- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Shkiz0 #50120 üzenetére
ShareMyApps - ezzel elküldöd a mailodra a telepített appok play linkjét, majd pc-n belépve újra telepíted (fontos lehet így mivel új telóra kell, és a play lehet nem fog frissitést ajánlani sima telepitéssel illetve más-más tipusú készülékre más verzió érhető el, lásd FB)
File expert - név alapján ment, nem a beazonosíthatatlan com.vvghhgg.hggh.gh szerint
Jahh és nem kell root!
Az én kérdésem pedig, olyan appot tud valaki, ami az alkalmazásokat (system, data) név szerint menti, a fenti FE-n kívűl?
Száműzni akarom már és egyenlőre ez a mentési feltételem hátráltat[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Szvsz ez a legegyszerűbb, vagy esetleg mond ki a varázs szót "MUKODJ"
- mentés, importálás, 6 lépés (contact, email, naptár), max 10 perc összesen + az sms ami bonyolultabbá teheti
- a javaslat tapasztalatra épül, cimborám androidra váltásakor lett így megoldva[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Így tennék:
- symbian kimented xml-ben az sms-eid (progit neked kell találni), android importálod mondjuk ezzel
- outlook kimented a címtárad és importálod a gmail címtárba vagy telón névjegyek kimentése a szokásos vcf fájlban, de lehet csv is és ezt importálod a gmail fiókod (pc-n) címtárába
- naptár outlook kimented az eseményeket, majd exportálod a google calendar-ba
- az email-eket pop3-al szintén behívod a gmail fiókodba, itt lényeges megadni minden levelet töltsön le újra a másik fiókból[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Jelenleg a d7 Google Reader Pro verzióját használom hírek olvasására, több hasonló appot kipróbálva döntöttem a megvétel mellett! Ingyenes verziója kipróbálható [link].
Ami tökéletessé teszi, az a 3 féle lehetőség a tartalom megjelenitésére (readability, instapaper, mobilview) appon belül és nem kell böngészőt nyitni a teljes hír elolvasásához. -
xSide
őstag
válasz
kurion #49537 üzenetére
Tina Time-lapse nagy felbontású képekhez...
Vannak különböző TimreLapse alkalmazások, ezeknél a kép mérete kicsi illetve az ezekből összeállítható videó is. A fent linkelt Tina képeiből kizárólag pc-n kreálhatsz összefüggő videót, ahol az eredmény érthetően minőségibb lesz
-
xSide
őstag
válasz
sonaj0203 #49453 üzenetére
"Van Recovery a telón," Nem találtam csak a rootuninstall-ban back up ot.
- ezt általában root után szokták felrakni, mihez hasonlítsam? Mint pc-n egy bios menü!"Az a baj az alap romod csak a régi talk, maps, play verziót fogja tartalmazni erre" Később nem fog frissülni?
- fog frissülni, de ekkor ugyanúgy kevés lesz a helyed"Ahhoz, hogy be tudd másolni ki kell menteni visszaállítás előtt, mondjuk File Expert / Alkalmazásaim (beállitásokban mindent mutasson), átnevezed a romban megfelelő elnevezésekre..."
Ezt nem igazán értem, file expert, mieznekem nincs ilyen, alkalmazáskezelő megfelelője? Nem tudom, hogy a romban hol? hogyan? kell átnevezni és mik a megfelelő elnevezések?
- ez csak egy lehetőség appok telepítő apk mentéseire, mivel nem megy a play itt megleled[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
sonaj0203 #49444 üzenetére
Van Recovery (cwm) a telón, ha igen abban csinálj egy backup-ot és gyári frissítés (visszállitás) után restore (állitsd vissza) csak a data-t...
Az a baj az alap romod csak a régi talk, maps, play verziót fogja tartalmazni erre megoldásként mivel root van, mondjuk Root Explorer-el bemásolod a frissített appokat system/app mappába a jogosultságok megadásával...
Ahhoz, hogy be tudd másolni ki kell menteni visszaállítás előtt, mondjuk File Expert / Alkalmazásaim (beállitásokban mindent mutasson), átnevezed a romban megfelelő elnevezésekre...
A rendszer appok beállitása újra meg max 2 perc, fölösleges emiatt backup róla!
Talk gyanítom azért tűnt el látszólag, mert rosszul adtad meg a jogosultságokat[ Szerkesztve ]
-
-
xSide
őstag
válasz
maggi1886076 #49206 üzenetére
Egy alternatíva és hamarosan magyar nyelv is lesz benne...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
Igen krix-krax, de a logón rajta a név
Angolul társalog...A_ScHuLcZ, mikor hozzáad egy névjegyet válassza ki a gmail fiokját mentési helyként, illetve a beállitásoknál engedélyezze a Minden más névjegy megjelenitése opciót...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
Cartman023 #47617 üzenetére
Szerintem használsz valamilyen cache cleaner-t, ami hatással van a térkép sd-n tárolt adataira is...
-
xSide
őstag
Nem vettem észre lassulást, ilyen alapon a log fájlok is lassitanák a rendszert pedig azok még nagyobb listákat kreálnak
- dropbox mappa (nem keverendő a felhővel)
- data/system/usagestats
- flurry (a használt appokról gyűjt adatot), Root Explorer keresőjével sok alkalmazásnál fellelhetőSzerk: a blokkolt reklámokkal kevesebb időbe telik a betöltődés böngészőkben, játekok és alkalmazások használata közben a netet nem fogják vissza míg betöltődnek a reklámképek
- szvsz gyorsabb lesz[ Szerkesztve ]
-
-
xSide
őstag
Root nélkül Zsolt_72 ajánlata tökéletes, könnyen használható és egyébként csak szebb kivitele az alap áthelyezhetőségnek...
Root-olt telónál javaslatom a DroidSail, mellyel nem csak az alapból áthelyezhető appok rakhatók sd-re! Beállítható az alap telepítési hely, de vigyázni kell, mert ha az sd van alapértelmezettnek beállítva a widgetek nem működnek -
xSide
őstag
válasz
SG3rg0 #46335 üzenetére
Ne tévesszen meg a képernyőképen látható kinézet, van esztétikusabb is
További képek...
- bármi belerakható, legyen az alkalmazás, könyvjelző, névjegy stb.
- parancsikonként illetve widgetként is kirakható a beállított funkciók megjelenítéséhez[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
válasz
Cartman023 #45600 üzenetére
A badass is bontja, mutatja a részleteket csak rá kell bökni adott alkalmazás nevére, folyamatra
-
xSide
őstag
válasz
jackbacsi87 #45325 üzenetére
Persze, ugye mielőtt felrakok egy új romot backup-ot csinálok az utolsó használtról...
Mikor felrakom az újat reboot system, bogarászok benne, újraindítom recoveryből a restore résznél kiválasztom csak a data-t és kész is
Általában romot tesztelés miatt cserélek mikor kijön valami új, de megvan a bevált és annak teljes visszaállítása reco-ból történik szintén pár perc alatt... -
xSide
őstag
válasz
asddsa22 #45186 üzenetére
QR Droid Private, ezzel bármit kerestem megtaláltam...
Nagyon jól összerakott alkalmazás, sok lehetőséggel és egyszerű kezeléssel magyar nyelven -
xSide
őstag
válasz
LordRajZoL #45104 üzenetére
Minek titanium szentnek tartott akármi, ha cwm-ből visszaállítható?
Aki meg fizet is érte így járt...
Párszor használtaam és mégis megvagyok a zagyvaiságai nélkül!
Rom csere? 2 perc és minden appom a helyén hiba nélkül, mert nem használom[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #45014 üzenetére
Kár, hogy nem a Smart Office-t
Ez az egyetlen ami minden számomra fontos dolgot úgy jelenít meg, ahogyan kell.... -
xSide
őstag
Frissült a Play Áruház, jelenlegi verzió 3.7.11
Gyorsabb lett, finomabb és akadás mentesebb görgetés az app leírásoknál, hozzászólásoknál.... -
xSide
őstag
válasz
gatto_ #44788 üzenetére
Na ez így már príma
Szinte minden javításra illetve kiegészítésre került, amit javasoltunk...
A legnagyobb probléma eddig az accelerometer beragadása volt.
Most már a lokalizáció is jobbnak mondható, bár az állóképes (mert már ez is forgatás függő) radar lehetne alapból az aktuális helyre optimalizált -
xSide
őstag
válasz
draco31 #44700 üzenetére
Attól függ mit takarítottál
Programok tisztitása, Rendszer tisztítás, Hibakeresés szóval mindent...
Ha nem új a romod és nem szoktál cleaner progikkal takaritani akkor csak a play miatt kellett volna több 10 megányi lomot találni és ez csak egy progi!
Kéthetente használom igaz a fizetőset (400 ft) ilyenkor összesen 40-50 megát szabadít fel!
A Sd elnevezés ne tévesszen meg, mert nem csak ott van segítségre -
xSide
őstag
A Swype nálam nem akar menni adatkapcsolat nélkül, ennek mi lehet az oka?
Azt írja hogy próbáljam úgy, hogy kapcsolódok egy hálózathoz.
Ez így normális? Amennyiben igen mennyi adatot használ.Ezt a hozzászólást és ezzel mondtam billentyűzetbe!
Az lenne a legjobb ha mondanám neki elküld és küldené mit írtam : D -
xSide
őstag
válasz
atillaahun #44114 üzenetére
Lehet más rom alatt is amiben benne van ez az opció
Blade-n Swedish Snow (stock romra épült 2.3.5) is tudta kezdetektől a fix váltást csak 2g, csak 3g és 2g/3g.
Mikor hosszan tartottam nyomva akkor vitt a beállításokhoz...
Módositott romod van nézd meg nincs-e olyan kiegészítő hozzá ami Power Widget névre hallgat!ui. milyen telód van és milyen romod?
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Flipsternél nincs külön lehetőség arra, hogy a kedvenc oldalakat közvetlenül megnyissak (időkép, mobilarena stb,) úgy, mint a csoportokat.
Nincs lehetőség képek mentésére, az értesítéseknél nincs oda vezető út amiről értesít (pl kedvelik hozzászólásom, hozzászólt valamimhez, de mihez).A friendcasternél, ha leszinkronizálsz (nálam legalább is) addig maradnak a névjegyek közt míg a beállításokban nem nyomok a Remove all Synced Contacts opcióra attól függetlenül, hogy kikapcsolom a szinkronízációját...
Sok kapcsolat esetén sokáig tart míg minden infót leszed.
Wifin gyorsabb, de adatkapcsolaton órák kérdése is lehet sebességtől (2g/3g) függően. -
xSide
őstag
A friendcaster szinkronizálja a névjegyeket, sőt a kapcsolatok képének minősége is választható valamint a kép lehet teljes vagy kivágott a beállításainál megadva...
A címjegyzékben vagy névjegyeknél akár exdialer-ben is összefüzhetőek tetszés szerint a más néven szereplők, korlátozható a csak telszámokkal rendelkezők megjelenitése.
További facebook ajánlatom még a Flipster ami esztétikailag jól sikerül, de vannak hiányosságai -
xSide
őstag
válasz
atillaahun #42487 üzenetére
Location Cache szerint azért több és ez csak a té
ui. a wifi helyeket is mutatja...
Az alkalmazás az android log fájlokból olvassa ki az adatokat (root kell), feltelepíted és amerre jársz láthatod a tornyok, wifi pontok helyét, ha ráböksz valamelyik ikonra mac címet vagy cella id-t, koordinátát utolsó időpontot, távolságot...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
válasz
cintula187 #42291 üzenetére
Először ne a widgetet rakd ki, hanem az alkalmazást nyisd meg és ott adj hozzá a My Webcam-hoz új "kamerát"...
-
xSide
őstag
válasz
petipetya #42289 üzenetére
Most ez, mivel változhat az időképről a legegyszerűbb kipuskázni...
Ha szebb kinézettel akarod a widgetet, szedd még le a Photo Frame on Home Screen-t és ennek a beállításánál add meg a sdcar/WorldWebcams/widget elérést a képekhez.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
Narxis #42284 üzenetére
Persze az előrejelzés és aktuális helyzet teljesen más...
A foreca tapasztalatok szerint megbízható, igaz az appja kicsit esetlen és pont az adatai miatt kap jó értékelést(#42285) S_xperia_S: akár a play-ről is, bár nem ez a fő funkciója
- Worldscope Webcams (de ehhez külön le kell tölteni a widgetet)
- World WebcamsSaját kameraként egy képfájl url címét kell megadni (itt mondjuk a radarét)...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
Narxis #42269 üzenetére
Mivel az msn-ben lévő foreca 4 óránként frissíti az adatokat (még a weboldalán is), ezért ha tudni akarom milyen az idő kinézek az ablakon (megoldás a google-ra állítani és kikapcsolni a hőérzet mutatását)...
Egyébként mikor rendkívűli időjárás van aktiválom a "saját" időképes radar widgetem és tudom mire számíthatok a köv órákban (most csak a láthatóság miatt méreteztem ekkorára)!
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
gatto_ #42265 üzenetére
Ezért szeretem a dropbox-ot, a minap töröltem és most visszaállítással újra elérhető
Ryder1: a Fancy Widget-et javaslom több okból, számomra legfontosabb például, hogy a beállításaiban van a billentyűzár feloldásakor i frissítés. Ezáltal nem frissítget a háttérben!!
Másik oka a pntosság, illetve nálam a Palmary-val (szintén csak akkor frissít, ha megnyitom) remekül együtt dolgozik, mivel egy helyről származnak az adataik (foreca).
Működése nálam:
- widget fancy óra és 4x1 (go launcherben átméretezve 2x2-re) aktuális helyzet
- időjárás előrejelző oldalon klikk középre nyilik a Palmary[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Na azé'...
Speciel nálam egyszer sem tűnt el semmi!
A backup_apps miatt használvom, hogy ne kelljen egyesével kijelölni a fájlokat biztonsági mentésnél, illetve a pc-re letöltött dolgok tömeges telóra helyezésekor is jól jön.
Remélem egyszer dropéknál rájönnek erre a hasznos és hiányzó funkcióra -
xSide
őstag
TRob1 nem is ajánlottad eddig a GO Backup appot, esetleg lehet csak nem láttam
Mit ide Titanium meg minden más, pont azt tudja amire szükségem van mindenféle körítés nélkül ingyen...
Alkalmazások és adataik mentése, sms, híváslista stb
Jahh felraktam a beta go launchert, pöpec az új sack animáció és minden újítás benne! -
xSide
őstag
válasz
Forestjo #41979 üzenetére
A keresőbe beírtakat next-nél a google alakitaná mobil nézetűre, rohadt idegesítő.
Viszont az url mezőbe beírva tablet.idokep.hu, m.idokep.hu, idokep.hu jól működik éppúgy mint bármilyen url cím.
(ne keresőbe írd az url-t)
Tehát a next-be rakott google search a rossz, de lehet javítani a keresők beállításánál.
Én az amazon-t írtam át erre:
http://www.google.com/?q=[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával