- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
Aktív témák
-
Seshrak
csendes tag
A következő problémára keresem a megoldást:
Használatot követően 30 mp után kikapcsol a képernyő (persze ez az idő növelhető, de akkor gyorsabban merül az aksi). Ha újra be akarom kapcsolni a képernyőt akkor a telefon bekapcsoló gombot kell megnyomnom, majd berajzolnom a kódot. Ez naponta 200x rohadt unalmas.
1./ Van erre valami app, ami megoldja hogy képkódot csak a telefon bekapcsolása után kérje 1x, és legközelebb csak akkor amikor kikapcsolás után újra bekapcsolom?
2./ Arra megoldás, hogyha újra be akarom kapcsolni a képernyőt akkor ne a telo bekapcsoló gombot kelljen nyomogatnom, hanem mondjuk dupla tap a képernyőn és kész?
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan programot, amivel létre lehet hozni a bongészőhöz profilokat? Pl. mobilnethez: képek ki, flash ki, mobil nézet; wifihez pedig minden engedélyezve.
Oké, hogy pár kattintás lenne, de hátha van rá gyorsabb mód.
Köszönöm a segítséget! -
sippet
senior tag
hogy a francba ne lehetne. itt ne ma konkurencia számít, hanem az elérés nagyságrendje. egy cég sem teheti meg, hogy nem támogatja az outlook szinkronizációt, egyszerűen amiatt, hogy még mindig baromi sokan használják.
@v.stryker: egyébként győzd meg apóst, hogy vegyen androidos telefont, aztán egyszer szinkronizálja le az összes cuccát a google contacts-ba és a google calendar-be, és azokat használja. utána nagyon boldog user lesz, meglátod.
-
sbazsi
veterán
azért erre nem fogadnék, mert van ám ms office mac-re...
-
gombsadi
aktív tag
üdv. Egy kis helpet szeretnék kérni. Milyen könyvtár szerkezetet kell létrehozni a kártyán hogy minden képet lássak a galériában?
-
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
lenne egy fontosabb kérdésem: Após épp telefont váltana wm-os telóról és igazából a döntést nagyban befolyásolja, hogy a készüléket lehet-e outlook-al szinkronizálni. Azon is belül a névjegyeket,névjegykártyákat, mert az összes kapcsolata ott van neki. Ezt Android alatt meg tudja tenni, hogy az outlook-os névjegykártyáit beteszi a telefonkönyvbe/névjegyzékbe???
-
joey04
titán
Androidra van olyan program, amivel alkalmazásokat lehet jelszóval védeni? tehát pl hogy ilyenek mint facebook, twitter, mail, sms csak jelszó megadása után induljon el.
-
Rolesz92
tag
Holnap lesz egy androidos telóm (Galaxy S) tudnátok egy olyan programot mondani ami letiltja a HSPDA,EDGE,GPRS meg hasonló adatkomunikációkat (egyelőre nem lesz mobilnetem) és csak a wifi marad?
-
kutkut
addikt
válasz
predator24 #2081 üzenetére
Máshogy meg? (privibe)
-
kutkut
addikt
Srácok, el lehet már érni fizetős appokat a Marketen? Ha csak rootolva akkor adhatnátok 1-2 tippet privibe
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Néhány napja az Antivirus (a neve is csak ennyi) folyamatosan kiírja a notifications bar-ra, hogy Media is clean.. vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy leterheli a telefonom, ki kell lőnöm a programot, már ha be tudok lépni a task manager-be, ami előfordul, hogy nem jön össze, ilyenkor csak az újraindítás segít. Az automatikus keresés ki van kapcsolva.
Tudja valaki, miért csinálja ezt? -
Cyberpunk
félisten
Tudnátok ajánlani valami jó zene lejátszó progit ami lejátszik FLAC-et is
-
Jabby
őstag
Hogy lehetne megoldani, hogy a hívásnaplóba ne csak az utolsó 500 hívás adata jelenjen meg?
-
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Olyan keresnék mint a Desire-n van az sms/email widget hogy lapozgatható..
előre is köszönöm! -
delbarta
senior tag
A Desire topicban Everman megtalálta a választ valahol.
Összefoglalva, az iphone felhasználók rácuppantak a videóhívásra, és ez leterhelte a szerverüket. Amíg megtalálják a megoldást, letiltották a skype-ot.
Én azt sem igazán értem minek rakták bele ezt az opciót. Úgyis használhatatlan volt. Bőven elég a chat és hanghívás, bár ez utóbbi sem egy túl jó minőségű, még wifin sem.
-
gorek
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom észre vett-e valaki, hogy fringből eltünt a skype... Legalábbis nekem.
Tudja valaki az okát?
Üdv. -
guni
tag
Mindenkinek ajánlom, akinek hozzám hasonlóan hiányzott a Windows Mobile után, hogy mindenféle alkalmazások elindítása, meg menüben lépkedés nélkül el lehet olvasni egy sms-t, utána pedig válaszolni, törölni, megjelölni olvasottként..stb.
Guni
-
guni
tag
válasz
Balinov #2041 üzenetére
Ezt csak józan paraszti ész alapján, de nem nagyon hiszem hogy számít az a pár km a műholdak 20000 km-es magasságához képest. Ellenben nekem egy szimpla vonaton sem működik, gondolom a fém kaszni miatt, szóval szerintem az a nagyobb gond. Dugd ki a kezed az ajtón és próbáld meg úgy...
Guni
-
Cyberpunk
félisten
Hali tudnátok ajánlani egy jó rendszer monitorozó programot ami egyben az akku aktuális kapacitását is jól kijelzi %-ban?
-
chros
őstag
Uj Streamfurious Pro 1.0.10-et keresek ....
Es valamilyen Equalizer rendszerszinten van mar? (Hero, 2.1)Koszi
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung Galaxy S készüléket és szeretnék rá plussz élő hátteret feltenni láttam Youtube vidiket,és volt jó sok ami teccett tudtok valamilyen oldalt adni ahol mazsolázhatok?
előre is köszi -
TwentySix
aktív tag
-
sbazsi
veterán
válasz
Tesztelo.hu #2054 üzenetére
nekem az út felét vette. az ablak mellett ültem, és a térdemen/földön volt. aztán elvesztette a jelet. majd leszállás előtt, amikor elkezdtünk ereszkedni, fogtam, és kitettem az ablakba, és rádőltem. egyszercsak megtalálta.
így kb az út felét lekövette, kb 600 km-t. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Balinov #2036 üzenetére
Esélytelen a dolog. A gép maga több rétegben alumínium borítású, teljesen leárnyékolja a GPS-t. Még ablak mellett sem működik, mert az ablak csak egy irányba néz és kis felületű, nem tud 3 műholdat befogni. (Saját tapasztalat...)
Egyébként elvileg működne, hiszen a repülők is használják a GPS rendszert.
-
Balinov
titán
koszi.
Rohadjak meg,igy sem talalom. Mutatja a ki/bejovot egy nezetben, de nem tudom kivalasztani az egy adott szamra kuldott smseket sehogysem. A telszam ugyanaz, csak a szoveg vege valtozik, attol fuggoen, hany perc parkolasert kell fizetnem. Marad az egyesevel, ugy latom. Beepitett uzenetkezeloben sem latok csak kimeno uzenet nezetet...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Balinov #2050 üzenetére
Nekem egymás alatt jelennek meg a különböző számokra küldött smsek (Handcent). Ha hosszan nyomsz valamelyikre akkor lehet egész listát törölni (1 számhoz tartozó listát). Ha sok különböző körzethez küldözgettél ilyen smseket, akkor lehet, hogy csak egyesével tudod törölgetni.
-
Balinov
titán
sracok, hulye kerdes, de az androidos sms kezeloben, vagy Handcentben, hogy lehet megnezni a kuldott uzeneteket? VAn vagy 100+db parkolasfizeto sms-em, amit ki szeretnek gyalulni a francba
-
sbazsi
veterán
válasz
Balinov #2036 üzenetére
én már próbáltam. az út majdnem feléig vette a jelet. aztán nem találta, és inkább hagytam, mert amúgy is merülőben volt. aztán leszállás előtt kitettem megint ablakba, megtalálta. végül leszállás után lemerült...
ablak mellett ültem.sztm nem lehet gond, látnia kell fent is, legalábbis a repülőkön lévő kijelző is gondolom onnan veszi a jelet.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan szoftverrel, ami lehetővé teszi az autocad (dwg) file-ok megnyitását androidos telefonokon?
-
Balinov
titán
válasz
ThorsHUN #2044 üzenetére
udv,
Az Aldik FAQ-ja szerint .epub kiterjesztesunek kell lennie a fajlnak. Ugy remlik, hogy ugy mukodik, ha elinditod, az SD-t atfesuli .epub kiterjesztesu fajlokert es automatikusan hozzaadja a bookshelf-hez
Epub konverziohoz proszald meg az eScape konvertert
ami openoffice-bol tud kesziteni epubot. Vagy itt nezz meg korul, hogy mik vannak erre a celfeladatraEn szemely szerint az FBReadert hasznalom Legenden (2.1). Ez kicsivel tobb formatumot tamogat. FBreaderhez en pl. az ingyenes MobiPocket Creatort hasznalom, jellemzoen pdf-bol valo konvertalasra, prc formatumban. Nem azt mondom, nincs jobb mas formatum, csak ugy hozzaszoktam Uiq3-on, hogy nem valtok egyenlore mas konverterre.
udv
Balinov -
delbarta
senior tag
-
ThorsHUN
őstag
Ave! Nekem olyan kerdesem lenne, hogy tud-e valaki segiteni ebook reader ugyben. Leszedtem a korabban javasolt avikot es egy fbreader nevu progit is, de nem tudok hozzaadni sehogysem konyvet a listahoz. Pls help! Vagy egy hogyannal, vagy egy masik app javaslataval. Thx elore is!
-
Balinov
titán
8-10e m, ugy remlik, legalabbis utoljara mintha ennyit mondott volna be a pilotabacsi. ugy tudum, helymeghatarozashoz 3 muholdot kell latnia, mig magassaghoz tovabbi minimum egyet. Europa felett szvsz ez nem lehet gond, pl. autos Navigonom altalaban 6-9 hodot lat,attol fuggoen a szigeten merre megyunk, meg menyire felhos
-
-
Balinov
titán
pff...igaz,ott volt a menuben....koszi
Meg egy kerdes, hasznalta mar valaki ugy a Legendjet/Herojat/STb. hogy repules kozben, flight mode-ban egy navig programmal (ndrive,navigon,stb) nyomonkovette, hogy merre jar epp?
Multkor probaltam Legenden flight modban,de nem nagyon akarta megtalalni a gps jelet.Igaz, nem ablaknal, hanem kozepen ultem. Vajh ablaknal ulve jobbak az eselyek,vagy flight mode lekapcsolja a gps-t is?
-
Balinov
titán
sracok, Hero-n volt egy olyan gyari program, ahol egyfajta Itt Jartam naplot lehetett kesziteni, kepekkel,videoval ill. geotag-es gps kordinatakkal. Legenden nem talalom, valaki nem tudja a program nevet?
-
V.Stryker
nagyúr
Miként lehet a programok alapméretezését állítani? Tehát,hogy ne az alap progi legyen az alapméretezett zenelejátszó, hanem amit útólag feltettem?
-
-
HarapósKutya
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha hülye a kérdés, utána nézhettem volna, de nem nagyon van időm.
az androidos telókat lehet frissíteni? pl: 1.6-ról 2.1-re? (htc hero esetében)
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna ajánlani egy olyan programot amivel white listát tudok létrehozni és egy widget kapcsolóval lehetne állitani,hogy csak a listán szereplők hívhassanak?
Már próbáltam pár programot de ezt a funkciót nem tudta egyik sem.
Az esetleges ötleteket nagyon köszönöm. -
Saccco
nagyúr
Kicsúsztam...
App2SD használata mellett nem okozhat galibát, ha kiveszem a kártyát miközben a teló be van kapcsolva, akár leválasztás mellett is?
-
Saccco
nagyúr
Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy a rootolást, a hard reset megszünteti-e? Feltételezem, hogy igen.
-
Balinov
titán
válasz
f1alonso #2021 üzenetére
a skyfire egy erdekes egy allatt amugy. Eleg sok oldalt tamogat, sokat kozuluk me is neztem,mert mukodik, viszont kicsit csaloka, mert nem nativ streaming videot tud,hanem a hw-t hasznalva on-the-fly attomoriti a telefon szamara emesztheto formatumba. Irtak is valamikor hogy ezt a modszert alkalmazza.
-
f1alonso
aktív tag
Ja és ha telóra rá másoltam az apk kitejesztésű file-t mivel tudom telepiteni mi a progrm neve?
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok!
Napokban vásároltam egy Spica-t. (2.1-es android.)
És így amiket eddig telepítgettem az marketről volt.
Kérdésem az lenne hogy : Ha mondjuk gépen van vmi programom telóra akkor csak annyi h memóriakártyára felmásolom, és telóba megnyitom és kész?Vagy ahozz is még kell +ba filekezelő?Másik kérdésem az lenne hogy : 2.1-es andoridra van flash player? mert nagyon jó lenne...töltöttem olyan böngészőt ezt a skyfire-t de sztem szart se ér..megnyitottam vele a justin.tv-t h nézzem a focit azt azzal se tudtam nézni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv
-
satel
tag
segítséget kérek:
megoldható, hogy az asztali gép bluetooth segítségével internethozzáférést biztosítson a Desirének? esetleg valami más megoldás (mobilinternet és WiFi kivételével)?fura tudom, de ez van...
-
csigafej
tag
sziasztok,
az alábbi problémát szeretném megoldani LG GT540-esen (android 1.6)
bluetooth-t használom kocsikihangosítóhoz, az előző telefonom automatikusan felcsatlakozott mindig a kihangosítóra, ha beszálltam a kocsiba (az első összepárosítás után), az lg viszont csak akkor csatlakozik rá, ha manuálisan összepárosítom őket minden egyes alkalommal. Van erre valami app ami intézi az automatikus kapcsolódásokat?
köszi
gyuri -
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2005 üzenetére
Budapesten az Akácfa sörözőben (Blahánál) és a Dejavu-ben (Corvinnál) lévő wifin lehet letölteni.
-
delbarta
senior tag
Többre mennél vele, ha készülék topikjában érdeklődnél. Szerintem.
-
Haart
addikt
Hi egyik ismerősöm venne egy x10 mini pro-t, a kérdésem az lenne hogy mivel 1.6 van rajta, működik-e a bluetooth?
-
f1alonso
aktív tag
Hi! Tudtok olyan programot amivel a telefonomat webcamként tudnám használni pl msnhez ?
-
VGR
tag
ajánlanám mindenkinek! [SportyPal]
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok! Nem tudtok vmi flash playert 2.1-es androidra?
Aktív témák
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest