- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sorry, lekéstem a szerkesztési időt.
Lehetséges, hogy olyan "rossz" routerem van, amit legyilkol az app? Akármit kezdek el másolni, eljut a feléig, majd a router hirtelen nem közvetíti a zinternetet'.
-
kenny123
addikt
Istencsászárok vagytok, köszönöm a gyors segítséget!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Milyen egyszerű programot tudtok ajánlani adatkábel kiváltására? Gépről szeretnék zenéket a telefonra juttatni, ilyesmi. Wifi router adott, még azthiszem epöl cuccomra volt ilyesmi app.
-
Ferenc1989
tag
Csáó.
Egy alcatel dual simes telefont szeretnék venni, de azt olvastam hogy nem lehet a simeknek külön csengőhangot beállítani. Van egy céges, amin bárki hívhat és van a saját amin csak az ismerősök. Más-más csengőhangon szeretném hogy csörögjön. Kérdésem, hogyha beállítok egy csengőhangot, majd a saját sim-en lévő contactokat csoportba foglalnám és beállítanék neki egy másik csengőhangot. Elméletben működhet, de valakinek van tapasztalata dual simes telefonnal? Előre is köszi -
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a válaszokat.
-
zho-lee
addikt
Nálam így jöttek: GO ex, ADW ex, és most a Holo.
Illetve a Claystone 3D-t most nézegetem, vagy 2 napig.
Ez akkor visszalépés, gondolom..
Az egész csak ízlés kérdése amúgy. Ki mit tud elfogadni jónak.szerk:A Voda 845-ömön pl szigorúan csak Go ex volt.. pedig az a "legkisebb" telefonom volt.
szerk2: van logout a launcherekről..[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #47488 üzenetére
Persze, egyértelműen közrejátszhat ez is, én csak a tapasztalatot írtam le.
Viszont az is biztos, hogy most nálam a Go gyorsabb ICS-n mint pl. 1-1,5 hónapja még a GB-en... de ez lehet hogy az azóta bekövetkezett Go fejlesztések, és nem az ICS miatt van.
De asszony LwW-jén meg főleg gyors a Go - meg tetszik is neki - és ezért ki sem akar másikat próbálni (mert minek ha minden oké vele?)
-
dokee78
félisten
Szerintem azért nem volt nálad fürgébb mert portolt ICS és gondolom azért az ARMv6 profik gyengébbek egy ARMv7-től.
Esetleg kapcsold be a telo beállításokban a GPU gyorsítást.
Mellesleg Gingerbread-en megrögzött GO Launcher párti voltam,de ICS-en levaltotta a Nova,majd az Apex. -
Dexter68
addikt
válasz
Bone123 #47481 üzenetére
ADW launcher - a legnagyobb fiam kedvence
Laucher pro ezt használtam egy ideig és nem volt rossz (régebbi, nem túl erős gépekhez kifejezetten ajánlott)
Holo Laucher - most épp ez a liebling -
VD
őstag
A Go 2 és 4 magon nagyon elvérzik az apex és novával szemben sebességben. Plusz mindkettő legalább olyan jól testreszabható. Rengeteg téma van már mindkettőre. Valamint sokkal több gesztust támogatnak. Én sem divatból mellőzöm ICS alatt a Go-t. De GB alatt még mindíg az egyik, ha nem a legjobb.
De ez csak saját vélemény. -
TRob1
veterán
válasz
Bone123 #47481 üzenetére
Gyorsabb van, felhasználóbarátabb (jobb) nincs.
(#47483) dokee78 :
Én is kipróbáltam az Apex-et, nem rossz - de sztem nincs olyan jó mint a Go és nálam fürgébb sem volt (Holo-t is kipróbáltam, de az egy kaka - a fizetős lehet hogy jobb, de nem fizetek ha van ingyen mégjobb)
Amiket eddig próbáltam, egyedül az Apex válthatná nálam a Go-t, a többi sztem meg sem közelíti (kb. 10 fajtát próbáltam össz-vissz, de többet mostanában nem is fogok...)[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
ncc1701
veterán
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A GO-nál van gyorsabb, felhasználóbarátabb launcher?
-
kotipas
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami naplózza az útvonalat és a hozzá tartozó sebességet és ezt utólag vissza tudjam nézni több napra/hétre visszamenőleg is.
Előre is köszi.
-
zho-lee
addikt
válasz
tybsen #47470 üzenetére
Értem, csak az előzményeket nem tudod.
Ez már egyszer kész volt, de töröltem, mert hozzá lehetett szólni, és alaposan megtaláltak a tőlem igencsak magasabb rangú tinik, akik azzal gyűjtik a rangjukat, hogy összerondítanak mindent blogot.
A másik az, hogy amikor ezt írtam, Vodafone 858 volt a kezemben, értelem szerűen a jelenlegi LwW-mre jó launcherek azon nemigen mentek
Egyébként az ADW/EX, Go benne van a pontosság kedvéért. Nagyjából abc sorrendben haladok velük, a Zeam pl a végén lesz.Az sem magyarázkodás, de sajnos tavasz óta tényleg nincs időm befejezni, de igyekszem.
Nem gondoltam azt sem, hogy gáz, hogy ajánlom, mert tényleg nem teljes (nagyon nem teljes) leírás, de azért lehet válogatni legalább.Ha jól emlékszem, azt is írtam, hogy milyen telefonnal tesztelem, és azt is, hogy megköszönöm, ha valaki privátban megossza velem a tapasztalatait.
Ennyi levél jött, azaz 0..Sajnos a Holo Launcher akkor még nem volt, de a Play-en fenn van mostmár.
Köszi a véleményt, profitálok belőle, csak legyen egy kis időm
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a feltelepített programokat a beállításokon belül az alkalmazáskezelőben törlöm viszont miután letöröltem hátra marad 10,12,15mb...stb méretű mappa amit nem töröl ki ezért manuálisan én törlöm ki (nálam a sok kicsi sokra megy). Esetleg nincs olyan program ami full letöröl mindent?
-
club1
veterán
válasz
sarkanyolo2 #47468 üzenetére
Lehet rá fejleszteni, de ahhoz ujjlenyomat-olvasó hardver is kellene a telefonon, olyan pedig általában nincs rajta. Az érintőképernyők pedig nem képesek ujjlenyomatot olvasni.
-
tybsen
addikt
válasz
zho-lee #47462 üzenetére
Ugyes vagy, hogy elkezdted osszeirni, hogy milyen launcherek vannak es mik a szemelyes tapasztalataid, jo otlet!
Viszont: nem bantani akarlak, de mi ertelme van ajanlgatni egy olyan blogot, aminel - ha jol szamoltam - 37 launcher-bol 23 launcher-hez azt irod oda, hogy "errol nincs tapasztalatom". Meg akkor is, ha elore szolsz, hogy "negyedig van kesz" - raadasul marcius ota tart a cikk megirasa? A tobbihez odairt "tapasztalat" szinten nem tul reszletes, akkor mar jobb, ha pl. appbrain-en vagy barhol megnezi az ember, hogy milyen launcherek vannak es mik a tapasztalatok. Lenyegesebb launcherekrol egy szo sincs, pl. spb shell 3d, tsf, nova, vagy olyan ismertebbek is kimaradtak, mint pl. launcher pro, go launcher vagy zeam.
Az egesz bejegyzesben a bevezeto resz van "kidolgozva" (bar az is minek). Nem trollkodni akarok, csak nem ertem, mi a celja a bejegyzesnek? Azt nem varhatod el egy szakmai forumon, hogy ha mar megosztasz valamit, es ajanlgatod is (!), akkor ne erkezzen ra rekcio (mint ahogyan ezt a blogban kivanatosnak tartanad). Es nem az a baj vele, hogy felkesz, hanem, hogy informacioszegeny. Kevesebb smiley - tobb informacio kellene.
Szerintem egy kis raforditassal es reszletesebb kidolgozassal jo es hasznos olvasmany lehetne mindazoknak, akik launchereket keresnek, en drukkolok Neked. Barhogy is, koszonet erte, hogy megirtad es megosztottad.
Peace
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #47468 üzenetére
Az en telefonomban van ilyen... de ugye ott a hardware is adott hozza.
/Motorola Atrix 4G/ -
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Nem ismer valaki valós ujjlenyomat felismerőt android telefonra??
Lehet hülyeség, de hátha -
soultrapp
senior tag
Valahogy lehet törölni google playen a nem használt alkalmazásokat?nem a telóról,hanem awebről.
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
Csakhogy en skype-olok, msn-ezek, IRC-n is fent vagyok, es rajtam kivul meg jo paran viber-t is hasznalnak, aminek alapfeltetele a FOLYAMATOS, megszakitas nelkuli adatkapcsolat.
A legtobben ilyet is hasznalnak, es nem csak holmi emailt neznek a telefonon.
Hab a tortan, hogy sok alkalommal az adatkapcsolat ki-bekapcsolasa tobb energiat emeszt fel, mintha egyszeruen hagyjuk, hogy folyamatosan menjen.
Ergo az en szememben ez az alkalmazas nem tobb, mint egyike azoknak a sz*rasig hype-olt alkalmazasoknak, amik fut-fat beigernek, hogy na majd ettol aztan jo fasza hosszu uzemidod lesz, aztan a gyakorlatban ugyanazoktol a gyermekbetegesektol szenved, mint az osszes tobbi ilyen "csodaenergiasporolo" alkalmazas.
Termeszetesen ettol fuggetlenul letjogosultsaga van az ilyen programoknak, csak sajnos a gyakorlatban csak igen kiveteles, es ritka esetekben valik be a hozzajuk fuzott igeret.
-
soultrapp
senior tag
csáótok!létezik olyan app amivel lelehet törölni egy két gyári appot?nincs rootolva atelóm ics van rajta...
-
zozyk
addikt
Mintha sokan akartak volna hasonlót itt is...
[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
Sajnos az sem jó.
A probléma már ott kezdődik hogy látszik a monitoron, körbe van egy fekete sáv, gondolom az különböző arány miatt kicsit össze húzza a képet.Valamikor hozok egy droid tv-t kíváncsi vagyok ha nincs kijelzője egy kütyünek akkor mit csinál.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
hali.
tudnátok ajánlani olyan appot, amivel rejteni lehet könyvtárat jelszóval? -
Sanyi.mTs
addikt
a térképen elmentettem egy helyet csillagozással.
hogyan tudok ehhez leírást, nevet rendelni?
az ilyen csillaggal elmentett hely felkerül a felhőbe? esetleges telefon csere után meglesznek az elmentett helyek? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #47436 üzenetére
A Multi Mount SD-Card -ról van szó.
Más app, többek között a Multi Mount SD-Card Lite szó nélkül felmegy.
Mi lehet a gond?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nem alkalmazás, de az is jöhet
Van valahol megbízható gyűjtemény hogy Budapesten melyik helyeken van nyílt Wifi elérés?
-
hudyfiu
senior tag
Na jó...valaki segítsen, feladtam
Az lenne az elképzelésem hogy távoli asztalos programmal rácsatlakozok a notira egy tabletről.
A tablet egy full hd-s monitorra van kötve hdmi-n.
A tableten egér, bill.
Így teljes értékű gépként tudnám használni a tabletet.A probléma az hogy minden program a tablet saját felbontásán küldi a képet a monitorra mert hiába választom ki hogy full hd legyen, csúnya a kép vagy csak egy kis részét látom a távoli asztalnak.
Próbáltam keresni hd-s programot, 1-et találtam de az sem volt jó(splash remote hd).
Youtube-os videókat fullhd-ban küldi ki, látszik a különbség ha váltok a videó felbontásán tehát tudja a tablet a fullhd-t, elvileg többet is.
Most még egy linuxra várok hogy fel tudjak rakni a táblára de még nincs jó változat az enyémre.
Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
Most vásároltam egy alkalmazást a Boltból, telepítéskor "Nem áll rendelkezésre elég tárhely." üzenetet kapok.
_Pontosan_ hol kellene elegendő tárhelynek lennie?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Van pl. ez a night camera, ami miután lenyomtad a gombot, hogy készítse a képet, még ráfókuszál az adott helyzetben képkészítés előtt, így nem lesz homályos a kép ha bemozdul az ember keze sem (annyira). Csak nálam nem működik. Valami ilyesmi kellene, mert nem tudok éles képet készíteni egyszerűen semmivel és megőrjít. Most a ProCapture-t használom amúgy.
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Tud valaki mondani egy olyan kamera/fényképező alkalmazást, ami a fénykép készítése előtt mondjuk automata fókuszál még? Mert 10-ből 7-szer kb mindig homályos lesz a kép, amit csinálok, mert bemozog a kezem fényképezéskor.
Xperia X8
köszi!
-
zozyk
addikt
Pocket használókat kérdezném.
A kategóriák között nem lehet pakolászni a jelszavakat?
Én nem jöttem rá,hogy lehetne megoldani.A probléma:
Bepakoltam mindent 1 kategóriába,de már rájöttem,hogy jobb lenne szeparálni,mert hamarabb meg lehetne találni a szükséges user/pass párost...5let?
Vagy másolgathatom át kézzel az összeset?
-
Mika1227
őstag
Valami jó launchert tudnátok ajánlani ami nem a GO!?
-
Melack
veterán
válasz
bigrock #47423 üzenetére
A link, hogy ne kelljen keresni: Wave Control. Ez az ingyenes, van egy fizetős is.
Más: SE x10 mini pro gyári 2.1-re kellene az új Play apk. Amit találtam neten nem megy fel rá. Van vkinek egy működő verzió?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Valaki tudna benne segíteni mire jó a zRam CM alatt?
-
soultrapp
senior tag
Tudtok olyan programot amivel.fel lehetne oldani úgy a bill zárat.hogy elhúzom az első kamera előtt a kezem?
-
Melack
veterán
Traffic Monitor Plus pl jó erre. Nálam így működik, és jól is számol.
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt róla szó, csak én nem találtam.
Olyan internet adatforgalom mérő program létezik amiben be tudom állítani a mérendő idő intervallumot.
Szóval pl. a előfizetésem aug. 7-től - szept. 8-ig tart és ebben az időszakban mérje.
Most raktam fel a Network Monitort ebben esetleg van ilyen beállítás?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
pepe10.10
tag
és nem tudja valaki megmondani, hogy fm transmitterhez hol kaphatok a telóba drivert ?
-
m-83
csendes tag
Sziasztok! Olyan appot keresek, amely megkeresi és eltávolítja a telefonomról a felesleges fájlokat, amelyeket egy már eltávolított app telepített, de annak eltávolításával az nem lett törölve. Remélem érthetően fogalmaztam Az a baj, hogy a memóriakártyámon nagyon sok mappa van, de a feléről fogalmam sincs, hogy mi az. A segítséget előre is köszönöm!
-
Z0C!
őstag
-
Arween
senior tag
létezhet olyan alkalmazás ahol a munkaidőmet tudom nyilvántartani?ki-belépés napi +/- idő követése stb??
-
válasz
draco31 #47407 üzenetére
Sms received event-hez is kötődik a Viber. Rom toolbox-szal be tudod állítani, hogy ne induljon el.
(#47406) Narxis: általában ha új helyen jelentkezel be, akkor küldenek sms-ben egy kódot. Arra jó, hogy ha megtudnák a jelszavad, akkor sem tudnak belépni az account-odra a telefonod nélkül.
-
draco31
veterán
A viber miért indul el, ha sms üzenetet kapok? Már mindent megpróbáltam állítani.
-
Narxis
nagyúr
Google fióknál ha bekapcsolom a telefonos hitelesítést akkor ez hogyan működik? Minden bejelentkezésnél kapok egy kódot vagy mi? Nekem az lenne a jobb ha jelszóváltoztatáshoz küldene csak kódot mer pl. youtube-ból mindig kiléptet.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
A NAVFREE magyar térképen nem kezeli a sebesség határokat?
Be van kapcsolva a kijelzés és a figyelmeztetés is, de csak a jelenlegi sebességet mutatja. -
kenny123
addikt
Milyen alternatívát ajanlanatok jó minőségű hívó képek beallitasahoz, akár facebook kapcsolassal?i
Aktív témák
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD