- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
dudi
senior tag
na mostanra sikerült minden átmenteni. Nem volt valami hatékony...
contact, calendar google sync alkalmazással,
sms-ek volt a legszenvedősebb, végül a very android sms backup-al csináltam, ami az ingyenes verzióban 20 sms-enként engedte átkonvertálni csv-ből, amit előtte a phonecopy-val mentettem ki a nokiáról...
miért nincs erre értelmes alkalmazás, ami minden mai elterjedt oprendszerrel működik?szerk: Mostmár a mobilego-t nem próbálom ki...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
Mauzes
addikt
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1576814
Letölthető egy mtz file MIUI-ra és egy Apex theme apk. A címben azt írja, hogy Apex/Nova/Go Launcher EX theme, de én miután telepítettem az apk-t, nem történt semmi, nem tudtam kiválasztani. Azt kibontva nem is találtam mást, csak app ikonokat. Az mtz-ben kutakodva és az icons fájlt zip-re átírva találtam pár folder icon-t is.
Amilyet én akarok, azt a #221-ben linkeli a srác.
punky10: az a baj, hogy nem sikerül telepíteni, mert miui-ra van.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Azt a 4 négyzetes png-t már egy témából bányásztam ki (folder_icon.png neve volt), és azt hittem, ez már alapból ilyen átlátszós lesz, de nem. Viszont a gyári folder ikonok hol vannak tárolva? Milyen fájlok azok, sima png? Mert akkor valahogy tutira ezt is át lehet alakítani olyanra, és betenni valamelyik rendszer mappába vagy fájlba...
-
Mauzes
addikt
Megmutatom inkább én is:
A bal és a jobb oldali mappa ikonokat a replace-re kattintva egyből ki tudom választani, ezek működnek. A középső is mappa, vannak benne appok, itt az ikont a replace után a galériából választottam ki, és hiába no crop-pal választom ki, nem lesz átlátszó a benne lévő appok szempontjából. Viszont sílusra pont ilyen kellene. (Pont így: )
Tehát tudom-e valahogy átlátszóvá tenni azt a négy kis négyzetet, hogy a mappában lévő ikonok "kilátszódjanak"?
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Úgy értettelek, hogy te nem használsz launchert, hanem csak az ikonokat cseréled ki. De ha használsz, akkor tárgytalan a dolog. A fórumtársnak írtam, hogy nálam a launcher alakítja a téma alapján a mappa kinézetét. Azt a kis keretet, amit ő szeretne megváltoztatni.
Sorry, ha kicsit bonyolult voltam. -
Probert75
addikt
Nekem kell használnom másik launchert, mert a Galaxy Ace-men alul csak 4 ikon van. Az alkalmazások ikon is a szélén van nem középen. Miután a GO fenn van, a gyárit el is távolítom. A GO-ban egy oldalon több is lehet. És ez még fokozható, hogy a dock is lehet körbeforgó. Akár három oldalas is lehet. Szóval rengeteg progit lehet oda is betenni. Így nem rondítom el a főképernyőt a sok ikonnal. Élvezni tudom a képeket, amiket háttérnek beteszek, mert nem takarja el semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
De így nem jó: "Mert ha a png-t választom ki ikonnak, akkor nyilván nem lesz átlátszó, hanem a 4 fekete négyzet látszik csak."
Tehát nekem az a célom, hogy a mappában lévő ikonok pici képe megjelenjen a mappán. Ha a fentebb linkelt png-t választom, akkor az eltakarja (nem átlátszó).
Nekem is az a két mappaikon van alapból, mint neked a képen. Ide hogy lehet más kinézetű, átlátszóságra képes ikont betenni (ami méretre és stílusra is megegyezik a többi ikonnal az asztalon, pont, mint azon a home screenen, amit mutattam)?
-
sonaj0203
aktív tag
Nem tudom neked milyen telód van, nekem lg p350, de nem csatlakozik magától, csak ha én rá bökök az egyik nyitott wifire, hogy csatlakozzon. Bár elég láma vagyok még androidos telefonokban,appokban, lehet csak valamit be kéne állítanom.
Szívesen veszek minden segítséget!Köszi!
-
asddsa22
csendes tag
Szia, köszönöm a reagálást, ám ezek a "csíkos" programok valamiért nem adják!
Pontosítás végett nem QR kódra kellene hanem 1D vonalkódokra, saját adatbázis alapján keressen. Ez a Barcode Scannerben tökéletesen megvan, viszont a leolvasás nem jó. Általában az a hiba, hogy a vonalkód egy részét értelmezi csak, teljesen más eredményt hozva. Viszont ezek hogy Neoreader, Barcode Memory tökéletesen olvasnak..
-
St3ven
addikt
-
gatto_
senior tag
A forgatás úgy lenne a legjobb, ha felülbírálná a hardver kapcsolót mint a Quickpic. Ugyanis nekem le van tiltva az elforgatás, mert nem szeretem ha magától forog. Viszont ebben az esetben jó lenne. Vagy mondjuk álló módban adhatna kisebb képet ami elfér, fektetve meg nagyobbat. De határozattan javul, már-már tökéletes. És a webkamerák is egyből bejönnek, nem kell a kérdőjelre böködni.
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
Ez így normális. Gyakorlatilag felvesz egy hangmintát és elküldi egy távoli szerverre ahol elemzésre kerül és visszaküldik. Net nélkül ez nem lehetséges. Valahol azt olvastam, hogy egy normál mondat 100kb durván. Itt egy cikk ami pár kérdésre választ ad, bár szifonos, de most már ránk is vonatkozik.
-
rjg
őstag
Net kordában tartására a Droidwall-t javaslom, ha a telefonod root-olva van. Ha beállítod, akkor csak az a program fogja használni, aminek megengeded.
-
atillaahun
veterán
... és (#44118) RootRulez
LG Optimus Black-em van egy custom (Zeus 6.11) GB rom-mal, dehát elég szutyok szegény. Erre a telefonra nem nagyon van support se itt, se XDA-n, se Modaco-n, se sehol.
De végülis megkaptam akkor a választ, nem app, hanem rom függő a dolog.
Úgyhogy majd teszek rá CM-et, amint lesz belőle stabil változat (jelenlegi állás szerint ez soha napján fog bekövetkezni).[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Ez már messziről megközelíti a használható kategóriát, de tesztelő egyébként nem ezt linkelte, amire én reagáltam.
Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy ez hogy a francba határozza meg a tornyok helyzetét, mikor épp arról volt itt korábban szó, hogy azt nem igazán, vagy csak baromi pontatlanul lehet. Ha jól látom ezen meg méterre pontosan vannak lerakva ide-oda.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Nem tudom, azóta volt-e frissítés, de én így jártam pár hónapja a Palmary Weather-rel. Ilyet még nem tapasztaltam appal, hogy bizonyos adatok a képernyőn bizonyos helyeken megjelentek, más adatok más helyeken nem, és lényegében használhatatlan volt a hiányos információk miatt az egész.
-
Narxis
nagyúr
"Mivel az msn-ben lévő foreca 4 óránként frissíti az adatokat"
Ezt nem tudtam. Nyilván a jelenlegi idő nem annyira fontos de ha ott is mást mutat akkor, hogy bízzak meg a holnapi előrejelzésében? Ennek a foreca-nak van appja és elég jó értékeléseket kapott magyar felhasználóktól, kipróbálom.
-
Narxis
nagyúr
Volt ez az esti vihar és az alapján kukáztam egy csomó időjárás appot. a Fancy widget msn-re állítva kicsit pontatlan volt. Lehetséges vihart írt még 2 óra felhőszakadás szintű esőnél is. A Weather Channel volt a legpontosabb, óramű pontossággal jelzett és a hőmérséklet is jó volt, csak elég bénának érzem az appját. Az AccuWeather leszerepelt, nem is jelzett semmi esőt, folyamatosan felhős de száraz időt mutatott. A WeatherBug volt még elég közel a valósághoz, de régen én úgy tapasztaltam, hogy az előrejelzései pontatlanok, még másnapra is.
-
TRob1
veterán
"Esetleg lehet csak nem láttad" : #35597, #36025, #36516...
(De már nem nagyon ajánlgatok semmit, állandóan megsértődik vki - ritkán is nézek ide be)
(#42105) bostone:
Ez furcsa.Ez elvileg csak akkor fordulhatna elő, ha más accal vagy jelen a telefonodon, vagy esetleg olyan appnál, aminek pl. x időre veszed a licenszét (de ezek ritkák). Milyen appal van amúgy a gond?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Köszi, működik. Bár ahogy sejtettem, a zárképernyőre nem tud kiírni több sor szöveget - vagy naptár, vagy időjárás
(#41140) atillaahun: utána kellene nézni, milyen feltételek mellett lehet módosítani az ÁFSZ-t. Mondjuk az egy szép gesztus lenne tőlük, ha lehetne kisebb csomagra váltani - bár mint tudjuk nem a szép gesztusból élnek...
-
barnam_
nagyúr
Nálam CM7-nél lehet. És pl. az SPB Shell Születésnapok widget-e ki is írja kinek mikor lesz születésnapja, de azt most nem használom, nincs rá hely az asztalon
Megpróbálom majd egy külön naptárba felvinni (mint a névnapoknál), és kiíratni a zárképernyőre(#41037) Tomaaasz: ezt egy kicsit elnézted
Persze nem kizárt, hogy az androidosoknak is van sátruk...[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Nem vagyok Go szakértő... csak használó.
Köszi a leírást. Mondjuk lehet benne valami. Én 5x4-et használok, ha van pipa ha nincs, látszódnak a feliratok álló módban. De most kipróbáltam 6x5-öt is, és úgy is megvannak.
ui: Nah, 8x6-nál már eltűnnek ha be van pipa.
Úgyhogy tényleg igazad lehet. Köszi, ezt is tudjuk.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Odáig "el sem jutok", hiszen már eleve a kártyaszámnál ugat hogy hibás a szám...
Valójában már mindegy is,,mert asszonynak Mastercard-ja van és azt regisztráltam be percekkel ezelőtt..amit azonnal el is fogadott....csak jobb szeretem ha a saját zsugámról intézem az efféle vásárlásokat...De most Így jártam....meg a Bankom is,,,nem náluk van pénzmozgás hanem egy konkurens Banknál...hát b@sszák megAggregátor:
hunfatal:Köszönöm mindenkinek a segítséget....
Melack:Köszönöm a felvilágosítást....amiért mérges vagyok, az az, hogy eddig egy "használható" Visa-m volt,,,,amit lecseréltek biztonsági okokból(értem azt is) egy Maestro-ra..
Lehet, hogy előbb utóbb ha lesz kedvem/időm vele foglalkozni, cserélem egy Visa Classic-ra...(azt mondta a hölgy az dombornyomott, és mindenhol használható..
éves díjban több 1800 vs 4400 huF.....[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával