- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
Mcfery #45724 üzenetére
Jelenleg így van megoldva, ezzel csak az a baj, hogy egyedül az App Lock műkdöik úgy, ahogy azt én szeretném (nem lövi ki semmilyen task manager, újraindítás után rögtön, automatikusan betölt és stabil). Több mást próbáltam, de mindegyikkel volt valami probléma, pl. jelenleg a 2. locker a Smart AppLock, ami stabilan fut, viszont újraindítás után nem indul el automatikusan, ránéztem egy AutoRunManager-rel, ahol azt írja, hogy automatikusan indul, ennek ellenére mégsem.
-
Melack
veterán
válasz
Mcfery #33771 üzenetére
Hmm, akkor azt hiszem ezt meg kell lesnem, ill megvennem
(#33769) 313313 és (#33772) St3vn: neki igazából olyan kell, amire ránéz és ok. A beállítás az enyém, azzal úgyis én fogok szenvedni.
EcoMIx díjcsomag + GoNet M amire számolnom kell.
Viszont egy kérdés: úgy tűnik - mostmár tuti - hogy a GT540 helyett egy HTC Desire-t fogok nyúzni
Ha én megveszem a Traffic Controll progit, akkor azt hogyan tudom utána a Desire-re feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz
Mcfery #32275 üzenetére
Nyomkövetésre megfelel a google maps is.
-
sqpp
őstag
válasz
Mcfery #15625 üzenetére
Én találtam neked egy ilyet
Sygic GPS Navigation 3.0
én ezt használoMnagyon jo
offline működik a gps-is csak töltsd le a dolgokat és működikpersze ha egész európát leakarod tölteni az sok helyet foglal de nagyon jó mert 3d-s épületek is vannak
sajnos ezt nemakarom bemásolni mert warez-os cucc ingyenes megha jóltudom nincsbelőle -
Darahian
tag
válasz
Mcfery #15625 üzenetére
Ingyenes offline navigáció Androidra
A MapDroyd kifejezetten erre való, amit szeretnél, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával