Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
-
Mauzes
addikt
Nem működik.
K9-ben próbáltam, ahol minden adatot meg lehet adni, de azt írja, nem tud csatlakozni a szerverhez.
Alapból a mail.cégnév.hu címet írta be, az se jó, én átírtam mail.google.com-ra, az sem.
Asztali verzióban engedélyezve van a POP, IMAP is...Mit kellene akkor csinálnom, hogy elérjem a céges google mailt?
-
Mercutio_
félisten
Van valami program amivel egyben lehúzhatom könyvtárszerkezettel együtt ezeket a fontokat ha megadom a címét?
Edi77: Ez tényleg klassz progi, kiírja a telefonkönyvből a névnappal érintett ismerősöket
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TRob1
veterán
Én értettem mire gondolsz, csak én meg arra céloztam, hogy én használom a dolgokat, és nem tesztelgetem. (Ha vmi nagyobb dolog kellene ami 1 évben kétszer ha van, akkor meg Usb kábel)
Egyébként AirDroiddal másolok, de az nem mutatja a sebességet, csak százalékot (vagy én nem vettem észre)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
ko9
addikt
Konkrétan az, hogy nem tudok szétbontani egy bizonyos appot APK-Toolal. Vagyis szétbontani még megy (bár az XML-ekben lesz egy csomó APK_TOOL_DUMMY), de utánna nem lehet összerakni... Nem az első appom csinálnám így, de ez kifogott rajtam
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dokee78
félisten
Már egyszer kérdeztem,de nem jött válasz.
Most ingyenes a Camera360ultimate,viszont a telom szervizben.
Ha rányomok,hogy install,akkor ha visszakapom a telot,akkor az ingyenes települ vagy a fizetős fog?Tudtok linket az adb telepítéséhez?
PCn gyorsan feltenném és ott installálnám a Camera360-at.[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Kiszedés alatt pc-re csatlakozást értettem, nem vagyok én egy állat .
Ilyenekre gondolok én amúgy hogy swiftkey, battery indicator, juicedefender simán lehetne sd-n csak ha újraindítom a telefont ezek biztos nem indulnak el. És ugyan ez a helyzet amikor az sd kártya leválasztódik, ezért lenne jó mondjuk ezt a 3-at egy kattintásra elindítani.
-
sittes79
addikt
Kezdem érteni ezt Llamat, a cella tanítással az a gondom, hogy túl közel van a melóhelyem a lakáshoz így megkattan néha, amikor keresi az otthoni wifit, de közben melóban vagyok.
milyen akksi kímélő eseményeket adtál neki. én kipróbáltam a képernyő kikapcsra a wifi ki és bekapcsolást azt kell mondjam pöpecül működik.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest