- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Aktív témák
-
darvinya
titán
-
hl225
tag
Sziasztok!
Mint korábban írtam olyan programot keresek amivel FM rádiós androidos telefonnal (Samsung Galaxy II) lehet az FM rádió adást felvenni.
gipsztigris fórumtársunk a TuneIn Radio Pro ajánlotta, viszont ez tulajdonképen webrádiót játszik le az ismert rádiókkal és azt lehet felvenni.
Viszont nekem egy egyedi ideiglenes adást kellene felvenni, aminek a frekvenciáját az FM rádiós részen szeretném beállítani és azt felvenni. (offline)
Erre valakinek javaslata?
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44296 üzenetére
Ne hidd, hogy mimóza vagyok.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44291 üzenetére
Idéz vagy szaki nyelven érthetőbb?
Mit nem lehet kikapcsolni a mobilon, ha SIM kártya sincs benne? 112
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #44291 üzenetére
Fogadjunk,hogy a Google forditoját használja!
Mostanában a Play is tele van ilyen szövegekkel... -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44286 üzenetére
Nézzük meg közelebbről.
Van egy telefon ami csak akkor nem látható amikor nincs benne aksi.
Ilyesféle a gépemnél is van csak ott a Lan kihúzva már nem látszik.
Ellentétben a mobillal.
A többi meg a hab a tortán.
A nem bezárt app, csak tartóba indexelve tárolás az alvó(tanuló) app folyamatossan csekkolja.
Alap nincs widgets, tehát az én esetemben a Home.apk estére különít és stb… -
Deck
titán
Tudtok olyan sakkot amiben wifin vagy bluetooth-on keresztül lehet egymás ellen játszani?
-
atillaahun
veterán
-
Plusz lenne egy kérdésem is:
Tudtok olyan PC távirányító alkalmazást, amihez nem kell .NET4? A Unified Remote, és a WIN azt használja, így azok kilőve. (Nem akarom feltenni a .NET4-t, mert sok helyet foglal, és a korábbi verziókkal nem kompatibilis.) -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44278 üzenetére
Megtaláltuk az üresjárati motort.
Ez pont olyan mint a PC-n lévő( bár nem mindegyiken) készenléti mód(nem a fagyasztás)-ot az alaplapi futtatót. -
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #44280 üzenetére
-
(
)
Hidd el másnak se. Illetve a nálam sokkal okosabbak is csak annyit tudtak megállapítani hogy,
"A wakelock is, as I understand it, a process in the Android kernel that temporarily tells the Android device to hold off sleeping (stop the suspend process).This allows for a process , application or device (such as your wi fi antenna) to turn back on and do what it needs to do. The suspend process is suppose to tell the phone to go back to sleep but with this bug, either or can get stuck and therefore use up more cpu that it's supposed to." - forrás
"Poorly written apps, or apps that are written without the inner workings of how suspend /wakelocks work, will trigger this bug. This can be ANYTHING." - forrás
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #44278 üzenetére
Közben megtaláltam a képet, köszi. Lövésem sincs mi lehet az.
szerk szerk szerk
-
Deck
titán
Van olyan app, ami mutaja, hogy mi mennyire viszi az akksit?
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44277 üzenetére
Most látom csak mi ez.
Hát pont ugyanezt mutatja a BetterBatteryStats is, csak kicsit továbbfejlesztve (bár attól még ugyanolyan érthetetlenül). INNEN indult a beszélgetés pár órája.
OTT figyel a Suspend a process-es screnshoot-om elején.
Csak hát ettől még ugyanúgy nem lettem okosabb se én se te gondolom.(#44279) dekrer
Nincs.
Erről szólt a fél mai nap. -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44276 üzenetére
Itt az XDA amit a Google kereső 3 linkjén lévő oldalról vitt tovább
gondolom csillag-kettős kereszt- csillag-kettős kereszt-4636-kettős kereszt -csillag-kettős kereszt-csillag
-
-
gatto_
senior tag
Fasza a Swype-ban ez a hangfelismerő cucc. Tényleg egész jól működik. Reméljük ez a motor bekerül előbb utóbb más billentyűzetekbe is, pl. a Swiftkey-be.
-
St3ven
addikt
válasz
Balázs1621 #44273 üzenetére
nm
-
Viper26
nagyúr
Swiftkey 3-ban ki lehet kapcsolni, hogy ne fejezze be a szavakat magától? :S
-
St3ven
addikt
válasz
Balázs1621 #44269 üzenetére
Screen Off and Lock sem megy ICS-n? GB-n nekem nagyon bevált.
-
Koczka
tag
Üdv.
Ha a androidon belül lévő galériába bemegyek tartalmaz kamerával készített képeket és olyanokat amiket picasa-val szinkronizál de vannak olyan képek is benne amiket ezer éve letöröltem picasa-bol de még ugyanúgy ott az album. Ezeket hogy lehet eltávolítani?
-
bepe79
addikt
Feltelepítettem a GTA III-nak az 1.3-as legújabb verzióját most a Defy+omra, újraindítottam a telót, lentebb húztam a grafikai beállításokat, és ez már megy szépen, nem láttam ilyen hatalmas beakadásokat, egész játszható. Ez pozitív, de még tesztelés alatt áll.
-
St3ven
addikt
válasz
Balázs1621 #44263 üzenetére
Törölni kell az Eszközkezelők közül a pipa kivételével.
Beállítások - Hely és biztonság - Eszközkezelők kiválasztása
-
darvinya
titán
válasz
data/davilk-cache az app futtató bejegyzése
data/data az app beállítási adatok tára.
-
darvinya
titán
válasz
data/app -ban lehet az app vagy a vendor-ba.
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Feltettem az Extended Controls nevű appot, most törölni szeretném, de nem engedi, nem tudok az eltávolítás ikonra "kattintani", és a system/app-ban sem találom.
Akkor hol van? Hogy tudnám levakarni? Újrahúzni nem szeretném.
Xperia Mini, gyári 4.0.4 rom.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #44253 üzenetére
A suspend-hez tartozik valami package név?
Olyan com.android.valami.apk -
zoli62
addikt
Galaxy S-en a Viber mennyire láthatóan használja a memóriát, processzort és ezáltal csökkenti a készenléti időt, miközben csak a háttérben fut?
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz
atillaahun #44257 üzenetére
azt sem, próbáltam egy face down---->silent mode ON-t, amikor megfordítom, érzékeli az új profilt, de nem halkítja le a telefont
szerk: most újraindítom a telefont, hátha
de így sem jó... -
bepe79
addikt
A GTA3 v1.2 "kissé" akadt a Defy+omon (TI OMAP3620 1 GHz + PowerVR SGX530) még az XDA-ról leszedett grafikus hack programmal is, ami tudja butítani, most rakom fel a v1.3-as verziót, hátha orvosolták benne azokat a brutális laggokat gyengébb vasakon. Ilyen hardvernek azért butítva vinnie kéne, no de mindjárt tesztelem az új verziót.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44255 üzenetére
Amikor ezt linkelted megtaláltad az XDA-s oldalt ami evvel foglalkozik és megoldást mutat.
Teszter kód *#*#4636#*#*
-
atillaahun
veterán
válasz
Nandivagyok #44256 üzenetére
És ha valami tök alap feladatot rendelsz hozzá, mint mondjuk hangerő átállítás, azt sem csinálja meg?
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz
atillaahun #44255 üzenetére
Köszi, nem tudtam hogy van saját topikja!
nem fut le, viszont ha berakom a fülest, érzékeli, ki is írja az értesítési sávba hogy a zene profilom aktív, csak épp nem indít el semmit. -
atillaahun
veterán
válasz
Nandivagyok #44254 üzenetére
Van saját témája, OTT jobban fognak tudni segíteni. Első körben egyébként: ha kézzel futtatod le (kis nyilacskával) akkor sem történik semmi?
-
Nandivagyok
aktív tag
Hali!
Tud valaki segíteni Taskerrel kapcsolatban? Valamiért nem hajtja végre a profilokban foglaltakat. Létrehoztam próbaképpen, hogy headset csatlakoztatásnál nyissa meg a zenelejátszót, de erre is képtelen, pedig összetettebb feladatokra használnám. Fut a háttérben, és engedélyeztem a profil végrehajtását. valami ötlet? -
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44250 üzenetére
A Suspend rendszerfolyamat? Természetesen, mint mondtam az Android része.
(#44251) RazorGTR1
És tényleg erre alapozol? Szerintem lehet még egy pár dolog, amivel nem találkoztál. -
törölt tag
Tudtok megoldast arra h az otthoni halozaton egy winesgep megosztott konyvtarabol videot tudjak lejatszani?
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44247 üzenetére
Ez megtalálható szűz rendszeren is?
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok olyan progi vagy widget létezik amibe a saját telefonszámot és más adatokat be tudok írni. És azt eltudom küldeni másoknak SMS ben???
-
válasz
atillaahun #44243 üzenetére
Ez a suspend nem biztos hogy az android része
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44243 üzenetére
Bocs tudatlan vagyok, de áruld már el milyen telod van?
-
Cyrin
addikt
köszönöm a swype billentyűzetet, a slideit nyugdíjba vonul asszem, végülis megszolgálta már az árát...
-
atillaahun
veterán
válasz
#68216320 #44240 üzenetére
Szerintem viszont kurva zavaró, főleg hogy SystemPanel-al látni, hogy a Suspend nevű rendszerfolyamat az, ami állandó 3-10%-on járatja a processzort függetlenül mindentől még éjjel repülő módban is.
Törölni viszont ugye nem lehet, mert a rendszer része, megmondani meg természetesen senki nem tudja mire való, és miért fut folyton.
Ennyit az Android-ról. -
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan email klienst keresek (tab-ra), ami a mellékletként küldött képeket automatikusan letölti és megjeleníti vagy előnézetet ad róla és külön letöltögetés helyett azonnal "slideshow"-ban nézhetőek.
(Ipad alapból tudja ezt.)
Androidon már 3 hónapja keresek ilyen levelezőt, eddig a Profimail válna be, de annak meg az ára horror...valakinek esetleg ötlet?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #44235 üzenetére
Nekem is merül annyit szerintem. Biztos néhány app kavar valamennyit, de szerintem óránként 1-2% nem vészes.
-
Viper26
nagyúr
Mobo player a film hangját csak valami sípolásként játssza le, a kép meg igencsak szaggat...másiknál meg minden jó...mi okozhatja ezt?
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44235 üzenetére
Őőőőő, nem vagyok nagy elektromérnök mágus, de azért 1-2% merülés az csak benne van ilyenkor is.
szerk.: Ja hogy óránként, na az már fogas kérdés.
-
törölt tag
válasz
jooker82 #44231 üzenetére
Gugliban kerestem rá. Nézd meg ezt.
-
r4z
nagyúr
Nem tudom, figyeltétek-e, de pár percig ingyenes volt a teljes verziós SwiftKey3, most megint fizetős. Én éltem a lehetőséggel, letöltöttem ingyen. Az wareznek számít, ha feltöltöm dropboxra és belinkelem?
-
törölt tag
Csak próbálom a BetterBatteryStats-ot kikövetkeztetni. Szerintem:
Alarms: Itt találod meg azokat a programokat, amik ébresztést kértek a telefontól. Kiválaszthatod alatta, hogy akkuról v. töltöről történt ébresztést mutasson. Alatta pedig hozza a fájlokat és mellettük írja, hogy hányszor ébresztettek. Ez a funkció csak Root-olt telefonon működik úgy láttam. Folyamatosan tud futni a háttérben.
Partial Wakelock: azt mondja meg, hogy mi, mennyi ideig nem hagyja altatásba menni a telefont. Ez egyben utal a háttérben merülésre is. Minél tovább van ébren és dolgoztatja valami, annál inkább merül. Mutatja az össz merülésnek melyik program hány %-át okozta.
Kernel Wakelock: ez nem túl érdekes csak fejlesztőknek. Kernelen belül mutatja, hogy milyen műveletek voltak amik ébrentartották. Szinkronizálás, audio, fájlmozgások, stb. Fejlesztőknek ideális.
Szerintem jó program. Én ezzel jöttem rá, hogy folyton szinkronizál illetve egy widget ébresztgeti a telefont kikapcsolt állapotban. Gondolom h az óra widgetet percenként frissítse annak ellenére, h kikapcsolt a kijelző,
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #44226 üzenetére
köszi
-
elemke
tag
sziasztok, esetleg olyan alkalmazás vagy program van-e amivel vissza tudom rakni írni az eredeti- imei számot (sgs2-n) köszönöm.
-
Próbálgatom a Better batery stat ot, valaki hozzáértő elmagyarázná mi mit jelent tulajdonképpen és mire is kell figyelni?
Azt gondolom hogy kellene lenni "deep sleep" nek is (nekem 0), meg az alarms azt írták hogy felébreszti a telefont, de mennyire?
Meg mijaza kernel wakelock? Meg a többi?
Még vagy tíz perc alatt 82 ébresztés egy programtól az mennyire normális? -
postas
tag
Tud valaki egy olyan egyszer, gps trackert, ami képes folyamatosan (1 hétig) rögzíteni? És ezalatt nem zabál fölösleges energiákat csili vili funkciókkal... Csak egy útvonal lenne rögzítve, semmiféle sebesség, megosztás stb nem érdekes.. Köszi!
-
válasz
gipsztigris #44215 üzenetére
Mindegy milyen email címről regisztrál....
Én is egy noname címet írtam be.... -
fdisk
őstag
Aki használta/használja a battery hd-t,attól kérdezem,h kalibrálta-e az akkut vele?
Ha igen hogyan?
Elsősorban az érdekelne,h kalibrálásnál a képernyőt bekapcsolva hagyta-e.
Mert nekem 30 mp-re van állítva,h kapcsoljon ki. -
törölt tag
válasz
#68216320 #44171 üzenetére
R19 , darvinya , atillaahun:
Sikerült megcsípni, hogy mi(k) ébresztgették folyton a telefont. A BetterBatteryStats Alerts pontja alatt gyönyörűen hozta, hogy melyik fájl hányszor ébresztette. Nálam a naptár, facebook (ez érdekes, mert kikapcsoltam az app-ban, h frissítsen), időjárás és óra widget (HD Widgets). Az uccsóval vagyok bajban, mert az nagyon kellene. Az időjárás részéből kivettem a frissítést, de agondolom az óra része folyton frissít, nem érdekli h megy a kijelző v. nem. Mondjuk sokat nem fogyasztott így a rendszer már, mert bekapcsolt wifi-gps-3g mellett esett 2 óra alatt 2%-ot. Azért még próbálok valamit ügyeskedni.
gyuszmó
Magyarul is ért a Swype? -
gyuszmó
őstag
Üdv
Megjelent swype szövegbevivő beta változata: lehet benne magyarul diktálni is, amit begépel szövegként! Csak regisztrálni kell, és máris ingyenesen letölthető.
http://beta.swype.com/
Jó szórakozást,elég jó hatásfokkal dolgozik,ha tagolt érthető a beszéd.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Kulinger #44194 üzenetére
ICS Browser +. Nagyon sokáig voltam operás, de egy ideje asztalin áttértem a Chromera, telefonon meg erre. Mint a neve is mutatja, a stock ICS böngésző, csak kicsit kibővített funkciókkal. Auto text reflow, személyre szabható gyorsbeállítás gyűrűk, gesztusvezérlés. Tényleg jó cucc, ajánlom mindenkinek. Természetesen ugyanúgy szinkronizál mindent azonnal a Google fiókoddal.
-
hl225
tag
válasz
gipsztigris #44197 üzenetére
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netflix
- Nők, nőügyek (18+)
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Miért lesz fiatalon öngyilkos valaki?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest