- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
xSide
őstag
-
icemad
nagyúr
válasz
HollyBoni #45701 üzenetére
Én ezt használom, azért mertem ajánlani. Viszont arra vigyázz, hogy eléggé csúnyán bele tud harapni a mobilnetbe. Plussz, a beállításokat is nézd át, érdemes testreszabni. Viszont nekem nem szinkronizálja össze az ismerősöket a telefon névjegyzékével. Lehet, hogy nem is tudja, végülis mindegy, ez nem akkora érvágás. Ja, és a chat-hez van külön progija.
-
Victoryus94
őstag
válasz
HollyBoni #44461 üzenetére
1. indításnál Tutrial mod. Utána a beállításokba lehet bekapcsolni. Pont az ilyen hülyéknek való. (mutatja, mit hogyan kell csinálni). Ha döntöd a képernyőt jobbra-balra mozogsz. Ha balra-jobbra húzod az ujjad, akkor "kanyarodsz", ha fel, akkor ugrasz, és ha lefelé "swipeolsz", akkor csúszol.
-
Jadro
veterán
válasz
HollyBoni #44367 üzenetére
Egy szavazat az MX playerre.
-
dokee78
félisten
válasz
HollyBoni #37376 üzenetére
Endomondo Sports Tracker PRO van free is
Sports Tracker free (B)Ezt használom.(/B)
SportsTracker Pro van free isÉn a Spots Trackert használom,mert jobb a felülete és a WEB-es felülete is,pedig az Endomondot meg is vettem.
-
sssz
őstag
válasz
HollyBoni #20640 üzenetére
ne a teljes sablont alkalmazd, hanem csak a dockot. ott van ennél a beállításnál, hogy icon, main dock, hidden dock. mindegyiknél egy felugró menü. bökjél a main dockra, válaszd ki amit szeretnél és kész. ugyanigy kell eljárni a többinél is. így gyakorlatilag össze lehet mixelni több témából egy neked tetszőt.
ja igen, ez az 1.3.3.1 -ben van.
-
chab7
addikt
válasz
HollyBoni #19968 üzenetére
Az is tudta?
Ezt nem tudtam. Mindenesetre ez is. És még plusz dolgokat amik miatt nekem jobban tetszik. Pl a felirat élek feketítése (én ugyanis sok feliratost nézek, és ugyan telón ritkán filmezek de olyankor az tuti feliratos) és ez is egyszerű kinézetű, de jobban tetszik a menüje is, meg a vezérlése is.
Na persze kinek mi. Én csak az általam tapasztalt jó dolgokat próbálom másoknak elmesélni akik nem ismerik -
chab7
addikt
válasz
HollyBoni #19962 üzenetére
Pedig a leírásában benne van
"Multi-audio streams and multi-subtitles"Én nem használom - meg nincs is a közelemben többnyelvű fájl - de majd valaki biztos megmondja hogy hol kell választani.
De még mennyire hogy nem rossz
tapicskold csak. Meglátod mennyi mindent lehet tapizva állítani. Hangerő, fényesség, ugrás a filmben, feliratot huzgálva meg feliratpozíció alapján is.
Jobb oldalt meg a hw/sw váltó + nyelv váltó
1.3c óta nyagyarul is, Laszlo Tamas -nak hála -
TRob1
veterán
-
domerator
veterán
válasz
HollyBoni #19240 üzenetére
Az egyetlen értékelhetően hangosabb érzetet keltő cucc a Skate romból készített MOnte Carlo-ban levő Dolby... anno feltettem próbaként és sokkal hangosabb volt, mint bármilyen más megoldás, de sajna abban a romban nem megy a BT, meg a tether, szóval nem lett használatba véve.
-
sssz
őstag
válasz
HollyBoni #18617 üzenetére
ok, de hol és mire kell kattintanom ha elő akarom hívni azt a térképrészletet?? mert próbaképpen letöltöttem egyet, aztán bezártam a mapset, aztán megint megnyitottam és nem találtam semmi olyan menüpontot vagy valamit ahol elő tudtam volna varázsolni a letöltött térképrészletet.
-
vlevi
nagyúr
válasz
HollyBoni #18599 üzenetére
"Mégsem megy sehogy a google maps wifi nélkül."
De, megy. Mármint navigáció közben már nem igényel adatkapcsolatot. Hogy pontos legyek, akkor nem kell neki adatkapcsolat a navigációhoz, ha előre letöltötted az útvonal környéki térképet a telefonra. A tervezéshez viszont kell neki adatkapcsolat. -
dokee78
félisten
válasz
HollyBoni #18595 üzenetére
Nem kötekedni akarok,de már egyszer engem is ki akartál oktatni. KATTINTS!
Dexter-2000-nek is javasolgatsz és nem nézel utána mit javasolsz.
O.K.,hogy szeretsz segíteni az embereknek,de akkor nézz utána.Ráadásul a Z4ROOT elég régi szerinte.
Ráadásul ahhoz,hogy a HTC WildFire S-t ROOT-olja S-OFF-ba kell tenni a telót és kell hozzá valami XTC clip vagy mi.Pityesz78 IGO nincs Androidra.
Navigon és Sygic: GPS Navigation vagy Google Mops offline lemented a térképet.[ Módosította: 7 ]
-
atillaahun
veterán
válasz
HollyBoni #18580 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy cache-eli e alaphangon a térképrészleteket, akkor igen, de szerintem csak netkapcsolattal mutatja. Illetve hát nem tölti újra szerintem. De ugye te is tudsz térképrészleteket kézzel eltárolni, csak ennek elég korlátozott a felhasználási lehetősége, de kétségtelen hogy mutatja offline is.
-
Schuey
tag
válasz
HollyBoni #18240 üzenetére
Hát én nem szívesen raknék fel a google fiókba semmi ilyen információt. Lehet h gmail szép meg jó meg minden. De az is biztos, hogy az adathalászok legkedveltebb célpontja.
Jól lehet, hogy nem pont ez az az informácó, amit ők annyira akarnak, de akkor is...
Minnél kevesebb információt lopjanak el tőlem! (Én speciel ezért használok még mindíg freemailt.) -
-
aggleány
addikt
válasz
HollyBoni #17380 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy kicsit félrevezettelek, mert egy csomó proginál így jelölik azt, hogy tabletre való, viszont ha a telóval mentél fel a Marketre és ott találtad, akkor jó esély lesz rá, hogy jó lesz a telefonra, ugyanis általában azt látod, ami működni is fog a telefonon (kb. 95%).
Igen, a 480x800 az nagynak számít. Ami alatta van, az kicsi.
-
Breki
veterán
válasz
HollyBoni #17339 üzenetére
Mini Pro-n így lehet újra ékezetesen írni lehet nálad is működik.
Cyanogen rom esetén a mini rom managerből közvetlen lehet állítani qvertz-t, a mini rom manager meg ott van a programok közt+ Beállítások-Nyelv és billentyűzet-Itt az android billentyűzet ne legyen kipipálva
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest