- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Necc&hunfatal: köszi szépen
a Mort Player megfelelő lesz.
-
Necc
addikt
válasz
#04441088 #44896 üzenetére
Ez attol fugg hogy mik a szempontjaid.
Ha a tradicionalis, szigoruan konyvtarba rendezett zenelejatszast kedveled, es nem a "szuperintellignes majd en megkeresem a zeneidet a telefonon es mindent egy konyvtarba baszok neked" modit, akkor en a Mort playert ajanlom, teljesen testreszabhato, szinte mindent be lehet rajta allitani, es van hozza jo par kiegeszito is. -
tomy86
addikt
-
törölt tag
Hali!
Zenelejátszásra melyik app-ot ajánljátok? -
bok92
addikt
válasz
iguana #44888 üzenetére
Hát én ezt nem mondanám..
Kurv@ gyors, és nagyon testreszabható..
Valamint az aksi terén sem vettem észre változást...Előtte is ugyanúgy merült mint most ..Pajoz: Egyébként tényleg drága, de na. Ha egy éjszaka a bulizáson elmegy ettől több is, akkor miért ne.Meg ez legalább megmarad, nem úgy mint az éjszaka emlékei...
Na de nem is tervezek most gy jó ideig venni appot, szóval. -
noxon
őstag
Hello. Az ICS zene lejátszóját le lehet tölteni valahonnan? Play-en nincs fenn?
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
SE neo telfonom van, felajánlotta a szoftverfrissítést ahogy feldugtam a gépre, elkezdte az előkészítésnél megakadt, erre írta hogy nem baj huzzam ki kapcsoljam ki dugjam vissza és folytatni fogja, de azóta nem csinál semmit a telefon, csak kiirja hogy sony ericson meg az akksi jelet és ennyi... nem lehet bekapcsolni. -
iguana
őstag
óóó..hát ez egy kalap..
én kipróbáltam kb. 10 percig, aztán gyalu.(egyébként az a bajom az ilyen héjakkal, csili launcherekkel, hogy eszement módon zabálják az akksit. nyilván valamit valamiért, de rájöttem, hogy nekem többet ér az akksi idő, mint a eyecandy. talán a novat felteszem. az még elég szolid, nem túl csiricsáré zabagép)
-
bostone
addikt
Tud valaki ajánlani egy olyan alkalmazást, mint a switch pro? Ingyenes, stabil és könnyedén személyre szabható beállításokkal rendelkezik, akár mondjuk az elixir widget.
-
csmat
senior tag
válasz
TazLeacher #44881 üzenetére
Ezt jó tudni, kösz
-
Deck
titán
Felraktam a Swype-ot. Megjelent az installer ikonja rámentem és Checking installer version... Pörög körbe körbe már egy ideje..
-
bok92
addikt
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy mi a teendő abban az esetben , ha megvettem egy appot(még vasárnap), melyet pár perccel később lemondtam, de a pénzt még most sem kaptam vissza.Elméletileg 1-2 nap után már vissza kellett volna hogy kerüljön a zsé a bankszámlámra ..Vagy nem -
fdisk
őstag
Ejjj, de egyforma választ adtatok!
És köszi. -
petipetya
nagyúr
A Google+ nálatok sem frissült, hanem leáll hibával? A Play frissítést legyalultam, de nem használ.
-
fdisk
őstag
Akku kalibráló programot használt már vki? Ha igen van gyakorlati haszna? Mert én lefutattam az akku hd ezen részét, de nem vettem észre semmi változást.
-
Adamis
őstag
3.5.19
Na az enyém le van maradva egy kicsit!
-
darvinya
titán
Úgy látszik mindenki alszik.
Nem rég én is rendesen benéztem. -
TRob1
veterán
válasz
petipetya #44853 üzenetére
Tessék, leszedtem a telefonról: Google_Play_3.7.13.apk
-
TRob1
veterán
-
doddencs
senior tag
válasz
petipetya #44849 üzenetére
akkor miért nem frissíted magad?
(#44851) Edi77: én ezt használom
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan offline szótár androidra, mint az MTA Sztaki? Eddig ez jött be a legjobban
-
cintula187
addikt
hali
my profiles - go contacs -al lenne gondom. VAn 3 féle profil mindegyik 3 kül. csengöhanggal. És van pár kontakt akiknek egyedi csengőhangjuk van amikkel csengeniük kéne de egy ideje elfelejti ezt és az általános csengőhangokkal csörögnek. Mit lehet evvel kezdeni?
-
tvamos
nagyúr
-
fatal`
titán
Ma ingyenes
-
TRob1
veterán
Nem a nép és nem a köz a lényeg, hanem a Kínai.
De korea, tajvan, kína... egykutya (sárga és ferde
) Csak perpill az egyik felkapottabb, a másik már nem annyira, a harmadik meg a semmiből lett a világ 4-ik legnagyobb telefongyártója, nem beszélve az egyéb dolgaikról (pl. Telenor hálózat)
Mindenkinek frissült a Play? (Nálam 3.7.13 lett)
(#44838) dekrer:
Használtam kb. 3 hétig aztán visszatértem a kedvenc Go-ra (az is jól néz ki)
-
Deck
titán
exDialer-t használja valaki? ICS témát leszedtem hozzá rohadt jól néz ki
-
Joshi
titán
Kínai Köztársaság és Kínai Népköztársaság nem ugyan az.
Persze ettől még ferdeszemű mindegyik.
Ja csak viccelődtem, nem kell ám itt komoly dolgokra gondolni.
-
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44834 üzenetére
Azzal sztem nemigen lesz magyar egy egyébként idegen nyelvű Rom... az arra jó, ha nem magyar nyelvű a Rom(telefon), akkor is magyarul jelenjen meg az adott app (ha tartalmazza a magyar nyelvet). Vagyis magyar nyelvűnek láttatja a telefont az appokkal. Tudtommal.
(#44835) Joshi:
- Még ha nem is mindenki gondolja így.
Egyébként meg kína találta fel a ketchup-ot, fedezte fel Amerikát elsőnek
, a puskaport... meg majdnem mindent ami csak létezik a világon.
Mindenkinél sokkal fejlettebbek voltak csak mindent eladtak, de hamarosan megint ők lesznek a legfejlettebbek, sőt, a világ urai. -
ats123
csendes tag
Sziasztok!
Másfél éve van egy htc hero-m. Végig VillainROM volt rajta frissítve.
Egy két bosszantó hiba miatt most váltottam.Tettem fel CyanogenMod 7.2 nagyon tetszik!
Sajnos ebben nincs Sense ami nagyon hiányzikKérdésem:
- Milyen romok jók még HERO-n Android 2.3-al és magyarok?
- Van-e olyan Sense-s rom ami tud magyarul?- Esetleg bele lehet-e tenni magyar nyelvet egy nem magyar rom-ba?
(belenéztem a romba de semmilyen felismerhető struktúrát nem találtam benne, hogy hol tárolja a nyelveket benne.) -
xSide
őstag
Frissült a Play Áruház, jelenlegi verzió 3.7.11
Gyorsabb lett, finomabb és akadás mentesebb görgetés az app leírásoknál, hozzászólásoknál.... -
csmat
senior tag
válasz
gatto_ #44817 üzenetére
a törlés alatt az uninstallt érted?
(én álltalában az uninstaller-el szedem le, de ha utána megnézem az ES File explorerrel, akkor néha megtalálom a memóriakártya gyökerében az apk-t. -
csmat
senior tag
Köszi
MÁS: Ha uninstalálok egy appot, majd elindítom az sd maid-et, akkor az minden maradékot leszed? Mert szerintem az apk fájl fennmarad, de csak az, vagy marad más is?
Nekem nagyon sok ideig vizsgálja, min fél órát, aztán pár MB-ot töröl.
(gondolom a hibakeresőre, és a rendszertisztításra érdemes főleg nyomni, ugye?) -
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #44810 üzenetére
Na látod, én meg nem viszek magammal kihajthatós térképet, sose szerettem, és ugye már nincs is ez miatt rá szükség (nem beszélve arról, hogy azon nem tudom hol vagyok épp, itt meg rögtön látom)
Egyértelműen jó lenne a keresés, de nekem pl. így is tetszik (és ha lesz benne, akkor meg még jobban fog tetszeni
) Lényeg a lényeg: Innen már egyértelműen látom hogy elindultak egy offline is használható térkép irányába (nem csak amolyan Labs féle sztem átláthatatlan módon)
Sztem van köze hozzá
illetve nem a magyarsághoz ahogy írod, hanem a tipikus mai magyarhoz): örök elégedetlenség, soha semmi nem jó, ráadásul úton-útfélen hangoztatva.
De ezt hagyjuk, ez már nagyon off.
-
Értem az álláspontod. Ámbár ha nekem egy sima térkép funkcionalitása kell, viszek magammal egy Budapest térképet, és kész. Ha már egy okos-telefonon van, legyen okos
Sőt, szerintem a felhasználók nagyobb része így képzeli el az internet nélküli térképet, ezért hangsúlyoztam többször az általam hiányosságnak vélt dolgot.
szerk.: lehet félreértesz, én nem az offline navigációt hiányolom, hanem azt hogy a térképen lehessen keresni utca/házszám alapján.A magyarságot meg kár belekeverni, semmi köze nincs hozzá.
-
Balinov
titán
Persze, persze TRob1, nincs is abbol vita, vegulis meg mindig Google Maps-nak, nem Google Navigation-nak hivjak.
Azzal sincs, hogy online alapon (labs feature kikapcsolva), meg korabban, mikor egy 16merfold szeles negyzetet lehetett pre-cachelni offline terkepezeshez, nem is volt gond.
Most sem az, csak amit tenyleg furcsallok az, az, hogy az offliine letoltott terkep (amit most ugye tobb hir kapcsan is ismerunk) miert szenved ettol a "hianyossagtol".
Oke, letoltom mondjuk Lichtenstein terkepet off-ba, fasza, kikapcsolt 3G/Wifi mellett is meg tudom nezni az egesz miniallam utcaszintu terkepet (talan POI-k is vannak, ezt nem tudom), de ugye ott bukik a logika, hogy ha lehetove tettek az orszagszintu map pre-cachelest, akkor a cimkereses miert nem mukodik - mert ugye nem mukodik, ha jol latom az elmult hsz-ekbol?
Tudom, termeszetes is, hogy fejlesztes alatt van, ingyenes, stb. nem is varom el, hogy pl. precachel-t map-ban keressek a Simagorongyos-Also-n talalhato Teesz kozeleben talalhato fejogepjavito muhelyek felol, azert a POI meg egy nagyon nagy falat, ebben a PNA ill. nanviszoftverfejlesztok az erosek, az nem is vita, de legalabb alapveto keresesi funkciok mukodjenek (helyiseg, utca, ezekkel szerintem tobbsegunk boven boldog lenne az elso, de talan meg masodik korben is).
Béke
-
TRob1
veterán
peter68.com (és kitárul előtted a világ
)
(#44809) Balinov:
Így van, nem lenne rossz ez a funkció egyértelműen... ami sztem a köv. vagy az utáni frissítésben már benne is lesz.
De 1 héttel ezelőtt volt ilyen benne? És lehetett 16 mérföldnél nagyobb területet menteni? Most lehet, jóval nagyobbat, ráadásul 6 darabot is (kb lefedtem nyugat Mo-t vele) Ez most ennyivel több... valszeg.nem álltak le, és folyt. köv. -
TRob1
veterán
válasz
Balinov #44804 üzenetére
De vazz, ez egy térkép app, mindig is az volt, csak nem olyan rég belekerült egy plusz feature, a navigáció, méghozzá online alapon... de attól ez még nem navi szoftver, arra van elég sok célszoftver. Most kaptunk egy újítást, vki használja, vki nem. Aki nem, az eddig is online használta, nem??? Gondolom nem 10 perc összedobni egy offline navigációt, de tippre előbb-utóbb belekerül. Persze a címkereséssel együtt. Meg kellene tanulni hogy nem lehet mindig mindent azonnal...
(#44798) HollyBoni :
Miért ragaszkodsz annyira a műholdas képhez???
Én a Navitelt erdőre, túrázásra használom, ismeri az összes turistautat jelzésekkel... meg persze a normál utakat is.ui Aggregátor: Jah, és természetesen nem az a baj hogy ha elmondod egyszer a saját véleményed róla (neked nem tetszik, kész) De minden hsz-ben ha erről van szó, hozzáteszed hogy semmit nem ér (nem csak ebben a topikban), és persze nem úgy hogy Számodra nem ér semmit, hanem egyértelműen kijelentve... Sztem egyszer is elég lett volna, és utána ha neked nem jön be, többet nem írni róla egy szót se. Mert ami nem érdekel, azzal ugye tovább nem foglalkozunk...
-
Balinov
titán
válasz
CHIPman #44801 üzenetére
CHIPman, en konkretan az offline letoltott terkepen aktiv netkapcsolat nelkul nem megvalosithato cimkeresesre gondoltam, hogy rohejes. Vagy te ha mondjuk kulfoldre vagy az orszag masik felere mesz a PNA-ddal, akkor kezzel zoomolsz ki/be percekig, mire odanavigalsz a celpontra, hogy akkor most csiriba, PNA take me there?
szerk: kicsit atfogalmaztam az elejet, kicsit kusza lett
-
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44801 üzenetére
És a mai napig használják... Pont ezt mondtam én is.
(#44797) Aggregátor:
Na most az egyszer jól fejezted ki magad. Offline térkép. Pontosan. És nem navigáció. Az egy plusz feature lett a mapsban, jóval később ahogy eleve indult az app. Mert ez még mindig egy térképszoftver... amit amúgy folyamatosan fejlesztenek, de neked tipikus magyar módjára rögtön minden kell bele ahelyett hogy örülnél hogy fejlesztgetik, inkább leszólod. Nah mindegy, ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest