- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
bigrock #50064 üzenetére
Nekem kifogástalanul működik az aláírásomban levő eszközön és ROM-mal.
Az eCID-et naponta használom és felolvas mindent ami be van állítva.
Most kipróbáltam a Moon+ readert is és gond nélkül felolvassa a Dűne eretnekeit (azt olvasom éppen). Valamit a szakács baltázhatott el. Esetleg próbáld frissíteni a SVOX-ot.
Én az ICS-sel jártam így. Nem működött egyetlen ICS ROM alatt sem. Véletlenül frissítettem a SVOX-ot (előtte mindig a mentettet telepítettem) és azóta működik ICS és JB alatt is :-) -
v.attis
őstag
válasz
bigrock #48462 üzenetére
Köszönöm!
Rájöttünk, hogy a fotó gomb is leállítja.
Ellenben nincs jól lefordítva a menü. Pl épp az ébresztőnél sokmindent nem magyarul ír, hanem valamilyen szláv nyelven. Ezen nem lehet segíteni? Vagy frissíteni a telefont?
Jelenleg azt írja, hogy nincs elérhető frissítés rá. Asszem 2.3.7 van rajta. -
dik
őstag
-
Melack
veterán
válasz
bigrock #47423 üzenetére
A link, hogy ne kelljen keresni: Wave Control. Ez az ingyenes, van egy fizetős is.
Más: SE x10 mini pro gyári 2.1-re kellene az új Play apk. Amit találtam neten nem megy fel rá. Van vkinek egy működő verzió?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
bigrock #33982 üzenetére
Jöhet a link, hálás lennék érte. Igaz én csak Viktoriát kerestem, mivel nem US angolt beszélek.
(#33984) basaja
Vhol vmikor mintha láttam volna a névjegyzékben olyan mezőket is, hogy fonetikus kiejtés, vagy hasonló. Talán épp a TTS miatt. Lehet még a gyári romon, mert most néztem és nincs ilyen, vagy el van dugva vhova. -
idegenufo
tag
válasz
bigrock #29209 üzenetére
sony jó fejhallgatóval,nyugi nem a fejhallgatóval van a gond,az elég erős 118 db-es,és mindhármon végigmentem,a player pro csinál olyanokat mint mondjuk egy két ingyenes programban az eq,hogy ahogy adod rá a magas vagy mélyet,elhalkul szép lassan a zene,mert túlerősiti elnyomja,a poweramp és mixzing nem csinál ilyet,adod rá a mélyet és magasat és nem halkul el a zene miatta
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bigrock #22709 üzenetére
Nem tudom, de lehet itt én voltam a béna, de nem tudtam beállítani normálisan. Vagy csoportot, vagy minden nevet, vagy a tököm tudja mit akart berakni, de olyan opció nem volt, hogy én választhattam ki, hogy kik legyenek, és hány darab ikon.
Én most az Arti's Fancy-t használom. Arra jó, amire kell.
-
Luissimo
veterán
válasz
bigrock #19078 üzenetére
nemtudom, de nálam ix hasonloan viselkedik a dropad a8 tablet.
opera mini nem böngész, de az opera mobile , a dolphin símán működik.
ehhez kellett 2 nap, hogy rájöjjek, mert először csak a mini volt telepítve a kütyün .
azota is ezt csinálja.
nemis értem,mert ugyanaz az opera mini az otthoni wifi routerral símán kommunikált.
engem is érdekelne az oka nekije :-) :-) -
válasz
bigrock #14730 üzenetére
Ebből is kiderült, hogy szinte senki nem tudja, hogy miért is jó az EQ fül/fejhallgatós rendszerben.
Adott egy komoly probléma, mégpedig a fül belső akusztikája. Két szűk frekvenciatartományban a fülben állóhullámok (az egyik a fül kijárata és a kanyarulat között, a másik a dobhártya és a kanyarulat között), és ennek megfelelően 5-10dB-es kiemelés jön létre. Ez elsősorban a fülessel jön elő a közeli hangforrás miatt. Az optimális fej/fülhallgatós előadáshoz ezt el kell távolítani. Na ilyet egy széles spektrumú grafikus EQ-val nem lehet csinálni, csak paraméteressel. Épp ezért is csak 4 sávos a Neutron EQ-ja, úgyse kell több sáv.
És máris megvan, hogy nagyon fontos a magas minőségű zenehallgatáshoz egy jó minőségű paraméteres eq.
-
-
Black&White
addikt
válasz
bigrock #9273 üzenetére
Köszi a választ!
A 2.3 droid nálam sajna nem játszik (v845).
Amúgy alapesetben én is elvagyok EQ nélkül, de elég sok liveset-tet hallgatok és ezeknél néha bele kell piszkálni a hangzásba.
Na mindegy, várok, addig meg marad a Meridian.Esetleg olyan névjegyzék, ami a gmail-ben megadott becenevet (ha van) írja ki hívásnál?
-
gubacsino
aktív tag
válasz
bigrock #9273 üzenetére
Valaki írta itt, hogy a legjobb a "flat" beállítás. Elsőre én is csak pislogtam. Aztán tettem egy próbát pár lejátszóval. Jó fülessel, nem proton méretűre tömörített MP3nál van igazság a dologban. Korábban egy jó öreg CX 300al, most egy AKG 340 -el használom a telomat. Igyekszem a 320 kB/s vagy .flac kiterjesztésű zenéket hallgatni.
Igen, a jó füleseknél még a bass-re sem kell rárakni. (nekem!) És igen, ha állítok bármit is az EQn, valahogy most már "műanyag" lesz tőle a zene.
Tehát az én receptem zenéreNem rongyá tömörített MP3 + PowerAMP + jó IEM füles (min. cx300) És pl. a Metron (hangos közegben) is élmény lesz a zene hallgatás.
-
llaszlo
veterán
válasz
bigrock #7473 üzenetére
Amit te linkeltél az ingyenes? Akkor miért van oda írva, hogy ~US$1.00 és a többi pénznem? Vagyis nem beszerezhető ingyenesen. Az, hogy te lewarezoltad valahonnan az egy más kérdés. Tuti, hogy nem marketről töltötted le.
Vagy nem ez az a progi amit ajánlani akartál. Ezek szerint te nem figyeltél.
Továbbá az extended controls mióta tesz a notibarra kapcsolókat? Mivel az igény erre irányult.
Idézem:
"... a felülről lehúzható értesítő lapon van egy sorba és, ki-be lehet kapcsolni vele a
bluetooth-t, wifi-t, csendes-módot, gps-t."
Akkor ki is az aki nem figyelt?dokee78: Mire fél év múlva lesz androidos telefonod (ezt írtad még korábban) addigra már rég más lesz az egész. Amikor még 1.5 volt akkor még a Panda Home volt a menő és teljesen más appok.
Ennyire ráérsz a raktárban? Ha igen akkor ott a google. Egyébként meg nézd meg a marketen és láthatod, hogy mire való. -
TRob1
veterán
válasz
bigrock #7020 üzenetére
Gondolom, mert fizetős
Ez nem olyasmi amit akarsz? : Voice Actions * Voicedial your contacts (persze ez sem magyar)
-
delbarta
senior tag
válasz
bigrock #7012 üzenetére
Pedig van már ilyen, csak még a magyar nyelv hiányzik a kínálatukból: Voice Commander. Bár lehet, hogy használható pl. az angollal is, nem tudom, nem próbáltam.
Aktív témák
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- ALIENWARE Area-51 R5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest