Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
jani8787
tag
hali!
valaki nem tud vmi olcsó voip szolgáltatót? amivel tudok telón beszélni a mobilevoippal? egyszer vhol olvastam egy kb ilyen 6ft/perc volt mobilra, de most sehol sem találom! köszi!
-
jani8787
tag
Kellene nekem egy olyan program, ami óránként bekapcsolja nekem a netet 5 percre. Olyan, mint a tasker, de az nem működik, nem tudom miért?! Tudtok? köszi
-
jani8787
tag
Valaki tud olyan firewall-t amihez nem kell root? Mert nekem Sony Ericsson Ray-m van a 4.0.2.A.0.62 builddel, és nem tudom rootolni. Vagy esetleg erre van megoldás ami működik?
-
jani8787
tag
Valaki tud olyan email kliens progit, ha ingyenes még jobb, de nem muszáj, hogy be lehet állítaani, hogy ne tárolja az összes levelet ami az email fiókomba van, hanem csak mondjuk az utolsó hetit, ugyan úgy mint a gmail alkalmazás, de nekem freemailhez kellene. Esetleg az még jobb lenne ha ebben törlök levelet, azt törli a freemailból is!? Köszi.
-
jani8787
tag
valaki nem tud esetleg olyan progit, ami normálisan veszi fel a hívást? kétirányúan, ha jól tudom!? nekem rootolva van a telóm, más nincs vele csinálva... köszi
-
-
jani8787
tag
Sziasztok! Lécci aki használja...
Ezek a proci órajel állítók, jók vmire?
köszi
-
jani8787
tag
valaki tud olyan progit, ami alkalmazásonként kilistázza, hogy melyik mennyi adatforgalmat evett?
ezek a processzor órajel állítók jók valamire?
köszi!
-
jani8787
tag
a setxperia progi ér valamit? meg ezek a proci állítgató progik?
köszi
Aktív témák
- Formula-1
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hegesztés topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest