- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #47847 üzenetére
Én meg ezt használtam a Go előtt.
De Go jobban tetszik.
Meg amúgy 1x1-et ki lehet rakni alapból is, extra app nélkül (ICS alatt tuti, de emlékeim szerint a CM7 alatt is lehetett)Nálam asszonynál pont nem dob fel semmit, Ő fix hívásra van belőve, a többi kontaktnál dobja fel hogy épp mit akarok (hívás, sms, mail, lakcím a maps-en)
-
szilchi
őstag
-
elfelejtette
veterán
válasz
zho-lee #47490 üzenetére
Nekem is volt a Voda845-ön GO EX, de hajlamos volt néha eléggé megfogni a rendszert, ezért visszatértem a LauncherPro Plus-ra, majd a Nemus lett a favorit. Mióta Gravity360 Ultimate V8 rom van a telón, azóta a romban található Nova 1.1.2 van rajta, és jól teszi a dolgát, nem akadozik.
-
tybsen
addikt
válasz
zho-lee #47462 üzenetére
Ugyes vagy, hogy elkezdted osszeirni, hogy milyen launcherek vannak es mik a szemelyes tapasztalataid, jo otlet!
Viszont: nem bantani akarlak, de mi ertelme van ajanlgatni egy olyan blogot, aminel - ha jol szamoltam - 37 launcher-bol 23 launcher-hez azt irod oda, hogy "errol nincs tapasztalatom". Meg akkor is, ha elore szolsz, hogy "negyedig van kesz" - raadasul marcius ota tart a cikk megirasa? A tobbihez odairt "tapasztalat" szinten nem tul reszletes, akkor mar jobb, ha pl. appbrain-en vagy barhol megnezi az ember, hogy milyen launcherek vannak es mik a tapasztalatok. Lenyegesebb launcherekrol egy szo sincs, pl. spb shell 3d, tsf, nova, vagy olyan ismertebbek is kimaradtak, mint pl. launcher pro, go launcher vagy zeam.
Az egesz bejegyzesben a bevezeto resz van "kidolgozva" (bar az is minek). Nem trollkodni akarok, csak nem ertem, mi a celja a bejegyzesnek? Azt nem varhatod el egy szakmai forumon, hogy ha mar megosztasz valamit, es ajanlgatod is (!), akkor ne erkezzen ra rekcio (mint ahogyan ezt a blogban kivanatosnak tartanad). Es nem az a baj vele, hogy felkesz, hanem, hogy informacioszegeny. Kevesebb smiley - tobb informacio kellene.
Szerintem egy kis raforditassal es reszletesebb kidolgozassal jo es hasznos olvasmany lehetne mindazoknak, akik launchereket keresnek, en drukkolok Neked. Barhogy is, koszonet erte, hogy megirtad es megosztottad.
Peace
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #46112 üzenetére
Akkor viszont most a stabil rommal 4 napig bírja? Vagy csak jól jelzi ki?
Amúgy én szerencsére ilyet nem tapasztaltam soha, pedig óelég sok cm volt a telefonon. Az utolsó 20%kal is kihúz 1 napot (mármint egy reggeltől estiget tuti)
De sztem ezek a kijelzések sosem voltak vmi jók (van nálam hogy 2-3-4 óra után is 100%-ot ír... vagy pl. most 6%-ot merült reggel óta)
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #46051 üzenetére
Írtam Én ilyet hogy szánalmas???
És én is beleolvastam, sőt azóta több más oldalt is, de még mindig nem látom az oldalon azt hogy félig kell feltölteni. Segíts már, hol nézzem?És itt az igazság:
"Egyébként a volt LG Optimusom akkuja ma is olyan, mint az új, és azt is egész éjjel töltöttem." Én pont így vagyok a Pengémmel másfél év után. És így voltam az előző telefonokkal is.Az asszony meg kb. összevissza töltötte a régi SE butatelóját, de fullra majdhogynem soha, bírta vagy 1-1,5 napig ellenben az én SE butatelómmal ami nagyjából 6-7 napig bírta (mindig fullra volt töltve, egész éjjel rajtahagyva).
-
ncc1701
veterán
válasz
zho-lee #46042 üzenetére
Cserélhető akku esetén nincs nagy jelentősége ennek, mert mondjuk 2 évente lecseréli az ember az akkut (de a telefont is), oszt helló.
Otthon van plö kindle olvasóm, annál szigoróan betartom a 40-60% közötti használatot, nem akarom kidobni az akku miatt. HTC one v telóm van, ebben plö csak szervízben lehet akkut cseréltetni, mert nem lehet levenni a hátlapot... De ez lesz a tendencia, beépített akku, oszt ha meghal, akkor kuka a készülék. -
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #45884 üzenetére
"csak nem értem miért off
Hová forduljak, ha nem ide hozzátok? "Mivel nem alkalmazásról van szó, lehet hogy azért off.
Van amúgy Android OS-t használók szakmai topicja is. -
Necc
addikt
válasz
zho-lee #45870 üzenetére
"és akkor biztosan gyorsabb lesz"
Na ez egy szedett-vetett marhaság, nem is értem hogy pattanhat ki az emberek fejéböl ilyesmi, komolyan
. (dupla off: jó tudom, hozzá nem értés, senki se tökéletes, mindenki nézhet be dolgokat, stb... de könyörgöm, ez szakfórum)
A készülékbe épített memória sokkal, sokkal gyorsabb, mint egy bármilyen classos memóriakártya a slotban. Ha olyan adatokat másolsz ki az SD-re, amit a rendszer alapszinten használna (pl boot folyamat), azzal teljesítménycsökkenést érsz el.
Az meg hab a tortán, hogy a dalvik cache a gyakorlatban csak a boot folyamán érvényesül, gyakorlatilag egyfajta boot-gyorsító szerepe van csak, mást nem befolyásol, a használat közbeni készülékteljesítményhez pedig már végképp semmi köze sincsen.
-
DS39
nagyúr
válasz
zho-lee #45745 üzenetére
én is beszoktam a címbe, de valóban nem erre gondoltam.
maga Play felismeri az eszközét mindenkinek, viszont a hsz-eknél kb minden második embernél jelzi automatice készüléke típusát. (mondjuk valószínű a divatosabb modelleket írja, csak nem értem ha a rendszer felismeri mindenkiét, akkor miért szelektál.)TRob1: hmm, hát erre nem gondoltam hogy ez reklámnak számít. viszont a fejlesztőknek fontos visszajelzés lenne ha minden hozzászólónál látszana hogy egy-egy típusnál mi a vélemény az appról. de köszi a választ
-
csmat
senior tag
válasz
zho-lee #44731 üzenetére
Hát a motonavot még egy régebbi telefonnal próbáltam, nem tudom most honnanlehetne megszerezni, meg szerintem warez téma, ami itt ugye tilos
Azt hiszem sygic-nek van írva, de a play keresőben megtalálod, illetve ha beírod h navi, egy csómót fel fog adni, legtöbbnek van próbaverziója, lehet próbálgatni
Egyébként én szeretem, a sygic-et, de egy időben itthon mindig lefagyasztotta a telefont, külföldön semmi baja nem volt. -
gatto_
senior tag
válasz
zho-lee #44627 üzenetére
De ha leszedem a frissítést akkor nem csak aktuális frissítést szedi le, hanem a gyári alap romra telepített, esetemben 2011 nyári állapotig. (persze ez csak elméleti okoskodás, mert nagy ívben leszarom az offline térképet, van mobil netem, plusz két offline navigációm telepítve.
)
-
blackgabi
csendes tag
válasz
zho-lee #41728 üzenetére
Én úgy értelmezem mivel ez a T-Mobil szolgáltatása ahhoz hogy mobilon tudd nézni a műsort meg kell rendelned a megfelelő csomagot(napi csomag,közszolgálati csomag,alap csomag,alap+extra csomag) vagy marad az alternatív mód különböző tv appok például az spb tv app, ebben van pár magyar csatorna,ha teheted wifin nézd mert elég nagy adatforgalmat csinál.
-
-
mogyesz
aktív tag
válasz
zho-lee #40563 üzenetére
Én azért ilyen esetben 0-ról indulnék, megvárnék 3-4 töltési ciklust, és utána kezdenék el gondolkodni, ha valami nem ok... Komplett mentést semmiképp nem raknék vissza nem ugyan arra a hardverra. telefon-telefon, de mint írtad, az alaplap cserélve lett... Tuti nem 100% az egyezőség...
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #40482 üzenetére
Akkor most a pc-ről helyesen írnám le:
az a gond, hogy "le van zárva a képernyőm", és bár láttam valahol ilyet, nem jövök rá hol..
Ez azért rossz, mert sem áthelyezni nem enged semmi ikont, sem újat nem tudok kitenni..tud valaki segíteni, hogy cm7 romnál hol van ilyen, hogy a képernyő lezárása..?
szerk: bocsánat, de meg van..
-
tomlac14
tag
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #40374 üzenetére
Ebben én sajna nem tudok segíteni. Sosem használtam a Go Locker-t (csak próba erejéig). Nekem tökéletesen megfelelt a CM7 Romban alapból benne lévő zárképernyő, ahol szintén bármit hozzá tudtam rendelni, De már azt sem használom, kikapcsoltam a zárképernyőt, pár hónapja semmi zárképernyőm nincs, rájöttem hogy számomra teljesen felesleges. Így most mindig a home képernyő fogad plusz nyomkodás nélkül, ha bekapcsolom a telefont.
Asszony használja, de amit használ témát (és amit ezelőtt használt), azokban nem lehetett némítani... Ennyit tudok. sry
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #39971 üzenetére
Köszi a bizalmat, de én csak egy kis senki felhasználó vagyok, semmivel sem több mint itt bárki más (na jó, talán ufo-tól egy kicsit különbözök
)
De hogy a kérdéshez is hozzászóljak: Én nem kaptam a Launcherrel együtt (hisz ez egy külön app), de külön sem raktam fel. Megmondom őszintén, én nem nagyon hiszek az ilyesmikben, de sokan szeretik/használják/dícsérik. Próbáld ki hogy egy ideig (1-2 nap) nem nyomsz rá, utána meg igen, történik-e vmi érezhető változás számodra? Ha igen használd, ha nem, kuka.
Jah, olvastam hogy visszatértél, de mintha már tegnap előtt lett volna.
-
vinikorn
aktív tag
válasz
zho-lee #36225 üzenetére
Ezek az appok, amik engedélyt kérnek pl. a GPS használatához folyamatosan kommunikálni akarnak a szerverükkel? Ez nem meríti az aksit?
Nem értem, hogy telepítéskor miért nem lehet szabadon kiválasztani azokat a dolgokat amit engedélyezni akarok. Semmit nem engedélyeznék.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
zho-lee #33363 üzenetére
Ez a mű magázódás így elég gyérre sikeredett. Ha már magázódással indítasz, akkor talán úgy is kellene folytatni, mert ez így nagyon sz@rul néz ki.
Mi az, hogy folyamatosan ezt olvasod? Mit? A linkelt kép esetében nem tudom miben nincs igazam...pont, hogy igazam lett. Nem fehér a háttérképed, holott az is fölösleges...erről is volt már szó. (Ha nem érted az iróniát, akkor nem kell erőltetni.)
Ha meg van ilyen lehetőség - köszönöm a felajánlást - akkor igen, gondolom. Kíváncsi vagyok, vagy-e annyira f@sza gyerek, hogy állod a szavad...
-
-
szoke12
őstag
válasz
zho-lee #32049 üzenetére
Én ezt használtam: screenshot free
Nekem működött. 858-onBár úgy látom nem túl jóra értékelték.
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #31947 üzenetére
Persze nem mondanám, hogy az adw (ex) a királyság, mert mindenkinek más az izlése, elképzelése.. és a képessége, hogy kihozza azt a launcherből, amit elképzel.
Kismillió launchert kipróbáltam, még Vodafone 845- és 858 tulajként.
Néhányat az LG-hez is újrapróbáltam.
Ami a leglátványosabb, az a qq launcher, de nekem mindhárom készüléken időnként meg-meg állt.
Amíg nincs egy olyanom, mint a SE xperia mini pro st15, vagy hasonló kemény vas, addig jó az adw, mert a go még az lg-t is megfogja. -
atillaahun
veterán
válasz
zho-lee #31925 üzenetére
ADW sose volt fapados, legjobban konfigolható launcher amit próbáltam. GO pl. helyből nem tud olyan dolgokat mint a dokk teljes eltüntetése, vagy a rajta lévő ikonok számának változtatása.
Plusz az App drawer-ben lévő ikonok asztalra húzogatásától is meg lehet kergülni benne.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
zho-lee #30463 üzenetére
És (#30464) TRob1 köszönöm a válaszokat!
Arra gondoltam amit TRob1 mondott, hogy felrakás előtt szerkeszteném meg az ikonokat, és olyan alkalmazásnak is csinálnék ikont, aminek nincs. Mert van sok jó téma, de az nem túl szép, amikor az ikonok nagy része fekete, és közbe pl ott van a call meter 3g kék ikonja, mert hozzá nem tartozik ikon.
-
Probert75
addikt
válasz
zho-lee #23152 üzenetére
Nem akarom magam ismételni, mert felesleges. Megválaszolták sokan a 2G-3G widget működését. Én is ezt használom és a menübe visz csak, ahol tudom állítani a 2G-t 3G-re valamint az adatforgalmat engedhetem vagy nem. A fórumtárs meg olyat kért, hogy ne a menübe vigye, hanem 1 érintésre váltsa a 2G-3G-t.
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest