- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
beers
addikt
Sziasztok!
A csöppségek meglehetősen sűrűn tesztelik a telefonom akkuidejét, mivel tudnám azt megoldani, hogy még csak véletlen se tudjanak hívást, sms küldést kezdeményezni?
-
zho-lee
addikt
válasz
Babetta-X #47791 üzenetére
Szerintem a Nokia 6630 óta jelentősen megváltoztak a jogszabályok.. csak ennyit akartak mondani a többiek.
Most már ilyen dolgokat csak kemény pénzért vehetsz, a kemény pénzért vásárolt engedélyeddel.Ennél többet ne érts belőle, vagyis többet ne olvass ki a válaszokból.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
#40993792 #47784 üzenetére
Ez baromság. Jó hogy kapásból leszóljátok az ötletemet. Anno még Nokiára (6630) is volt ilyen program. Remekül lehetett riasztóként /megfigyelőként használniu a telefont, sok egyéb funkció mellett. Gondoltam ha sokévvel ezelőtt meg tudták csinálni, akkor talán Androidra is sikerül. Ugyanúgy mint 6630-ra volt a spycam is, ami ha mozgásét érzékelt fotókat készített a háttérben.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem magyar - olasz nyelv appot ajánlani?
-
wayne1
senior tag
válasz
dokee78 #47785 üzenetére
Azért szerintem annyira nem lehetetlen ha ennél a készüléknél is megtudták csinálni.
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok tud valaki olyan androidos alkalmazast amelyikkel androidos alkalmazast tudok irni?
Koszonom.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van bármilyen olyan program androidra, hogy akkor is halljam mi megy a telefonban mikor már le van téve? Szóval hogy xy felhív leteszem de ő még utána is hallja a telefon mikrofonját. Vagy bármi olyan program amivel háttérből lehet hallgatni a teló mikrofonját. Köszönöm előre is a válaszokat!
-
DS39
nagyúr
válasz
Atos23 #47779 üzenetére
Opera Mobile-lal is megy, de ott kicsit nagyobbak a betűk mint ahogy valóságban kinéz emiatt kicsit megcsúszik a felső menü, a gyári Androidos böngészővel viszont pöpecül megy, és pont úgy néz ki mint a gépen. sajnos ezek a drop-down listák elég szerencsétlen megoldások érintőképernyőn, de azért használható.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
WP7-ről térnék át androidra. Sokat szívtam azzal, hogy WP7 alatt nem ment rendesen a Neptun, mindig baj volt a bővítményekkel.
Az androidot abszolút nem ismerem, kinek van tapasztalata a Neptun használatával? Minden gördülékenyen megy rajta?
Köszi!
-
scope2007
addikt
üdv.
valaki ismer olyan appot, ami kiteszi a dátumot rolóhoz? -
stefi68
addikt
válasz
dokee78 #47768 üzenetére
Már több mint egy éve nem találsz?
Play -> Keresés: "world clock widget"
Ezeket találtam: Perfect World Clock, Bob's World Clock, PolyClock World Clock (ez néz ki a legjobban),
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #47766 üzenetére
Köszi. Érdekes, nálam fordítva van a zöld és a szürke. Amikor teljes a térerő, akkor zöld. Amikor csak három csík látszik, akkor szürke. A többi stimmel.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ma vettem egy xperia mini pro-t,érdekelne hogy van e valami fontos vagy ajánlott alkalmazás amit érdemes felrakni rá!?
Köszi! -
CHIPman
nagyúr
dupla
-
CHIPman
nagyúr
Várható mostanában valami akciózás? Meg kéne venni a PvZ-t, csak sajnálok rá $3-t...
-
darvinya
titán
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #47763 üzenetére
Mit jelentenek a különböző színek a csíkon?
-
dokee78
félisten
Még mindig olyan duplaóra widgetet keresek ahol az egyiken a helyi idő van,míg a másikon amit beállítok(pl.
ew York,Moszkva)
HTC-n van alapból a Sense-ben.
-
elemke
tag
Sziasztok, van olyan progi androidra vagy akar pc-re amibe ha be írok egy szöveget azt felolvassa és tudom azt menteni, pl mp3 formátunban......?????
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok valami megoldást arra hogy valaki akit én beállítok a facebook-on elérhetővé válik akkor jelezzen a telefonomon?
-
atosz73
csendes tag
Sziasztok!
Aki OfficeSuite Pro 6-ot használ, az meg tudná mondani, hogy hol kell beállítani hogy excelben mutasson egy képet? Több olyan excel fájlom van amiben van beillesztve egy kép, de azt nem mutatja, de pl. az ingyenes Kingston Office az igen.
Viszont az OfficeSuite meg jobban tetszikElőre is köszönöm a válaszokat!
-
Deck
titán
Tudjátok mi az a Cella készenlét? És miért viszi az akksit?
-
R19
senior tag
válasz
Ferenc1989 #47745 üzenetére
+ 1 OfficeSuite Pro 6
Többet próbáltam, szerintem is ez a legjobb!
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Felteszem itt is, mert szerintem itt előbb kapok választ a másik játékos topicot kihaltnak nézem
Két fajta játéktípust keresek.
Az egyik az olyan mint a The Treasures of Mystery Island. Ilyen keresős gyűjtögetős logikai játék.
A másik mint a Samuray Vs Zombies vagy a Fishing Ninja ,ahol az a lényeg hogy valamit minél jobban csináljunk amiért pénzt kapunk és ezt fejlesztésre költhetjük.
Tudtok nekem ezekhez hasonló játékokat mondani?Köszönöm
-
SG3rg0
őstag
válasz
Ferenc1989 #47745 üzenetére
OfficeSuite Pro 6
-
Ferenc1989
tag
hello! melyik a legjobb office alkalmazás? fizetős is jöhet
-
Magnat
veterán
Hi,
erre vki?
-
podeeg
csendes tag
Tud valaki olyan alkalmazást ajánlani ami méri,listázza az egyes alkalmazások mobilnet felhasználását? Magyarul kellene valami ami listázza,hogy mire megy el a havi kvóta.
Köszi!
-
Misua
senior tag
Üdv!
Androidos telcsira mennyire fontos az antivirus megléte?
Ha mégis kell, akkor mi a free bestbuy
?
Fontos, hogy ne lassuljon a rendszer és ne meritse le az aksit.
Volt Mcafee, de azt kitöröltem, mivel csak 7 napos, felraktam a legelső free cuccot: AVG -
darvinya
titán
válasz
Melack #47735 üzenetére
Kösz meg van.
SD-re telepítet app-ok nem kezeli jól mert a „belső”-nek szánt nand flash ami az elsődleges.
Ha külön app-al SD-re raktad az app-ot az nem kezeli a rendszer utasítást, hogy ne kapcsolja le(energia) egy idő után.
Ez pont olyan mint a PC-men, ha nem írok/olvasok az USB-n csatlakoztatot eszközről egy idő után alatatja. -
-
spiritex
veterán
-
törölt tag
válasz
spiritex #47724 üzenetére
Nem vagyok Android szakértő, de nekem is pontosan ezeket a tüneteket szokta néha az Xperia Pro-m is produkálni ( nem csak rom frissülésnél )...mezei júzerként arra tippelnék, hogy az újraindulás után valami gebasz volt az SD kártya beolvasásánál...valószínűleg azért mutatja azt a 124 KB-ot, mivel az a NEM SD kártyára áthelyezett része a játéknak, de azt be tudta olvasni, mivel az a telefon belső memóriájában van....SD kártyát meg mivel rosszul olvasta be, ( vagy fene tudja, hogy ilyenkor mi a problémája ) ezért nem is látja a méretét, így persze áthelyezni se tudod....de ez nekem egy egyszerű kikapcsolás/aksi kivét majd vissza mozzanattal helyreállt mindig is!
De csak hogy a kérdésre is válaszoljak: Android alatt van egy rejtett mappa az SD kártyán, ami csak Win alatt látható, ez a " .android_secure ". Ez a mappa tárolja elvileg az SD-re helyezett részét az alkalmazásoknak...itt nézelődj szét, majd töröld amit jónak látsz, itt lesz a sok 50-60 MB
Ha esetleg nem tudod mi melyik, írd meg hogy miket töröltél, és segítek.
-
spiritex
veterán
A szakértőkhöz lenne pár kérdésem android témában:
Van egy tabletem, aminél frissült a rom, de most újraindítás után egyik Belső user tárhelyről külső SD kártyára áthelyezett játék sem akar elindulni, a LETÖLTÖTT fülön furcsa szürke egyforma ikonjuk van kis SD betűkkel és 100 KB körüli mérettel, pl. az Angry Birds Space neve: com.rovio.angrybirdsspace.ads és 124 KB.
Az SD-KÁRTYÁN fülnél ugyanaz a szürke ikonja van mindnek viszont 0.00B a méretük! Amikor vissza akarom rakni a táblagépre, azt írja ki, hogy Nem lehet..., mert az alkalmazás nem létezik, ha pedig indítani akarom, akkor azt, hogy az Alkalmazás nincs telepítve.A kérdéseim, hogy:
- Hova lettek az 50-60 MB-ok?
- Eltávolítottam a játékokat egyessével, de 1-2 másodperc alatt távolította el őket, szerintetek nem maradt fenn valahol az a sokszor 50-60 MB-nyi adat (ekkora volt nagyjából mindegyik játék)?
- Hol keressem a szemetet, ami valószínűleg fennmaradt valahol?Előre is köszi!
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47722 üzenetére
OK, majd ha lesz lelki erőm újból nekifutok.
Azért ne igyál előre a medve bőrére. Használd pár napig és utána nyilatkozz...
Próbálgasd mindenféle szituációban, pl. benne vagy valami programba, játék, böngésző, stb. és bejövő hívás érkezik. Na akkor is tudnak furcsaságokat művelni... -
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47716 üzenetére
A további kísérletezések és bosszúságok elkerülése végett elárulom, hogy az Advanced Telephone 2.3.x verziószám feletti ROM-oknál már nem működött megbízhatóan.
Nem tudom blackgabi min használja...Továbbá kipróbáltam az elmúlt 1 évben számos Fullscreen- Big-, HD-, stb. kezdetű nevű CallerID programot és az lett a végeredmény, hogy egyik sem működik megbízhatóan. Valamilyen helyzetben mind elvérzett és a sok mérgelődés és nem fogadott hívás után úgy döntöttem, felhagyok a kísérletezéssel.
Marad a csúszka...
ui.: Azért kísérletezhetsz, ha gondolod...
-
mogyesz
aktív tag
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #47713 üzenetére
Defyn most próbáltam ki azokkal a beállításokkal amit írtál és azon sem működik feljön a gomb hiába nyomok rá, nem reagál semmire sem sajna
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Profile scheduler-rel van olyan gondom, hogy be van állítva a repülő üzemmód 23:00-tól 6:00-ig és minden napra az ismétlés. Viszont csak akkor kapcsol át, mikor belépek a programba. Mit gondoltok? -
Melack
veterán
Helló! 4.0.3-as Droiddal szerelt tabon az Opera böngésző 10-15 perc után mindig kilép. A böngészőt áttettük SDre. De nem csak ezzel csinálja, az eBook olvasó program is hasonlóan cselekszik. Van vmi ötlet, hogy mit kellene csinálni, hogy ez "elmúljon"? Rendszer alapra állítása? MicroSD formázása? Egyéb ötlet? Előre is köszönöm!
-
blackgabi
csendes tag
válasz
Black Phone #47698 üzenetére
Ment privi üzenet de mint írtam abban is, a program beállításában a Hívásfogadás módja katt
és a feljövő ablakban egy érintésre kiválasztani,nem pedig a csúszka elhúzására -
gyga
senior tag
Sziasztok. Keresek olyan appot ami ha merül a teló akkor csipog.
Köszi -
jackbacsi87
senior tag
Hy!
Olyan progit keresek, amivel lehet szabályozni az appok engedélyeit,mihez férjenek hozzá.
Illetve olyat is szeretnék, hogy bizonyos appok csak wifin keresztül csatlakozhassanak netre, 3G-n ne. -
scapegt
őstag
Az a gáz, hogy itt Miskolcon a Mediaban alig van telefonhoz való headset, ami mikrofonos. Találtam 1, azaz egy darab Samsungot, ami még régi csatlakozós volt
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk
-
scapegt
őstag
válasz
Psytech #47592 üzenetére
Hehe, szia
Mivel nincs rootolva a telóm, nem tudom használni az általad linkelt progit hangerőnövelésre
fdisk: Tudom, hogy nem lesz jó bármelyik fülessel, de kipróbálni nem lehet ilyen headsetet egyik boltban sem. Egyébként Plantronics Backbeat 116-ot néztem ki, de ez sem 2 Ft, így meg sem merem venni, mert ha megveszem és azzal is halk, akkor nem vihetem vissza ilyen indokkal a boltba...
Polllen: Hiába nyomom meg a felvevő gombot, mert hogy olyankor csak pause-t nyomok
Más telefonálási hangerő erősítő progi nincs amihez nem kell root?
Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest