Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
jani8787
tag
hali!
valaki nem tud vmi olcsó voip szolgáltatót? amivel tudok telón beszélni a mobilevoippal? egyszer vhol olvastam egy kb ilyen 6ft/perc volt mobilra, de most sehol sem találom! köszi!
-
jani8787
tag
Kellene nekem egy olyan program, ami óránként bekapcsolja nekem a netet 5 percre. Olyan, mint a tasker, de az nem működik, nem tudom miért?! Tudtok? köszi
-
jani8787
tag
Valaki tud olyan firewall-t amihez nem kell root? Mert nekem Sony Ericsson Ray-m van a 4.0.2.A.0.62 builddel, és nem tudom rootolni. Vagy esetleg erre van megoldás ami működik?
-
jani8787
tag
Valaki tud olyan email kliens progit, ha ingyenes még jobb, de nem muszáj, hogy be lehet állítaani, hogy ne tárolja az összes levelet ami az email fiókomba van, hanem csak mondjuk az utolsó hetit, ugyan úgy mint a gmail alkalmazás, de nekem freemailhez kellene. Esetleg az még jobb lenne ha ebben törlök levelet, azt törli a freemailból is!? Köszi.
-
jani8787
tag
valaki nem tud esetleg olyan progit, ami normálisan veszi fel a hívást? kétirányúan, ha jól tudom!? nekem rootolva van a telóm, más nincs vele csinálva... köszi
-
-
jani8787
tag
Sziasztok! Lécci aki használja...
Ezek a proci órajel állítók, jók vmire?
köszi
-
jani8787
tag
valaki tud olyan progit, ami alkalmazásonként kilistázza, hogy melyik mennyi adatforgalmat evett?
ezek a processzor órajel állítók jók valamire?
köszi!
-
jani8787
tag
a setxperia progi ér valamit? meg ezek a proci állítgató progik?
köszi
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest