Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz transmission #22499 üzenetére
Volume+ és nemcsak hangerőt, hanem a hangszínt is állítgathatod...
Ebből én a régebbi 1.7.4-es verziót használom, az újabbal az új funkciós call settings-el voltak problémák! -
xSide
őstag
válasz jano_77 #22661 üzenetére
Véleményed csak megerősíteni tudom!
Nem vagyok guru és nem is kell azzá válnom, hogy tudjam mikor egy adott helyen korábban már csatlakoztam wifi hálózatra és legközelebb is oda vezet utam, mindenféle külön alkalmazástól mentesen a készülékem magától kapcsolódik az adott helyre...
ui.: természetesen ez lehet készüléktől függő is
-
xSide
őstag
válasz Psychonaut #22761 üzenetére
Épp ezért semmi értelme a Task Killereknek, leállítják az alkalmazást-folyamatokat, az alkalmazás meg újra is indul rögvest
Rendszert terhelve, akksit merítve...
Aki tényleg ilyen zavarónak érzi az alkalmazásait, ne telepitse őket!
Másik lehetőségként meg ajánlom a start up, illetve auto start alkalmazásokat, amik egy ki/bekapcs után nem engedik az appot elindulni magától
Na ennek már van értelme... -
xSide
őstag
válasz Speeedfire #22962 üzenetére
QuickOffice-ra keress rá...
-
xSide
őstag
válasz TazLeacher #23356 üzenetére
A launcher pro-val átméretezhető szinte minden widget, de úgy tudom az adw is képes erre...
A launcher pro-val egymást fedni is tudják (pl időjárás+névnap) és esetemben gmail, fb lett nagyítva 5x6-os ikon elosztáshoz teljes kijelzőre, alapból 4x4 lett volna csak elérhető... -
xSide
őstag
Köszönöm, közben leszedtem egy frissebbet és meg van az átlátszó felirat háttér...
Rengeteget változott a Go előnyére pár hónap alatt mikor legutóbb próbálgattam: )
Lehet maradok is ennél.
Lock-oltam a menüben, mely szerint kiderült csak szerkesztő módban lassú.
Most már pörög![ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz S e t h #23418 üzenetére
Ma ilyen mindent letöltök napom van: )
Eddig mp4 miatt az mVideoPlayert, avi és flv miatt a mobo-t használtam...
Az utóbbiban nem volt screen tekerés sajnos, pedig tökéletesen játszott mindent!
Most leszedtem az mx-et, és töröltem is ami korábban fenn volt.
Egyszóval bejött az alkalmazás a magyar nyelv és a remek használhatósága miatt, a bs-t is leszedtem de az nem jött be...Vsszatérve a Go Launcher-re, találtam remek béta verziót és egyik új funkciója az ikonok méretállítási lehetősége lesz
A launcher pro-ban használtam a facebook widgetet, tud valaki hasonlót külön? A go-s nem tetszik...
Van egy internet rádió alkalmazás javaslatom, akit érint:
- TuneIn magyar nyelvű és rengeteg stream minden műfajban, ébresztő funkció, stabil akadásmentes lejátszás, a pro verzió csak a felvétel készítés lehetőségében tér el.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz Mauzes #23607 üzenetére
De és működik is
Webes felületen még esetleg a https beállitást változtasd meg és ne mail.cegnev.hu-t hanem pop.gmail com-ot használj, valamint az smtp.gmail.com-ot is add meg helyesen...
Az authikentációnál pedig a port számok is fontosak k9nél pl:
bejövő 995 TLS/SSL
kimenő 465 TLS/SSL
Felhasználónévhez a teljes cégneves mail cimet...[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz Gedeon31 #23628 üzenetére
opera:config a mobilos verzió cimsorába és font a keresőbe, legalul a legkisebb méret állítható, az opera beállitásoknál pedig a %-os állitja a méretet...
A beépitett böngésző alapra állítása:
Beállitások/Alkalmazások, öszes fül, Böngészőt megkeresed, rábököl és Adatok törlése opció. -
xSide
őstag
Ez volt már ajánlva?
Most bukkantam rá, remek app wifi-vel rendelkezőknek... -
xSide
őstag
Találtam rengeteg fontot abc szerint rendezve, előnézeti képeket a főoldalon lehet végig nézegetni...
Letölteni pedig név szerint innen, van köztük rengeteg magyar ékezetes:
FontokA készülék betűtipusát a Fontchanger alkalmazással lehet változtatni!
A calgary-t használom -
xSide
őstag
válasz dokee78 #24408 üzenetére
A minap linkeltem vagy 10 ezret
Amik biztos támogatják a magyar ékezetet, ezek vannak fenn nálam:
.fontchanger mappába kell másolni és telepiteni marketről a Fontchanger appot...[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz fatal` #24859 üzenetére
Hehe megvétel nélkül meguntam a bw pontatlanságát, pedig imádtam a kinézete miatt, az ingyenes palmary most már belátom tényleg jobb...
A foreca infóit használja, ami eddig a legpontosabb adatokat adta vissza régóta!wazt itt senki nem használ netes keresőt
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Szerintem sem kell más hozzá a Google térképen kívül.
Elveszi a gyerek telóját, beállitja rajta és akár a neten, akár a droidon bármikor megnézheti az aktuális helyzetét.
A pingelés nem mindig működik, de cellainfo alapján is betájol és automatikusan rögziti a helyeket ahol jártam:Azt, hogy más helyeit megnézzem még nem jöttem rá, de az adott helyzete mindig látható:
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Durva eltérések akadnak, de általában minden app ugyanonnan szedi az infókat (Accuweather, Google, Yr.no, Foreca.hu), én a Palmary free verzióját használom (foreca.hu) homscreen widgetként és az adatok szinte azonosak a Köpönyeg app-al, amit pedig a riasztás miatt raktam fel...
Míg nem volt droiodom a foreca oldalán lévő előrejelzések jöttek be legjobban!!
Korábban a BeautifulW volt fenn Accuweather infóval és néha-néha voltak vele gondok...
Az imént kipróbáltam a getjar-t és le is szedtem izibe a BeWeather-t, ami szép kinézetre és méretre csak épp aktuális értékeket nem mutatja Uninstall!!Viszont itt fenn van a TuneIn Pro ingyenesen rádióhallgatáshoz
-
xSide
őstag
válasz fatal` #25270 üzenetére
A Fancy-ben van Accuweather is
Az alkalmazások geolokalizációja lehet oka a pontatlanságnak és az időjárás szolgáltató is, ahol nagyobb hatókört adnak egy-egy városnak, helységnek...
Hiába pl Kispuszta a helyem, ő(k) Nagyréthez fúzik az adatokat!
Már alig várom az időkép applikációját droidra, eltünt a régi verzió marketről, ami szerintem ennek előjele lehet
Erről jut eszembe az idokép google geopos-t használ és ez alapján a droidon nem Miskolc, hanem Kisgyőr, Sajószentpéter időjárását adja be helyzetemként (cellainfo alapján) az m.idokep.hu oldalon!
Összességében ez egy összetett hibasorozat, ami az eltéréseket okozhatja.Van egy Rainy Day app, ami mutatná a google alapú időjárás csapadék térképét, na ez pl épp országunk felett nem mutat semmit
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz fatal` #25250 üzenetére
Sajnos a LauncherPro már nem fejlesztődik
Maradt a Go, az ADW-vel az volt a gondom nincs benne dock görgetési lehetőség.
A Go-ban még ráadásként van testreszabható "kézmozdulat" is, felfelé csúsztatva a dock ikonján teljesen más funkció adható neki
Miről van szó?
Az egyik ikon az opera mini-re mutat, ha itt finoman felfelé csúsztatom az ujjam a gyári böngésző jön be, a gmail-ra ha rányomok az olvasás, csúsztatva az írás, az APP ikonra nyomva a drawer, csúsztatva pedig az értesítősáv...
Ez a nagy pozitivum, ami megtetszett benne!Most a folder editort próbálom ide szabni, amivel buborékként több minden rakható bele:
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz toth_janika #25314 üzenetére
Az alapértelmezett beállítást töröld a gyárinál, lehet egyszer megadtad neki és így nincs újrválasztási lehetőséged, illetve az is lehet a régi ikont/notification-t használod még...
Látom azóta TRob1 írta is
TRob1:
- milyen sebességgel tudsz wifin keresztül fájlokat másolni pc/Droid közt és melyik alkalmazással?Kérdeztem már, de lehet elkerülte a figyelmed...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Nem hagy nyugodni az időjárás
Kutakodtam és pár nekem tetsző alkalmazással megnézem mit hoz a holnap...A képek google, accuweather, köpönyeg, foreca előrejelzéseit mutatják a Beautiful Weather, Palmary Weather, Köpönyeg, Foreca, Weather Services alkalmazásokban:
Nemrégen valaki keresett csapadék térképet mutató appot, nos a Weather Services-ben találtam végre használhatót:
-
xSide
őstag
Ma frissítettem a QuickPic "képnézegető" alkalmazást, a go launcher és launcher pro-ban eddig ehhez volt társítva az ikoncsere lehetőségem, most viszont folyamatosan hibaüzenetet küld töltsem le a marketről...
Megtettem, úgyis hogy töröltem előtte az alkalmazást és igy is hibás!
Az alkalmazás ikonjával megnyitva szintén hibaüzenet fogad, volt mentésem az előző verzióról azt visszaállítva működik minden, mint eddig...Gondoltam megosztom veletek
Találtam egy betűméret állító alkalmazást, mellyel 85-130%ig változtatható a betű méret mindenhol az androidban
Végre, ezzel már használhatom a nagyobb méretű, extrémebb kinézetet adó fontokat is gond nélkül, amiket a FontChanger-el!Maffia: én meg vagyok flash nélkül, de fenn van
Az online tv és megavideo-s film nézéshez használom néha (atv, 1music), a youtube meg kiválóan megy a sajátt appal, ehhez nem kell...
Böngésző OperaMini és OperaMobil az adat takarékosság miatt..[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz Maffia91 #26547 üzenetére
Gyorsabb is, mint bármelyik más
Többet próbáltam, többek közt az annyira sztárolt dolphin-t is...
Lassú, döcögős mind az Operákhoz képest, viszont pár oldalt jobban jelenitenek meg!
Ez a fórum is másképp müködik, viszont a op. mobilban működnek a link, dőlt, off topic gombok -
xSide
őstag
válasz charlie1975 #26558 üzenetére
Ez játéktól, alkalmazástól függ rendet hagy-e maga után...
Szinte mindig manuálisan kell sd-ről törölni a hátrahagyott sallangot!Half: a rendszer appok így nagyobbak lesznek, a beállításokat megtartva újra telepűl merz a system/app/-ot nem irja feül. Minden más esetben a frissités mérete a mérvado
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest