- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
desolator
senior tag
Segítsetek légyszi!
A hülye fejemmel átadtam az irányítást egy kis b.zi programnak
Leszedtem az "exchange exmail" nevű progit, amivel beállítottam a céges levelezésem, de csak úgy tudtam, hogy ha egy csomó mindenhez elérési jogot adtam neki. Ezt meg is tettem (tudom, hülye voltam) majd mindenképpen kellett a képerényfeloldáshoz is valami védelmet választanom. Így már azt is csak kóddal tudom felnyitni és ezt sem tudom kiszedni mert a program nem engedélyezi, továbbá magát a programot sem tudom letörölni, mert azt írja amikor rámegyek, hogy eltávolítás, hogy "nem sikerült eltávolítani". Hogy a p.ába tudom ilyenkor letörölni?? -
orvil
tag
tegnap talaltam egy jo app-ot, "Auto Bluetooth" a neve.
Lenyegeben akkor aktivalja a bluetooth-ot, amikor headset-rol igeny van ra, vagyis hivas jon/megy.
kocsiban hasznalom, mert eleinte joban volt a telo a kocsival, de par napja folyamat eldobja a kapcsolatot, nem engedi letenni, stb.ezt az app-ot hasznalva eddig jonak tunik.
telom htc one s
-
Deck
titán
válasz
mogyesz #45488 üzenetére
Köszönet! Kipróbálom őket.
Más: Esetleg próbálta valaki az alábbi build.prop trükköket, hogy jobban bírja az akksi?
POWER SAVES
Allows the phone to sleep better
ro.ril.disable.power.collapse=1Saves power when phone is sleep
pm.sleep_mode=1Allows your wifi to scan less, saving more battery
wifi.supplicant_scan_interval=150 or 180 (your choice)Helps Scrolling Responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=150Increase overal touch responsivenss
Debug.performance.tuning=1
Video.accelerate.hw=1 -
mogyesz
aktív tag
válasz
enginev3.0 #45486 üzenetére
XXLQ5 4.0.4-es S2-es.
Lehet, Nálad nem ott van. :-(más: Hasznos alkalmazás utazóknak, minden okosmobilra
dekrer:
pl.: CPUSpy, BetterBatteryStats, AndroidAssistant[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Tudtok valami appot, ami mutatja melyik program nem engedi a rendszert standby állapotba merülni? Az akkumulátor használatnál 71% volt az android rendszer is..
-
-
mogyesz
aktív tag
válasz
enginev3.0 #45481 üzenetére
settings / about phone / Status /uptime
-
cintula187
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz
q13579 #45476 üzenetére
A Google-nak már a kezdetektől van online piactere csak korábban Market-nek hívták.
Letölteni, ahogy korábban írták az Real APK Leecher programmal lehet, ingyenes alkalmazásokat.
Továbbá a Chrome-nak van ilyen bővítménye hogy APK Downloader, amivel szintén lehet letölteni közvetlenül PC-re (nem használtam).Szinkronizálni és a PC és a telefon között az alkalmazásokat az Android Sync Manager Wifi programmal szoktam.
Ennek van egy telefonon és egy PC-n futó változata és azok szinkronizálnak egymással. Így ha valamelyiken változik valami pl verziószám az átkerül a másikra.
Így minden alkalmazásom meg van PC-n is.[ Szerkesztve ]
-
ics-ben hol lehet megnézni az uptime-ot? hogy mióta fut a telefon
-
Dottore
addikt
válasz
q13579 #45476 üzenetére
A Google Play közvetlenül nem tud illetve nem lehet vele az alkalmazásokat a gépre (telefonról lehet számítógépre, de a kérdés nem ez volt) menteni.
Ezt csak nem ellenőrzött forrásból tudod megtenni (Warez). Vagy ezzel a programmal, de csak az ingyenes alkalmazásokat tölti le. -
q13579
senior tag
Sziasztok.
A problémám az, hogy most cseréltem le az IOS-t android-ra (természetesen készülékcserével együtt
), azonban a problémám az lenne, hogy sokat vagyok napközben olyan helyen, ahol nincs wi-fi hálóat, csak a 3g-t tudom használni. Ezzel viszont nem nagyon szeretnék a telefonon keresztül pl appokat letölteni.
Láttam, hogy a google-nek mostmár van online PLAY felülete, ami nagyon hasonlít az Itunes-hoz, és innen is megvásárolhatóak a programok. VISZONT. Itt nem találtam lehetőséget arra, hogy pl gépre töltsem le az appot, majd onnan adatkábelen keresztül installáljam. Mindössze annyit tesz, hogy elküldi a telefonnak az utasítást, hogy TÖLTSE LE. Namármost ilyen esetben ott vagyok, ahol a part szakad, hiszen megintcsak a 3g hálózatot fogja használni...
Tehát a lényeg. Lehetőségem van-e arra, hogy adatkábelen keresztül másoljak, szinkronizáljak, letöltött, MEGVÁSÁROLT appokat az andoridos készülékemre?
Előre is kösz a válaszokat.
-
Necc
addikt
Udv. Jo(munkas)emberek, erdeklodnek, hogy van-e olyan app, ami egy bizonyos mappa tartalmat titkositana, es azt "seamless" modon is elerhetem?
Az altalam kiprobalt alkalmazasok meglehetosen gagyi modon kezeltek, es raadasul ertelmetlen modon agyon is volt korlatozva a free verzio.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
atillaahun #45458 üzenetére
Jó ideje használom (mert ezt mondták itt a legjobbnak) a PW-t, de nem igazán voltam elájulva tőle...
Galaxy ACE-en, és később Galaxy S plus-on is használom ugyanazt a RootRulez által magyarított verziót. Érdekes módon az S+ kiírja azt is, hogy mikori, és honnan jön az adat -- az ACE viszont nem. (Gondolom, a kijelzőfelbontás állhat mögötte)
Ebből jöttem rá, hogy miért nem jó!
Bp-en ez is csak Ferihegy adatait írja ki, mint a többi időjárás app, sokszor 1 óra késéssel.
(reggel 7:30-kor még csak a 6:30-as jelentést veszi)
Bonyhádon hol Pécs, hol Paks adatait vette (többször 10 Km távolságok), és ott még nagyobb késés is előfordult!
Amíg csak az ACE volt, nem is tudtam, hogy mitől nem az igazi.Az Időkép végre már pontos, aktuális adatokat ad!
Kicsit még fapados, de majd kikupálódik! -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani progit, amivel egyszerűen tudnék másolni egy táblára wifin? Tehát olyan lenne ideális amit csak elindítok táblán, és gépen fel tudnám csatolni esetleg, hogy commanderben csak áthúzzam.
Köszi!
-
barnam_
nagyúr
válasz
Én PC-n sokat használtam Firefox-hoz egy kiegészítőt, az az Accuweather adatait jelenítette meg, és többnyire pontos volt. Vagyis arra nem emlékszem az előrejelzésük mennyire volt pontos, de az aktuális időjárás többnyire az volt.
Viszont az Android-os appjuk nekem nagyon nem jött be, de pl. a Beautiful widgets is abból dolgozik, és én azt egy ideig használtam. Már nem, mivel az SPB időjárás widget-jét használom most.
-
cettlee
őstag
üdv!
2 napja olyat csinál a telo, hogy play áruházban ha frissiteni vagy letölteni akarok, felmegy 100% ra a letöltés, de utána valahogy mégse telepiti, hanem csak maxon van a zöld csik. sokféle alkalmazással probáltam. mi lehet a hiba? szoftvert frissiteni sem tudokA kérdés még mindig él. galaxy s plus-om van. alkalmazáskezelöbe nem találtam data és cache üritési lehetöséget. SD maid telepitése értelemszerüen lehetetlen, mivel az alap probléma h nem tudok alkalmazáást telepiteni
-
ncc1701
veterán
válasz
Nem vetted még észre, h jó esetben aznapra tudják megmondani az időt? Leginkább azt is csak este?
Ezért nem használok ilyen vackot. Kinézek reggel az ablakon... -
Ezt most nemigazán értem. FR-eztem a telón az új rom miatt, meg már rég volt, ez lényegtelen. De, feljelentkeztem GPlay-re is, de úgy szoktam telepíteni a progikat, hogy gépen rányomkodok a telepítésre mégis gyorsabb úgy azért. Igenám, de azt írja, hogy már telepítve van, ami eddig igaz is volt, de mostmár nem. Lehet, hogy még bentmaradt náluk cache-be, mert nem engedi újra telepíteni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ha azzal nem voltál elégedett, akkor hidd el ,hogy mással még annyira sem lennél.
Inkább nem mennék bele alapvető meteorológiai ismeretekbe, de a záporos, zivataros jellegű időjárás nem azt jelenti ,hogy mindenhol esni is fog, hanem ESHET.
Tőlem 20 km-re tegnap brutál nagy jég volt, körben mindenhol eső, nálam egy csepp sem, ez alapján most kukáznom kellene egy appot?Ahol meg esett ott meg jaj de jól teljesített?
Egyébként sem valók semmire ezek az alkalmazások, tendencia megállapítására jók, csak sajnos sokan nem tudják őket használni. -
törölt tag
válasz
-
dokee78
félisten
Mi az az üzenetküldő alkalmazás amelyik kezel skype és msn accountot is?
-
atillaahun
veterán
Nah Palmary Weather eddig jól szolgált, de most megérett a kukázásra. Egész hétre esőt, meg vihart mutatott és mutat Miskolcon, persze eddig egy csepp sem esett, van helyette viszont seggizzasztó forróság nonstop.
Szóval mit ajánlanátok helyette? Kinézet nem érdekel, csak az előrejelzési pontosság. Meg az lenne az ideális, ha tudni úgy frissiteni automatán, hogy csak akkor ha megnyitom.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Nem tudja valaki,hogy a Dolphin Minivel be lehet lépni az Nc..e fájlmegosztóra,mert az Opera/Opera Mini nem léptet be.
-
Richee11
senior tag
válasz
bexinho23 #45450 üzenetére
én az alapot használom
(LG Black) nekem az tökéletes, van benne minden. Az volt a feltételem, hogy lehessen a telefonon lezárt állapotba zs zenét váltani
és nem kell belépni a zenelejátszóba így is megy. Amúgy a régi telómon én is a Powert használtam. Kb fél éve, már akkor is a legjobb volt azóta gondolom több frissítésen esett át. Max próbáld meg még a Winampot. -
bexinho23
őstag
Ki milyen zenelejátszó alkalmazást használ? Melyik a legjobb szerintetek?
-
St3ven
addikt
válasz
KaiotEch #45435 üzenetére
Persze. De ha deepsleep-ben van a telód, nem frissít (minek/kinek frissítene), csak ha feléled a kijelző. Szóval nem fogyasztja nagyon se az akksit, se a netet.
(#45436) dekrer:
Bizony, nagyon bevált nekem. Bármilyen háttérképhez hozzá lehet igazítani pillanatok alatt.(#45441) scope2007:
Hát, ízlések és pofonok. De a szélsebességet nem rakja ki az Időkép, márpedig az erősen befolyásolja a hőérzetet. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos tv-boxhoz van valamij ó launcher? Kicsi és gyors kellene, meg jó lenne, ha a parancsikonokat mappába lehetne rendezni.
-
R19
senior tag
Kissé fura dolgot művelt velem a Play!
Az Auto Call Recorder free változata nem kompatibilis alkalmazás "szerinte" a telóhoz, de a Pro változat ( 1.513.-ft. ) már teljes mértékben az.
Hogy is van ez? -
Hi all!
Tud nekem valaki infóval vagy ajánlással szolgálni, hol találok olyan szakembert vagy céget, akik tudnak mobilalkalmazást készíteni ? Androidra és IO-sre kéne...
-
capulet75
addikt
A Sports tracker sem megy.
Sztem nem a progik hibásak, valami beállitási nyavaja vagy a droid szar.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
-
cettlee
őstag
válasz
atillaahun #45433 üzenetére
bocsánat a lámulásér de azt hol találom?
playen belül nem találtam
-
-
cettlee
őstag
üdv!
2 napja olyat csinál a telo, hogy play áruházban ha frissiteni vagy letölteni akarok, felmegy 100% ra a letöltés, de utána valahogy mégse telepiti, hanem csak maxon van a zöld csik. sokféle alkalmazással probáltam. mi lehet a hiba? szoftvert frissiteni sem tudok -
Koga777
tag
válasz
KaiotEch #45371 üzenetére
Ajánlom a LBE Privacy Guard appot, meg tudja vonni a programok jogosultságait. Csak rootolt készüléken fut.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Üdv. A párom külföldön van, magyar telefonnal. Szeretné futáshoz használni a készüléket ( 2.3 - samu galaxy mini) de az összes progi (pl: RunKeeper) wifit keres és nem a GPS-t használja. Van erre vmi megoldás?
-
St3ven
addikt
Nem mondjátok, hogy az Időkép appnak ennyire gagyi a widget-je.
-
doddencs
senior tag
google task szinkronizálásra melyik programot használjátok? ami kell nekem: szinkronizáljon automatikusan - háttérben is, legyen átlátszó widget.
elsősorban ingyenest keresgélek (jópárat ki is próbáltam, de az ocsmány widgeteknél elbuktak - de hátha elsiklottam vmi jó felett, van pár alkalmazás..), ha nincs más, jöhet a fizetős is.
-
törölt tag
Hali!
Létezik olyan app, amivel ingyen lehet hívni vagy sms-t küldeni?Vibert ismerem, de azzal sokra nem megyek, ugyanis talán 2-3 ismerősömnek van.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Letöltöttem egy EBOOK-ot,de ez PDF formátum és nem tördeli a szöveget az EZPDF READER.
Viszont leszedtem .mobi formátumban is.
Melyik app tudja lekezelni a .mobi-t?
Van szövegtördelés is benne?Van egy C betűvel kezdődő magyarul is tudó txt olvasó,de nem ugrik be a neve az lehet tudja.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
Winchester95 #45402 üzenetére
Én sokáig anysoft keyboardot használtam,pár hete tértem át a swiftkeyre, azóta nem is nagyon kell más.
Viszont egy próbát a swype is megér, de azt nem a google playből éred el. -
petymeg
addikt
sziasztok!
van olyan nagy widgetes hírolvasó app, amihez én tudok hírcsatornákat rendelni?
olyasmire gondolok, ami a htc telefonokon a sense-ben alapból adott. -
BDave
őstag
válasz
Chosen #45408 üzenetére
Bluetooth games
De az se mindegy, hogy milyen műfajban keresel játékot. -
BDave
őstag
válasz
-
St3ven
addikt
válasz
A Go Keyboard kell neked.
-
JulesC
tag
válasz
Swype, Swiftkey
Firefox, Dolphin ?
-
joe357
tag
Helló. Kérnék egy kis segítséget. Leszedtem a Locus nevű progit mely elvileg túristatérképet tud offline kezelni. Műkszik is bár két napja tölti a magyarország térképet és még nincs kész : - ).
No de minden utat tartalmaz mint pl a sygic pontos is, de pont a túrista utakat nem látom rajta. Ha online kattintok a Túratérkép Classic térképre akkor gyönyörűen minden látható, de ha offline-hoz letöltöm a térképet akkor csak (ahogy fent is írtam) a normál utakat mutatja túrista pl kék jelzés sehol. Valaki help. Köszi -
Winchester95
őstag
Üdv.Kérdésem lenne:
Keyboardot keresek androidra.Alcatel OT-995 telóm van.Androidos gyári és a másik keyboardot szeretném olyanra lecserélni ami könnyen kezelhető, (elsősorban magyar nyelvre optimalizálódva) másodsorban pedig állítva+fektetve is lehessen használni továbbá fektetve teljesképernyős nézet/fél képernyős nézet is legyen, végül pedig nagyon kevés memóriát fogyasszon és szép legyen.
Ilyen célra mit ajánlotok?
+Egy flash képes Böngésző is kellene ami a leggyorsabb és legjobb.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD