- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
Kofetto
tag
Sziasztok!
Hívás és adatforgalom számlálóra tudtok vmit? Call meter 3g nem túl szimpatikus.
Olyan kéne aminél hívásoknál beállítható h 1 perc hány Ft és azt kiírná, meg esetleg kivételeket is hozzá lehetne adni amit ne számoljon -
frisco
aktív tag
Két ajánlás és egy kérdés:
Akciós jelenleg a Navigon Europe, 80$ helyett most 60 $.ért lehet megvásárolni.
Egy másik számomra nagyon jó program jelenleg 10$ helyett 5 $-ba kerül, vagyis 1125.- Ft-ba kerül
Ez még talán soknnak tűnik de ha azt nézzük, hogy az életben csak egyszer kell megvenni és "lifetime update" jár hozzá akkor szerintem jó üzlet.
Gyakorlatilag minden benne van ami egy kontakt/híváskezelő programban benne kell lennie, még hívásszűrő-blokkoló is, teljesen testre lehet szabni, még a felületét is szabadon lehet variálni, a színeket, a panelek sorrendjét, a tárcsázót, mindent.
Nem kell hozzá témákat letölteni mert a felhasználó maga állíthatja be, gyakorlatilag a színpaletta minden változatát beállíthatja mindenhová.
Sajnos a hivatalos képeken gagyin néz ki a felület (honkongi fejlesztő ízlése talán) de valójában egy nagyon szép felületeket lehet kihozni belőle.
Pl. ez az eszközkezelő panel.Kérdés: lehet, hogy készülékspecifikus a kérdés (GS2), de mitől éled fel újra és újra a wifi, az őrületbe kerget, program élesztheti fel vagy a wifi-modul hibája?
Kikapcsolás után pár pillanattal már vissza is kapcsol és szívja le az akkut, néha meg napokig jó.
Van valakinek erre egy jó ötlete?
Köszi előre is. -
fdisk
őstag
válasz
scapegt #47591 üzenetére
Könnyen előfordulhat h a füles nem való a telóhoz.
Hiába a 3,5 jack szabvány,az még nem jelenti azt ha jól szól minden füles minden telóval.
Én a gyárit akartam lecserélni vmi kényelmesebb agyba-dugósra.
Kipróbáltam párat egy adott bolt polcáról és csak egy volt olyan amivel hangosan,megfelelően szólt.
A többivel csak halk suttogás volt ehhez képest. -
Psytech
őstag
válasz
scapegt #47591 üzenetére
Elvileg ez megoldja a gondot, legalábbis én használtam S2-n és érezhetően hangosabb lett. Ez igazából az S1 féle vodoo sound lebutított variánsa s2-re. Ingyen letölthető és utána a progi egy tesztet lefuttat, hogy a telefon/rom/kernel alkalmas e a használatra és utána veheted meg a programon belül (ugyanúgy playes vásárlás, csak a nem kompatibilis vásárlások elkerülésére). Ha jól emlékszem 6 db-l tud max hangosítani.
Ja és szia
-
scapegt
őstag
Hi! Olyan app letezik ami felhangositja a beszelgtesi hangerot? SII-m van, a gyari fules agybadugos, ezert utalom, egy Motorola Milestone-ét hasznalom de nagyon halk, még ugy is, ha ithon vagyok, az ujjammal nyomom a fulembe hogy halljam. A Milestone hangereje szinte bombol, ez meg ilyen halk...nem tudom, hogy csak a fules nem valo ehhez a telohoz vagy ez gyarilag ilyen halk (bar ezt ketlem). Ha lehet, progival oldanam meg, mert attol tartok, ha veszek masik fulest azzal sem lesz jo. Lehet, hogy a huszadik amit megvennék jol szolna, de nem akarom kiprobalni, mivel nem 20,- Ft-okrol beszelek.
Koszi elore is a segitseget! -
Kösz a segítséget skacok, mindkét appot szoktam használni, megnézem alaposabban a beállításaikat.
-
scope2007
addikt
válasz
elfelejtette #47584 üzenetére
adatforgalom mérőre én ezt használom: My Data Manager
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #47584 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő...
Szóval vagy esetleg keresnék olyan adatforgalom korlátozó programot a mostani Droidwall helyett, amivel be tudom állítani azt, hogy a Market/Play áruházból úgy tudjak letölteni, hogy más Guglis rendszer alkalmazások ne tudjanak felmászni a netre. -
elfelejtette
veterán
válasz
kenny123 #47570 üzenetére
Én is keresnék adatforgalom mérőt, ami a rendszer alkalmazásokat is mutatja, mert a mostani Network Usage számomra furcsa értékeket mutat, és szeretnék pontosan megbizonyosodni róla, mit is csinál a telefonom.
Számomra ezek voltak furcsák: Letöltéskezelő/Médiatároló 11.6MB, Tárcsázó tár 4.9MB, Beállítások 3.3MB. -
Sziasztok!
Olyan app kéne ami mutatja a legutóbbi akkumulátor töltés óta eltelt időt. Mondjuk widget formájában, esetleg jelez is ha eltelt egy bizonyos idő. Battery Widget Pro esetleg tud ilyet csak én nem találom benne?
Fontos lenne mert a 3500-as akkumat nem jól jelzi ki a rendszer(Moto Defy, főzött ROM-ok se, kalibrálás után se). Viszont tudom, hogy nagyjából 2 nap 10-15 órát bír ki átlagos használat mellett.
-
zolka95
őstag
Egyszer találtam egy magyarosított appok listát és azon volt egy ébresztő program, ami mondta hogy hány fok van, milyen az idő. Bár nem működött lehet azért mert a 3 hónapos ingyenes mobilnetem volt, ami elég lassú volt vagy a program volt rossz.
Tudnátok mondani ilyen programot? -
Dottore
addikt
-
Deck
titán
válasz
Kewkwaxa'we #47576 üzenetére
Playen vannak ilyen programok, de nem próbáltam őket mivel nekem az Eset is blokkolja ha szeretném. Próbálj ki párat melyik jön be neked jobban.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudom létezik-e olyan alkalmazás, hogy fogadott hívások után naptár bejegyzést készítsen az adott időpontra mondjuk a hívó fél számával vagy ha névjegyzékben van akkor a névvel? Nem gondolnám, hogy van de hátha.
-
Hege1234
addikt
sziasztok !
keresek egy olyan alkalmazást ami kikapcsolja a monitort
a számítógépen wifin keresztül de úgy hogy betudjam állítani hogy mikortöbbet is találtam ami kikapcsolja a monitort de olyat még nem amihez időt is tudok állítani
köszi előre is -
S e t h
nagyúr
válasz
Melack #47560 üzenetére
Ahogyan a többiek is írták, számomra is a Cool reader vált be a legjobban.
Pdf olvasóknál a Repligo viszi a pálmát, szorosan mögötte az ezPdf readerrel, viszont ezek fizetősek, ingyenesek között nem tudom melyik a jó, mert én rövid időn belül átálltam a Repligora, ezPdf reader meg akciós volt. -
kenny123
addikt
Valaki valami jó kis adatforgalom mérő progit tud mondani, aminek nem kell folyamatosan futnia? Onavo countot próbáltam, de ha nincs elindítva, nem ér semmit.
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
nem tudom milyen gyakran néztek MA!TV-t de többször észrevettem már Bog Sony Xperia S-telóján azt a frankó kis switch widgetet! Ha jól emlékszem fekete alapon ilyen neon kék világítás. Lehet alap Sony widget, de ha esetleg tudjátok a nevét légyszíves segítsetek mert az nagyon tetszik. Vagy esetleg alapból ilyen widgetet.
Előre is Köszönöm! -
(jan)
őstag
válasz
Kewkwaxa'we #47565 üzenetére
Az valóban rettenetesen idegesítő!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hogy lehet a Skype csengőhangját valami értelmesre és hallhatóra lecserélni?
-
Deck
titán
válasz
Kewkwaxa'we #47565 üzenetére
Szerintem Camera Zoom FX
-
törölt tag
Valaki, aki használ itt Friendcaster Pro-t, segítsen! Hogyan lehet megadni az app-ban azt, hogy egy már meglévő mappába töltse fel a képeket, amiket telefonról szeretnék feltölteni? ( eddig nem töltöttem fel ezzel az app-al képet, most jutottam el ehhez a gondhoz
)
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Vodafone Smart II-höz kéne jegyzetprogram.Hasonló legyen mint ami Galaxy 3-on volt.Előre is köszönöm.
Aztán lenne még egy kérdésem: Az Alex Amazing ingyenes változata,eléggé rövid...próbálta már valaki a fizetőset?Több a pálya?Miben másabb?Lesz eggyáltalán a free-nek frissitése amiben több pálya lesz?Csak mert nagyon jó játék lett -
válasz
Melack #47560 üzenetére
Cool Reader-t használok pdf-en és prc-n (10-ből egyet ha olvas) mindent meg tudtam vele nézni, rengeteg beállítási lehetőség van benne.
Pdf-re Adobe Reader vagy Ebook Reader
-
Melack
veterán
Helló!
eBook olvasót keresek tabletre. Ti mit javasoltok?
Köszönöm!
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami ugy mukodne, mint a windows-ban a work offline funkcio, halozati meghajtokkal. Ergo leszippantana a halozati meghajton egy kijelolt konyvtar tartalmat, es azt mindig frissitene onnan, ha a halozat elerheto. Kb ennyi...
Ja.... GB- az droid.
Koszi, elore is! -
caleb
aktív tag
Sziasztok.
Egy jó ébresztő progi kéne nekem.
Elvárások:
-kis étvágyú legyen
-rezegjen és csörögjön egyszerre
-fokozatosan legyen hangosabbEddig a gyárit használtam aminél csak fix hangerő van, a másik az Alarm Droid ,ő meg kicsit sokat eszik, a harmadik a Gentle Alarm,ott meg nem megy egyszerre a rezgés és zene.
Ha tudtok valami jót,ne tartsátok magatokban
-
laleeee
őstag
-
macilacus
senior tag
Telefonra ezt a gépre ezt és mehet, bizonyos szinkronizálásokat, mentéseket is lehet vele csinálni.
De Total Commander hálózati pluginjával simán tudsz hálózati kapcsolatkén a számítógépeden lévő megosztott mappával kommunikálni. -
Mirman
őstag
Sziasztok, talált már valaki működő NDS emulátort?
-
Rx
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
zho-lee
addikt
Az előző kérdésre (maradó fájlok) talán az SD Maid..
szerk: (#47547) dokee78 igazad van, az sd maid, az pro -fizetős..
-
Rx
aktív tag
erre nem találtam választ és engem is érdekelne, esetleg tud valaki rá programot:
[link]Más.
Vissza néztem mert úgy rémlett, hogy valaki írta mégse találtam.
Olyan program kellene amivel wifi-n keresztül tudok a pc és telefon között adatokat másolni. Jelenleg bluetooth-t használok, a wifis megoldás sokkal gyorsabb lenne vagy maradhatok az előbbi megoldásnál? -
smirdex
tag
válasz
fatal` #47534 üzenetére
Igazad van , lehet telepíteni nem root-olt telefonra is, mert kipróbáltam most egy Hero-n. Azonban telepítés után hibaüzenetben jelezte,hogy root jogok szükségesek és nem is lehet engedélyezni a blokkolást. Viszont az említett dual sim-es Lenovon nem volt hiba üzenet, lehet engedélyezni is a hívás sms blokkolást és azt gondolom root-olva is van (superuser, root exploler programok is futnak rajta)...
-
tybsen
addikt
Ha esetleg Kell valakinek 25 GB box online tarhely: [link]
-
laleeee
őstag
sziasztok ! tud valaki olyan fényképező appot,aminél működik az,hogy a fókuszpontot a képernyőn tudom irányítani és tényleg arra a pontra is állítja az élességet ? köszi
-
smirdex
tag
Sziasztok!
Lenovo a65 -ös készülékem van, a root call blocker-t szerettem volna használni rajta, de semmilyen beérkező hívást nem hajlandó blokkolni. Azért választottam ez, mert sokan dicsérik. Talán a dual simnek van köze hozzá? -
darvinya
titán
Hát mit mondjak.
Nagyon jó ez az OlimpiaTv app, még ha 0.7MB-es net van.
Ráadásul még a híradót is adja. -
Deck
titán
Kipróbáltam a Camera ZOOM FX-et és a gyári kamerával hasonlítottam össze. Számomra egyértelmű a különbség sok szempontból így meg is veszem a Camera ZOOM FX-et.
-
barrasz
aktív tag
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
#40993792 #47516 üzenetére
Nekem is meg van a gyári mellett az LG Camera, és meg vagyok elégedve vele nagyon.
Ami érdekes az a Paper camera, olyan, mintha rajz lenne a fotó.Tegnap viszont találkoztam valakivel, aki nem igazán értékelte az LG Camerát.
Hogy miért, azt nem mondta el.
Én meg nem sejtem. Inkább ajánlom bátran! -
wayne1
senior tag
2 programot néztem amit biciklizéshez szeretnék használni. Az Endomondot és a Sports Trackert. Aki esetleg már próbálgatta ezeket megtudná mondani, hogy melyik a megbízhatóbb? Vagy esetleg van ezektől jobb is? Bár ez a kettő is simán megfelel a nem profi céljaimnak
-
Deck
titán
Szerintetek melyik fényképező programot érdemes megvenni? Camera ZOOM FX?
-
zho-lee
addikt
válasz
elfelejtette #47507 üzenetére
Nekem anno a 360 launcher váltotta a go-t, az sem volt rossz.
Annyi minden van, tényleg ez egyéni megítélés dolga.
Ha nem lenne ilyen pici,és gyors a holo, én a mai napig adw ex-et használnék.
Pedig a SE LwW-re már majdnem mindegy mit telepítek.Ma a Claystone-t próbáltam, baromi szép, de felment 50Mb-ra a "fogyasztása", úgyhogy visszatértem a 20Mb-os holo-ra. (mintha nem férne bele az a plusz 30
)
-
Mano_01
aktív tag
válasz
terencehill #47511 üzenetére
talán ez segít
-
terencehill
tag
Hi!
Tud valaki olyan progit ajánlani ami úgy számolja a hívásaimat ahogy a szolgáltató is csinálja, tehát ha mondjuk 2,5 percet beszélek , akkor azt 3-nak vegye, ha fél percet beszélek akkor 1 nek vegye stb.. és + az sms-ket is számolja.
Létezik ilyen? -
beers
addikt
válasz
Ferenc1989 #47495 üzenetére
Ez gond nélkül működik.
-
beepee7
csendes tag
Üdv!
Tud valaki olyan alkalmazást amivel programokat lehet lekódolni?
-
elfelejtette
veterán
válasz
zho-lee #47490 üzenetére
Nekem is volt a Voda845-ön GO EX, de hajlamos volt néha eléggé megfogni a rendszert, ezért visszatértem a LauncherPro Plus-ra, majd a Nemus lett a favorit. Mióta Gravity360 Ultimate V8 rom van a telón, azóta a romban található Nova 1.1.2 van rajta, és jól teszi a dolgát, nem akadozik.
-
Jarod1
veterán
valamikor megvettem 1 programot, hol tudnám megkeresni? mert most megint azt írja meg kéne vennem,( teló váltás volt)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nagyon tetszik a GO Launcher, pár kérdés azért akad: hogy lehet tálcaikonhoz rajzolt ikont rendelni, értem Opera Minihez GO böngésző alapikont, Névjegyekhez a GO telefonikont? Ehhez a kettőhöz nem engedi az alapikonokat hozzárendelni. Emellett ha a Home gombot alapértelmezetten GO főképernyőre teszem, utána hol tudom majd a különböző launchereket indítani?
-
retroid
senior tag
Hali
Cosmic Flow honnan tudnám letölteni ami biztonságos és megy a legujabb frissitéssel Xperia Ray 4.04?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest