lehet hogy nem érdemes, de mégis az a helyzet hogy manapság milliónyi ember örül a tízenéve megjelent, és sokak által már akkoriban megunt dolgoknak androidon, ráadásul ugye sokkal kisebb képméretben, sokkal xarabb irányítással, nem egyszer gagyi graffal (oké, telefonon van, és???, attól még igaz) A legviccesebbb része meg az, hogy PC-n a csúcsgraffal megáldott, jóval irányíthatóbb játékokat ez mellett meg fikázzák. haha. Ha olyan játékkal játszok pc-n mint pl. a Rage, akkor telefonon is ugyanolyan szintű játékkal akarok, nem kevesebbel és nem majd 15 év múlva mikor oda-vissza meguntam már (1ébként már pc-n se igen játszok, de ez megfogott).
Amúgy meg elég 1-2 logikai, azoknak meg nemigen kell az erősebb vas.
Én is kíváncsi leszek Intel-re... de ha jól emléxem már vagy 2 éve be van jelentve, nem?
(#45797) Csocsesz75:
Véletlenül nem az sd-re telepíted a Launchereket?[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Hali!
Létezik olyan program, ami magtától bekapcsolja az adatforgalmat, ha valamelyik alkalmazásnak netre van szüksége? Persze az is jó lenne, ha mondjuk 5 percig nem használja a netet, akkor magától ki is kapcsolja.
Egy kis akku időt spórolnék vele.Üdv.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Adott egy Huawei x3. Telepíteni szerettem volna rá a Zeam Launchert, de mindannyiszor mikor a telót újraindítom eltűnnek a widgetek, még a gyári Huawei launcherből is és maga a Huawei launcher sem akar elindulni hanem hibaüzenetet dob és le akar állni.
Már próbáltam más launchert is (már nemtudom melyiket) ott is volt ilyen probléma.
Van valami ötletetek mi lehet a probléma ?
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45784 üzenetére
Köszi. Ingyenes progit nem tudsz ajánlani? És mi az az OOM határ?
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #45787 üzenetére
Indítsd Linux-ként.
-
DS39
nagyúr
azért az ARM architektúra ilyen irányú számait nem érdemes összehasonlítani az X86-os PC-s architektúrával. ezért is leszek majd kíváncsi az Intel által fejlesztett X86-os architektúrájú okostelefonokra, szvsz az borítani fogja a piacot.
de azt aláírom hogy a népbutítás az megy, olyan értelemben hogy a fejlesztők leszarhatják az optimalizációt, hiszen úgyis félévente jönnek az újabb csúcsmodellek és erősödik az alsó kategória is. ezzel ösztönözve azt hogy vedd meg az újat, jobbat, drágábbat.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
tvamos #45789 üzenetére
Ez az egész "megaherc" + sok memó dolog is csak egy népbutítás.
Vicces hogy 10-11!!! éve pl. a GTA3 pc-n 300Mhz-en (450-en meg már brutáljól szaladt) 256mega rammal elfutkorászott 800x600-ban vagy 1024x768-ban 15colon, itt meg nem árt vagy 1 giga procc meg minimum 512 memó, és örül a sok j(l)úzer hogy hurrá, gta 3-4 colon...A többi gagyiságról ne is beszéljünk.
Meg hú de jó ha 100-150k-ért már csak alig akadozik a menü a droidon.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz
ncc1701 #45785 üzenetére
Azert mi ostoba felhasznalok is gerhesztju ezt. Aki Okostelefont vesz, egyre tobb mindenre akarja hasznalni. Lattam itt olyan hsz-t, hogy ablakban akar filmet nezni, bongeszni, es kozossegi eletet elni egyszerre, mint egy i3-as 4GRAM-os gep 23"-es monitorjan... hat ahhoz tenyleg kell azert a quad-core ARM... nem jol latom?
-
atillaahun
veterán
válasz
ncc1701 #45785 üzenetére
Van benne valami. Bár most sem az app-ok memóriafogyasztása okozza a gondot, hanem a rendszeré.
Valóban elképzelhető, hogy az ICS, JB, és a soron következő Android-ok egyre több RAM-ot zabálnak majd, így sosem lesz belőle elég.Kíváncsi lennék egy jól kicsontozott 1 GB-os teló mire képes. Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, így én is csak feltételek..
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz
atillaahun #45779 üzenetére
Mire odajutsz, addigra az appoknak a 4GB memóriás telefon fog kelleni. Uis azokat is úgy írják, h egyre több memóriát, egyre több procit egyenek, h az ostoba user vegye meg a legújabb csilivili telót, mert a régi már lassú. Fogyasztói társadalom.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45781 üzenetére
Eddig csak az Operanál vettem észre. Nem tudom, hogy van-e bármi beállítás erre. Ennyire még én sem ismerem a rendszert, ami egyébként 3.2-es HC.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Olyan alkalmazast keresek ami fizikai QWERTY gombsorral megaldott keszulek eseten (pl. Samsung Captivate Glide) megoldja, hogy a gombok segitsegevel iranyithassam a jatekokat. Letezik ilyen?
-
atillaahun
veterán
Csak az Opera, semmi más?
Alapból azt mondanám, hogy azért mert az Opera böngésző létére szarul van megírva, "hagyja", hogy a rendszer a legalacsonyabb prioritást ossza ki neki - amint nem ő van előtérben, ezért az elsők között van amit bezár.
Pedig annyi haszontalan, semmirekellő program van, amit legyilkolni nem lehet a memóriából (még be se zártad de már 2 példányba újraindult), legfeljebb reboot-tal, az Opera-t meg ott üti le a rendszer ahol tudja. Pedig csak annyit kellene vele csinálni, hogy service/szolgáltatás-ként fusson a háttérben.Válaszolva a kérdésedre: sajnos nem tudom, 1 GB RAM-nál ez már nem indokolt viselkedés. Nincs véletlen erre valami beállítás a rendszerben? A 3.0-át nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45779 üzenetére
És vajon az miért van, hogy 1GB-os tableten az Opera Mobile folyton bezárodik, ha a házikóra bökök?
-
atillaahun
veterán
válasz
Frozzy #45759 üzenetére
2 olyan program létezik, amiben van erre beállítás. Az Auto Memory Manager, és az AutoKiller Memory Optimizer.
Egyik sem működik. A RAM kezeléshez sajnos csak kernel szinten lehet hozzáférni.
Magyarul: nem fogsz találni olyan app-ot, ami képes lenne megakadályozni, hogy az Android bármit is bezárjon.
Custom rom-okba építve vannak erre próbálkozások, de azok közt sem láttam még olyat, ami rendesen működne.
Használható multitasking-hoz 512 MB RAM sajnos nagyon kevés. Ebből az egyetlen kiút az 1 GB. Ahhoz meg kell még pár év, míg azok a telefonok megfizethetőek lesznek.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jól használható sms kezelő progit? ZTE Skate-em van és már kezd idegesíteni a gyári progi. THX
-
Necc
addikt
Felteszem meg1x, valaki tud olyan appot ami egy adott konyvtarat letitkosit, de azt telefon alatt seamless modon tudom hasznalni? (azaz nem kell kulon appal popecselni vagy jelszot beirogatni, ha el akarom erni az adott mappa tartalmat)
-
Deck
titán
Melyik programmal tudok jó makró fényképeket csinálni?
-
neo-geo
senior tag
Bedöglött a a play áruház a telefonomon, nem tudok semmilyen programot letölteni, elkezdi a letöltést de nem történik semmi. A play gyorsítótárát már töröltem de nem javult meg. Hogy tudnám helyrehozni újra hogy jó legyen?
-
Frozzy
őstag
valaki tud olyan alkalmazást ami letiltaná, hogy a rendszer egy adott alkalmazást sohase zárjon be? maximum csak akkor ha én kézzel kilövöm.
Előre is köszi
-
fdisk
őstag
A telefonokban hol van a hőmérséklet érzékelő,ami pl.az akkut is méri?Mert lett egy nagyobb kapacitású aksi a telóba,és 25 foknak látja a battery hd,akkor is ha fél órát játszok vele.
-
DS39
nagyúr
válasz
zho-lee #45745 üzenetére
én is beszoktam a címbe, de valóban nem erre gondoltam.
maga Play felismeri az eszközét mindenkinek, viszont a hsz-eknél kb minden második embernél jelzi automatice készüléke típusát. (mondjuk valószínű a divatosabb modelleket írja, csak nem értem ha a rendszer felismeri mindenkiét, akkor miért szelektál.)TRob1: hmm, hát erre nem gondoltam hogy ez reklámnak számít. viszont a fejlesztőknek fontos visszajelzés lenne ha minden hozzászólónál látszana hogy egy-egy típusnál mi a vélemény az appról. de köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Frissült a PowerAMP.
-
patex1983
őstag
válasz
Mcfery #45724 üzenetére
Jelenleg így van megoldva, ezzel csak az a baj, hogy egyedül az App Lock műkdöik úgy, ahogy azt én szeretném (nem lövi ki semmilyen task manager, újraindítás után rögtön, automatikusan betölt és stabil). Több mást próbáltam, de mindegyikkel volt valami probléma, pl. jelenleg a 2. locker a Smart AppLock, ami stabilan fut, viszont újraindítás után nem indul el automatikusan, ránéztem egy AutoRunManager-rel, ahol azt írja, hogy automatikusan indul, ennek ellenére mégsem.
-
DS39
nagyúr
a topicja nem nagyon pörög ezért itt is megpróbálom, hátha vki tudja:
[link] -
jano_77
nagyúr
válasz
_stick_ #45738 üzenetére
Úgy értettem, hogy bemész a bankod egyik fiókjába és megmondod, hogy szeretnél web-es számlát a folyószámládhoz. Elvileg szerintem minden banknál elérhető ez manapság már. Ekkor kapsz egy virtuális számlát, amire a saját számládról feltöltesz annyi pénzt, amiért vásárolni szeretnél éppen a neten. Amikor kéri a kártya adatokat, akkor ennek a virtuális kártyának az adatait adod meg és így nem lehet gondod a jövőben.
-
mcwolf79
veterán
Üdv All!
Van egy Sony E. Xperia Pro telóm.
Hogy lehet visszaállítani a gyári állapotot? Tehát mindent legyalulni róla (appok, játékok, stb.). tehát csak az legyen rajta,ami gyárilag rajta volt.
Thx -
Freemail-ről Gmail-re én így húztam át a leveleket:
1. Gmail -> Beállítások -> Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével) -> Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele -> Hozzáadtam a freemail-est, így meglettek Gmail-ben a bejövő leveleim.
2. Gmail-ben ezeknek adtam egy saját címkét, pl. freemail-bejövő
3. Freemail-ben a bejövő leveleket átraktam egy külön mappába, pl. Bejött levelek
4. Freemail-ben a kimenő leveleket átraktam a bejövő mappába
5. Gmail-ben megint importáltam a pop3-as leveleket, ezeknek freemail-kimenő címkét adtam
6. Freemail-ben a bejövő mappából visszaraktam mindent a kimenőbe, a Bejött levelekből a bejövőbe (vissza az eredeti állapotra)
7. Freemail -> Beállításaim -> Átirányítás -> Csak továbbít (freemail-en nem marad meg a levél) vagy Továbbít és helyben kézbesít (freemail-en is megmarad 1 példányban)Freemail-ben minden visszakerült a helyére, és Gmail-ben freemail-bejövő és egy freemail-kimenő címkével megvannak a leveleim. Leírva soknak tűnhet, gyakorlatban 10 perc alatt kész. Elsősorban azért váltottam, mert freemail-re nagyon sok levelet nem kaptam meg, gmail-en ilyen gondom eddig nem volt. Nagyon jó a levél összefűz funkció is, a hosszabb levelezések is egyetlen levélként jelennek meg. Gmail-hez van böngésző kiegészítő, ami azonnal mutatja, ha levelem jött.
Régen ha 3 hónapig nem jelentkezett be valaki freemail-re, akkor törlődött az email fiókja, ezért havonta 1x bejelentkezek a 4 fiókomba.
-
desolator
senior tag
válasz
joe357 #45734 üzenetére
Az érdekes. Megmondom őszintén töltés alatt még nem próbáltam mert van rendes navim a kocsiba csak séta közben, de szerintem csak nálad lehet valami bug mert akkor senki nem venné meg tőlük a progit ha ez jellemző lenne. Most ki is próbáltam asztali töltővel a Navigont és nekem tölt közben..
[ Szerkesztve ]
-
joe357
tag
válasz
zole72 #45548 üzenetére
Nem tudom válaszolt már-e valaki és sikerült-e, de én is ezzel szívtam sokáig. Amit tenni kell hogy a mappa megosztásánál a felhasználók közé beteszed a mindenkit és a jogokat magadod írás/olvasás. Aztán a megosztás központban kiveszed a jelszavas védelmet. Amikor az ES látja a lan fülön az Ip címet akkor azon edit megadod a nevét pl asztali PC és anonimusz pipa bepipál majd ment. Így nekem műkszik. Hozzáteszem 2 hónapot szenvedtem mindent kipróbálva mire valaki egy másik fórumon segített. Ha nem akarod hogy mindenki lássa akkor router mac szűrés.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
A play-ről vásárlással kapcsolatban lenne pár kérdésem (mint kezdő androidos).
Biztonságos ez a wallet dolog? Más mód nincs erre?
Számlázás, egyéb levonás esetleg havidíj van?
Elég bizalmatlan vagyok a témában, nem szívesen adom meg a bankkártya számomat, főleg a google-nek, mert hogy ~fél éve az email fiókomat feltörték. -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Melyik a jelenleg legjobb navigációs program? Androidra kellene.
Esetleg ha tudna vki a 3betűs progihoz térkép elérhetőségeket, az megkereshetne privátban.Köszi
-
desolator
senior tag
Sziasztok
Kezdő android felhasználóként egy egyszerű kérdésem lenne: Ha vettem egy androidos telót (zte blade, telenor) és azon szeretném frissíteni a rendszert hivatalos módon, akkor azt csak a telenoros frissítéssel tehetem meg? Vagy ilyenkor a gyártó oldaláról is le lehet tölteni a frissítést már ha van?
-
patex1983
őstag
Tudtok olyan app-ot ajánlani, amivel különböző alkalmazásokhoz különböző jelszavakat lehet beállítani?
Konkrétan azért kellene, mert van egy tabletünk, amit a párommal közösen használunk és a gmail klienst beállítottam az ő postafiókjára, az e-mail klienst pedig az enyémre és szeretnénk, hogy mindenki csak a sajátjához férjen hozzá. Az applock és társait próbáltam, azok viszont fixen egy jelszót tudnak és a levédett app-ok mind azzal nyithatóak. -
Mcfery
tag
Hi!
Valaki biztos ismeri már, de nekem még új:
Beállítások--a telefonról--android verziója (nálam 4.0.4) mezőt
gyorsan ütögeted(6-8) előjön az ICS logója.
(bocs ha már volt) -
Frozzy
őstag
van esetleg még olyan app, hogy pl kiadja a rendszernek, hogy pl használok egy alkalmazást pls Skype, játék akármi azt soha de soha ne zárja be ? tehát mindig a háttérben fusson. vagy pl csak manuálisan tehát én tudnám csak leállítani kézzel
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki olyan appot adni ami pl 20 darab .APK filet feltelepítene automatikusan ? tehát, hogy nekem ne keljen továbbozni meg stb!
előre is köszi
-
jani8787
tag
Valaki tud olyan firewall-t amihez nem kell root? Mert nekem Sony Ericsson Ray-m van a 4.0.2.A.0.62 builddel, és nem tudom rootolni. Vagy esetleg erre van megoldás ami működik?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tudtok egy programot, amellyel tudom a telefonom webkameraként használni? Próbáltam párat, de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Köszi előre is!
-
air
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Ha használ közületek valaki táblán kindle olvasót, az tudna segíteni hogy pl egy epub könyvet vagy pdf-t hogy tudnék megetetni vele? Tallózni nem lehet, beletettem a mappájába de ott sem látta. Ha küldök az xyz@kindle.com címre levelet convert tárggyal azt ugyanúgy megkapom táblára?
Köszi!
-
icemad
nagyúr
válasz
HollyBoni #45701 üzenetére
Én ezt használom, azért mertem ajánlani. Viszont arra vigyázz, hogy eléggé csúnyán bele tud harapni a mobilnetbe. Plussz, a beállításokat is nézd át, érdemes testreszabni. Viszont nekem nem szinkronizálja össze az ismerősöket a telefon névjegyzékével. Lehet, hogy nem is tudja, végülis mindegy, ez nem akkora érvágás. Ja, és a chat-hez van külön progija.
Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- ZTE felhasználók off topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD