- Argos: Az vagy, amit megeszel
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Olyan alkalmazast keresek ami fizikai QWERTY gombsorral megaldott keszulek eseten (pl. Samsung Captivate Glide) megoldja, hogy a gombok segitsegevel iranyithassam a jatekokat. Letezik ilyen?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Két alkalmazást keresek.
Az egyik a létező legjobb videólejátszó ami a DVD fájlokkal is (VOB) megbírkózik. Az egyik player a képet játsza le jól a vob-nál, a másik a hangot, de olyat még nem találtam ami mindkettőt. Vital Player, Rock Player, Real Player, gyári tesztelve.
Esetleg jöhetne olyan lejátszó is ami legjobban kihasználja a vas (Snapdragon QSD8250, Adreno 200 GPU) adottságait, mert 720p-vel már problémák vannak. A leggyengébbet (az is avi én nem mkv) még csak-csak kiizzadja magából, de az is ritka. Inkább csúnyán akadnak a HD filmek.A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ez a köcs*g Nova 2 miért nem indul wifi kapcsolat nélkül?
Letöltöttem a 60000gigaájtos hülyeségét már egyszer, játszottam is vele, indítanám melóban egy kis kikapcsolódás reményében, erre közli, hogy bármikor újra játszhatok vele amint van aktív WLAN kapcsolat
Egyébként is utálom a Gameloft-ot, minden játékuk ugyanaz (adott kategórián belül), csak a szereplők, a sztori és a helyszín más.
-
hito
nagyúr
Elnézést, nem találtam a kérdésemre megfelelő topicot ezért inkább off-ban írom: Xperia X1-re telepítettem 2.2 androidot. El is indul rendben, de amikor a főképernyőnek kéne bejönnie egyből a böngésző nyílik meg és a LauncherPro oldalra dob. Menübe nem tudok belépni, valami launcherpro újabb verzióját hiányolja. Mi a manó ez?
Aktív témák
- Sorozatok
- Padavan firmware
- OLED monitor topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest