Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4098 üzenetére
Kis guglizással megtaláltam a megoldást, melyet ki is próbáltam: a Dolphinban át kell állítani az user agent-et iphone-ra vagy androidra (nekem alapból desktop), és akkor simán bejön az m.cib.hu oldal.
Emellett a gyári böngésző is behozza. Így nem veszem igénybe külső alkalmazás segítségét.
-
petipetya
nagyúr
válasz
delbarta #4097 üzenetére
Sziasztok!
A marketen aláltam egy Bankdroid start nevű alkalmazást. A telepítés során csak ezt a jogot írja ki magának: "network communication, full internet acces".
Az első gondolatom a jelszólopás. Van hozzá egy weboldal, ahol elvileg meg lehet nézni a forráskódot stb. Vajon megbízható a szoftver?
Ha valakinek elküldöm a telepített apk-t, akkor meg tudja nézni?
-
petipetya
nagyúr
válasz
asturel #4093 üzenetére
Hol dőlnek balra? Ha hosszan nyomsz rájuk és előjön a jobbra dőlő ékezetes betű, majd azt beírod, az dől balra?
Telepítsd az AnySoftKeyboard nevű billentyűzetet és hozzá az AnySoftKeyboard - Magyar (Hun) nevű magyar kiegészítőt.
-
-
orkati
tag
Meg tudná mondani valaki, hogy a Rockplayer-ben milyen betükódolást kellene beállítani, hogy a feliratoknál boldoguljon a magyar ékezetekkel is?
-
asturel
őstag
Csak nalam dolnek a betuk ekezetei balra? Esetleg van valami fix ra, hogy normalisan nezzenek ki ?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Bármiféle Webkamera progit tudtok mondani?
Olyasmi érdekelne, amit rádugok gépre(jobb esetben wifiről megy..) és pl msn megismeri, és könnyű beállítani?
Köszi.. -
delbarta
senior tag
Azokat természetesen nem tudod megvenni. De van megoldás, léteznek reklám blokkoló programok. Azt hiszem rootolt készülék kell hozzá, de nem vagyok benne biztos. Van fent a marketen is, de most nem jut eszembe a neve. Az enyémen is ilyen fut, de nekem alapból a rom-ba volt már beépítve. Egy reklámot sem látok semmiben. Kicsit keress utána, biztos megtalálod. Ad blocker, vagy ad free néven keresgélj szerintem.
-
Nordik
őstag
Nincs arra valamilyen megoldás, hogy a Martkertől leszedett programok alján-tetején stb. ne jelenjenek meg ilyen különféle Google hirdetések?
-
csokimikulas
tag
Hopp, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Fogash
tag
ilyent nem találok benne...
menu-settings-advanced settings-wifi sleep policy az összes, az meg "never"-re van állítva, ami recommended for nimbuzz.
Más wifi-opciót nem találok benne. Van?
ha meg 3G-ből bejelentkezik nimbuzzra, amint bekapcsolom a wifit a telón, azonnal eldobja a nimbuzzt és "reconnecting" ami nem sikerül neki. Suxx...
[ Szerkesztve ]
-
5oultrain
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan Sense tipusú flip clock -ot keresek, aminek az óra számlapjai animáltak is, azaz nem csak átíródik a perc mutató szám mondjuk 3- ról 4 -re hanem átváltja a lapot.
Remélem érthető voltam
Tud esetleg valaki ilyet?
A Better Alarm Clock ban van ilyen óra, de azt nem tudom kirakni widgetnek, valamint az pro, így fizetős.Köszi előre is a segítséget.
-
brownus
veterán
nem kell ahhoz más mint ez:d -> switch off
-
Fogash
tag
válasz
delbarta #2111 üzenetére
Sziasztok, Témobil pulse mini-n próbálnék nimbuzzolni. 3G hálózatból kifogástalanul működik, vonalas és mobil számot hívva is remekül megy.
De amint wifi-n próbálnám ugyanezt a 3G helyett, a Nimbuzz állandóan "can not connect, check your internet connection" üzenetet küldi. Közben böngészni simán tudok ugyanezen a wifin, ugyanezzel a telefonnal.
Tipp valakinél?
-
zolmesz
aktív tag
Érdekes, mert nekem is ez van fent és rendesen mutatja a %-ot, egyesével, nemcsak 10%-onként. Viszont több fejlesztő is ugyanezt a nevet adta a programnak, szóval lehet, hogy Te egy olyat használsz, ami csak 10%-onként számol.
A Darshan Computing fejlesztő Battery Indicator progija jól számol, de nem az eredeti akku kijelzést mutatja %-osan, hanem a bal felső sarokba jelzi a töltöttséget. -
siofok
őstag
itt a link amiben leirja a beüzemelést.kb a közepétől van szó az említett progiról
unified remote -
-
Hippo
aktív tag
-
-B-
senior tag
Létezik olyan akksitöltöttségjelző widget, ami nem csak 10%-onként jelzi a töltöttséget?
Vagy ez telefonfüggő dolog? (Galaxy 3-ról lenne szó) -
siofok
őstag
sziasztok!olyan app nemlétezik véletlenül,amivel a pc-t kitudnám kapcsolni!?
mert ha nézek rajt filmet és elálmosodok,akkor nemkéne felkelnem kikapcsolgatni!! -
legiaap
félisten
Az iMenetrend program nincs meg valakinek véletlen?
Nincs kedvem ezért reggelni, hogy letöltsem. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A winamp-nál vagy a beépített lejátszónál van olyan lehetőség,hogy megmutatok egy k.rva mappát neki és az abban lévő összes számot lejátsza?
-
realee
tag
Üdv!
Leszedtem a Winampot, illetve a MixZing playert és a PlayerPro-t. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet albumborítót beállítani ezeken?
-
syl5
őstag
Call Recorder
Nem tudom, hogy mindkét fél hangját rögzíti-e, de automatikusnak tűnik, és ingyenes is! Egy próbát megér, próbáld ki! Írd majd meg azért, hogy jó lett-e!Market:
Nálam is vacakol T-mobile Pulse-al.
Egyébként nekem bizonyos app-okat meg se talál a market. Ilyen pl az Angry Birds, Quick Settings. Nem tudjátok ez miért van? -
-
erikke17
őstag
Nemtudjátok mikor lessz jó a market ??
-
-
Hippo
aktív tag
Srácok, kérdeznék valamit...
Ndrive10-nél találtam neten egy ilyesmit: NDrive 3D Photo Maps TELJES ROMÁNIÁHOZ
Érdekelne hogy Magyarországhoz van ilyen esetleg?
-
z0d1AK
nagyúr
Tetszetős, letöltöm majd holnap.
Más: Készít itt valaki alkalmazásokat Androidra? Egy (feltételezem) egyszerű app kellene, ami egy weblaphoz kapcsolódik és az ott lévő account adatai menedzselhetőek vele. Konkrétan az Elosztó volna az, amit szeretnék viszontlátni Android app formájába.
-
Bagan
aktív tag
legszórakoztatóbb autós játék. Próbáljátok ki:]!
[ Szerkesztve ]
-
Itsu
tag
1 olyan profit keresek ami ha egyböl talál wifi hálozatot akár elösször látjaautomatikusan kapcsolodik rá. de a fontosabb tulajdonság az lenne,ha nem használom a telót,akkor se bontsa a wifi hálozatot
-
Viper26
nagyúr
Én a helyedben Desire-t vennék, még aug.-ban sikerült egy AMOLED-es készüléket kifognom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Azt hozzá kell tennem, hogy Galaxy S-t is kipróbáltam, és a HTC nyomába sem ér.A Desire gyorsabb, gördülékenyebb, minőségi az anyaghasználat, és a Sense egyszerűen zesniális.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Kolondrum #4032 üzenetére
1: Újraindítás.
2: Marketből letöltöd és települ, vagy felmásolod az apk-t, és fájlkezelőből telepíted. Szignózás nincs. Vagyis van, de azt csak appok megváltoztatásánál kell, telepítésnél nem. Tehát kicsomagolsz egy appot, és átírsz benne valamit, akkor kell újraszignózni, de ha csak felteszed, akkor nem.
3: Leszívja a pénzt a kártyáról, ha nem kapcsolod ki a netet. Erre a legmegfelelőbb program at APNDroid.
4: Változó, de az ilyen szép nagy képernyősöknél(főleg a TFT-knél) szükségszerű a napi töltés. -
Hello! Ez 'A' hozzászólásom! Valaki aki benne van a témában mondjon el nekem pár dolgot. Pl: Mi az SW reset az androidnál, miként van az SW-k telepítése, hogy megy vagy van e szignózás, mik a szokásos bugok adroidéknál, mikre kell figyelni és a többi. Akku időről mi a tapasztalat? Desire HD, Desire Z, Desire. Nézelődök neten, de rengeteg az info. A symbian lassan kialakult, volt rá sok sok évem.
-
llaszlo
veterán
Ha te is ilyen "okos" vagy akkor olvasgass. Mert biztos kamuzunk.
[ Szerkesztve ]
-
schummy
tag
Mondjuk a winampnál az, hogy automatikusan csatlakoztatja nem feltétlen előny, nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni, mert nem töltöttem le, mivel a Desire lejátszója mindenben megfelel nekem. Én még a Hero-nál szerettem bele a Sense-be és szerintem a Galaxy S annyival nem jobb, hogy a Sense-t "beáldozzam" emiatt.
-
CHIPman
nagyúr
Szerintem a beakadások abszolút nem vészesek. A Samsung sz@rakodik a froyo buildekkel, így még használható gyári nyers froyo(szerintem) nincs. Viszont az első jobbnak mondható(JPK) froyo buildnek nekiugrott nagyszerű rommerünk, SztupY, aki egy igen jó sebességet kihozott belőle, ami az újabb verziókkal csak javult. Én jelenleg JPK-t használok egyéb gondok miatt, de egyszer majd én is felveszem a tempót. Az eddig általam összegyűjtött pro/kontra dolgokat elküldöm PÜ-ben.
Én abszolút elégedett vagyok vele, közelre a 4"-os képernyővel is elég jól lehet világítani, ha van megfelelő programod.[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Nem éppen a topic témájához tartozik, de talán ti álltok a legközelebb a kérdésemhez, ezért kérném véleményeteket!Jelenleg egy T-mobile Pulse-al rendelkezem, és új telefont szeretnék. Természetesen Android-osat, a kérdés csak az, hogy melyiket. Az ok, amiért le akarom cserélni az a kis kijelző felbontás, és az alacsony cpu órajel. E két dolog miatt nagyon sok játék el sem indul, vagy kilóg a képből, vagy épp szaggat. Meg azért lehetne kicsit gyorsabb a rendszer.
Szóval, amik most nálam számításba jöttek azok a:
-HTC Desire
-Google Nexus One
-Samsung Galaxy S
Ugye a HTC és Nexus One szinte ugyanaz.Nagyon szeretnék egy olyan készüléket, amin röccenésmentesen fut minden, emellett nincsenek beakadások a menüben, nincs az hogy több másodpercet kell várnom valami pici program betöltésére(ha épp úgy gondolja a telefon), nincs az hogy wifi-re csatlakozás közben szaggat a home-ok közötti görgetés, nincs az hogy miközben a market egyszerre 3-nál több alkalmazást tölt le, akkor behal a telefon. Egyszóval tényleg egy olyan telefont szeretnék, ami egy normál felhasználás mellett gyors, és rögtön reagál, nem kell türelmesnek, elnézőnek lenni hozzá és emellett nem szaggatnak az animációk és a játékok sem.
Nagyon szeretnék egy HTC-s készüléket, mert nagyon megfogott a Sense, és én úgy érzem, hogy a HTC tud valamit, és a HTC-s készülékeket nem kell babrálgatni (custom romokkal pepecselni), mert azok egyszerűen már gyári állapotukban is jók. Nem kell a custom rom-ok hetenkénti flash-elésével sok időt eltölteni, és emiatt nincs az, hogy ha újból csinálod ezt a mozzanatot, akár egy kis változtatással is, akkor már nem úgy reagál rá a rendszer.Azonban nagyon fontos lenne most nekem az ár is. Tehát most nem szánok új telefonra 100 000-eket, max 30 -40 000-et. Tehát előfizetéses telefonba gondolkozok, vagy új vagy használt telefonba max 70-80 000-ig (mert a Pulse-omat 30-40-re tartom).
Így jött számításba a Galaxy S is, ami ugye most Telenor-nál 30-ért elhozható. Specifikáció alapján eléggé megveri sztem a Desire-t (mondjuk azért annyira nem, de azért megveri), viszont elég sok rosszat olvastam már róla, és ezek a rossz dolgok pont olyanok, amikért én most pont le kívánom cserélni a jelenlegi készülékemet. Nem a játékok szaggatására gondolok természetesen, hanem a beakadásokra.Galaxy S tulajok: Valóban olyan vészesek ezek a beakadások? Van rá valami mód, hogy ezeket ki lehessen küszöbölni? Itt gondolok olyanokra, hogy custom 2.2, cyagonmod, stb. és semmiképp se olyanokra, hogy seepu és akkor figyeld, hogy mikor dolgozik a cpu, és akkor ne nyúlj a telefonhoz, mert ilyeneket már semmiképp nem akarok csinálni. Egyszerűen használni akarom a telefonomat, akkor amikor akarom, és olyan minőségben, ahogy az elvárható egy több mint 100k-s készüléktől.
Viszont a HTC-nél ott van az, hogy HTC és Sense, és Ledes villanó(ami nekem fontos), a kérdés csak az Kedves HTC Desire tulajok, hogy valóban annyira jó a Desire, ahogy azt gondolom?
Viszont a Desire most nincs jó áron, de gyanítom, hogy karácsony közeledtével lesz még jó akció. Szerintetek?Esetleg más alternatíva a megadott költségkereten belül? Vagy vegyem meg a Galaxy S-t, mert van az annyira jó, hogy ennyi pénzért nem szabad ott hagyni? Esetleg várjak még valami karácsonyi akcióra, esetleg egy Desire akcióra?
Válaszotokat előre is köszönöm, és bocs a hosszú Off-ért!
De, hogy on is legyek:
Próbáljátok ki a winamp-ot! Van egy nagyon hasznos funkciója! Automatikusan felcsatolja az sd kártyát, ha gépre csatlakoztatjuk a telefont! -
zserbox
őstag
call meter ng-be melyika perc alapú számolás?
sorry a hülye kérdésért de sehogyse értem mi az a 1/1 meg stb -
CHIPman
nagyúr
válasz
llaszlo #4008 üzenetére
Hát wifiről felmegyek a 0.facebook.com-ra. Csinálok egy könyvjelzőt. Felmegyek m.iwiw.hu-ra, és ott is. Ezután kirakom home-ra a két könyvjelzőt. Letöltöm Marketről a DroidWall-t. Elindítom, megadom a root-jogot neki. Bal oldalt bepipálom a legfelső négyzetet(wifivel mindennek engedélyezzen), jobb oldalt pedig csak a böngészőét. Menü gomb, apply. Ha végzett, kilépek, és rákattintok az egyik könyvjelzőre a home-on, és voálá, megy. Csak T-Mobile-on.
-
realee
tag
válasz
CHIPman #4002 üzenetére
Ha T-Mobileos vagy (ezen van a hangsúly), akkor a kapott sms-be bemész és rányomsz a linkre és felmegy az oldalra. Elvileg nem számol fel semmit (megnéztem felmenés előtt és után is az egyenlegem: ugyanannyi volt). Lehet, hogy csak kártyásoknak van ez így, nem tudom...
-
CHIPman
nagyúr
a 0fácse témához hozzászólva mondanám, hogy nekem még nem sikerült úgy bármit is csinálnom azon az oldalon, hogy ne fizettem volna adatforgalomért(kivéve, amikor 0Ft volt a kártyámon). Nyilván nem az szedi le, hanem az Android, de nekem még nem sikerült sehogy sem kiküszöbölnöm.