- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
desolator
senior tag
válasz
joe357 #45734 üzenetére
Az érdekes. Megmondom őszintén töltés alatt még nem próbáltam mert van rendes navim a kocsiba csak séta közben, de szerintem csak nálad lehet valami bug mert akkor senki nem venné meg tőlük a progit ha ez jellemző lenne. Most ki is próbáltam asztali töltővel a Navigont és nekem tölt közben..
-
desolator
senior tag
Sziasztok
Kezdő android felhasználóként egy egyszerű kérdésem lenne: Ha vettem egy androidos telót (zte blade, telenor) és azon szeretném frissíteni a rendszert hivatalos módon, akkor azt csak a telenoros frissítéssel tehetem meg? Vagy ilyenkor a gyártó oldaláról is le lehet tölteni a frissítést már ha van?
-
desolator
senior tag
Segítsetek légyszi!
A hülye fejemmel átadtam az irányítást egy kis b.zi programnak
Leszedtem az "exchange exmail" nevű progit, amivel beállítottam a céges levelezésem, de csak úgy tudtam, hogy ha egy csomó mindenhez elérési jogot adtam neki. Ezt meg is tettem (tudom, hülye voltam) majd mindenképpen kellett a képerényfeloldáshoz is valami védelmet választanom. Így már azt is csak kóddal tudom felnyitni és ezt sem tudom kiszedni mert a program nem engedélyezi, továbbá magát a programot sem tudom letörölni, mert azt írja amikor rámegyek, hogy eltávolítás, hogy "nem sikerült eltávolítani". Hogy a p.ába tudom ilyenkor letörölni??
Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest