Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
asdasdasd
tag
És az FBreaderJ a legjobb...
PDF-ből ebook-ot (már ha nem fontosak az ábrák, képek): Abbyy finereader -el felismertetni, és text-ként elmenteni (utf-8). Utána Mobipocket Creator vagy Calibre. -
asdasdasd
tag
válasz philoxenia #8670 üzenetére
Azt mondjuk nem értem mennyiben illegális, hogy valaki beírja a google-ba, hogy "ebooks z7".
Az "ebooks" a tiltott, a "z7" vagy a Google? -
asdasdasd
tag
Én az FBReader-t szeretem. Epub, FB2,...
PRC-t meg a Kindle olvassa. Mondjuk és inkább leszedem a DRM-et róla és Calibre-vel átalakitom FB2-re.
Calibre minden mást is tud konvertálni, ha nincs rajta DRM.
PDF-et meg nem olvasok (ezPDF reader jó hozzá), azt is lehet Calibre-vel vagy ABBYY FineReader-el konvertálni rendes ebook formátumba.[ Szerkesztve ]
-
asdasdasd
tag
válasz hodostamas #16340 üzenetére
Volt valami program, ami szintén tudott valamit kapcsolgatni, de nem GPS kordinátát figyelt, hanem adótorony alapján dolgozott, lehetett tanítgatni.
Mert gondolom GPS sokaknak ki van álltalában kapcsolva.
Hogy mi a neve nem emlékszem... -
asdasdasd
tag
válasz Joccy88 #16575 üzenetére
Outlook klienseddel akarsz szinkronozálni (azokat a leveleket elérni, amik már ott vannak a gépeden) , vagy a leveleidet akarod elérni mobilról (levelezõ szerverrel kommunikálni, ahogy a gépeden lévô Outlook kliens is csinálja)?
Ha exchange, pop3 szervert akarsz elérni, akkor K-9 mail, ha csak active sync-el érhetô el akkor Moxier vagy TouchDown.
[ Szerkesztve ]
-
asdasdasd
tag
válasz spiritex #16820 üzenetére
Esetleg még a full screen calller id.
-
asdasdasd
tag
Az app2sd, move2sd enabler páros se tud mindent átrakni, nekem ezekkel is betelt a belső memória.
Inkább a link2sd javasolnám, avval szinte mindent át lehet tenni SD-re.
És a widget-ek is működnek SD-ről.Root jog kell, és kell egy külön partíciót csinálni az SD kártyán.
(javaslom a Parted Magic -et particionáláshoz)- Create and remove link for apk, dex and lib files of the applications you select
- Automatically link newly installed apps
- Batch link, unlink, reinstall and uninstall the applications (multi-select mode)
- Uninstall system applications
- List applications, show detailed size information and link status
- Sort and filter applications
- Display available space information of internal storage, SD card and SD card 2nd partition -
asdasdasd
tag
Ebook olvasó + angol magyar szótár megoldást keresek.
Jelenleg FBReader-t használok + Fora dictionary-t.
A probléma, hogy elég sok szót nem találok meg benne.Valakinek van jobb ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
asdasdasd
tag
válasz Balázs1621 #37862 üzenetére
Klaxon?
-
asdasdasd
tag
Olyan angol magyar szótárat keresnék, ami valamilyen normális PDF olvasó alkalmazásból lehet hívni a fordítandó szó kiválasztásával.
Kb mint FBReader + Fora dictionatry
-
asdasdasd
tag
Magyarországi kerékpár utak programot keresek.
Térkép a fontos, ha még navigál, logol vagy leírást is ad az csak bónusz.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest