- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
petakpa1 #45682 üzenetére
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
Szia!
Megoldható!
Nekem az egyetlen bajom a freemail-el, hogy nincs smtp szervere! Nekem viszont szükségem lett volna rá, mert a szolgáltatóm smtp szerveréhez csak saját hálózatáról férek hozzá (mobilnettel már nem)! Így arra a döntésre jutottam, hogy csinálok magamnak egy gmailes címet majd a levelezésemet átköltöztetem arra!1. Regisztráltam magamnak egy gmail-es fiókot
2. PC-n elindítottam a Thunderbird levelezőklienst és beállítottam a freemail-es mellé az újonan regisztrált gmailes címet is, IMAP kapcsolattal!
3. Thunderbirden belül navigálj a freemailes fiók beérkezett üzeneteihez, majd shift+end el jelöld ki az összes levelet, ezek után jobb klikk az egyik mail-en, és válaszd az áthelyezés menüpontot, majd add meg melyik fiók melyik mappájába helyezze át a leveleket (értelem szerűen az új gmailes cím beérkezett üzenetek mappájába)!Ha mindent jól csináltál (tehát imap kapcsolatra állítottad a gmail bejövő kiszolgálóját) akkor az áthelyezés után az összes freemail-es levelet feltölti a google szerverére, és így már a gmail weboldaláról is elérhetőek a levelek! A szinkronizálás / feltöltés eltarthat egy ideig a levelek nagyságától és a feltöltési sebességedtől függően! Személy szerint nem bántam meg a váltást, nagyon jól testre szabható, és a spam szűrő is kiváló!
Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest