- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Teasüti #45292 üzenetére
Úgy tudom, hogy a System Tuner tudja, elég sok dolgot tud még, hasznos program.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok olyan cpu monitorozó progit, ami process szinten lát mindent és úgy működik, mint az android akkumulátor használati statisztikája? Nem a pillanatnyi terhelés érdekel, hanem az összes, rangsorolva. -
Nálam az összes romban így működött:
Rádugom usb-re, az értesítési sávban megjelenik az üzenet, majd ha rányomsz, bejön a teljes képernyős droid, amit te is keresel. Ha neked a beállításokba megy, akkor az usb hibakeresésre nyomsz, nem az usb tárra. -
Mi történik ha rádugod az usb-re a telefont?
-
Deck
titán
Szeretnék segítséget kérni attól aki ért hozzá. Úgy szeretném, hogy mikor csatlakoztatom a telefonom a géphez akkor jöjjön be az android figura és rá kelljen mennem, hogy csatlakoztatás. Főzött romokban van ilyen. De, hogyan tudnám ezt átvinni a gyári romba? Milyen fájlban van ez? Vagy mi tárolja? Képpel szemléltetem mit szeretnék
-
randras
veterán
Hy,
az AdAway csak értesítési sávos blokkolásra jó, vagy kollektíve mindenre, pl. arra is, amire az AdFree?
szerk.: Blokkol-e mindent, amit az AdFree (+ még az értesítési sávot is)?
-
snecizero
senior tag
Köszönöm szépen nagyok vagytok. Ezért is jó ez az oldal. Meg még annyi ,hogy hol tudom kilőni ,hogy ne figyelmeztessen a telefon ,hogy frissítsem a szoftvert ?
-
snecizero
senior tag
Melyik az a tárcsázó program ,ha be megyek a névlistára. Kiválasztok egy nevet és ha jobbra húzom akkor tárcsázza. Ha pedig balra akkor smst tudok írni az illetőnek.
-
asddsa22
csendes tag
Szia, köszönöm a reagálást, ám ezek a "csíkos" programok valamiért nem adják!
Pontosítás végett nem QR kódra kellene hanem 1D vonalkódokra, saját adatbázis alapján keressen. Ez a Barcode Scannerben tökéletesen megvan, viszont a leolvasás nem jó. Általában az a hiba, hogy a vonalkód egy részét értelmezi csak, teljesen más eredményt hozva. Viszont ezek hogy Neoreader, Barcode Memory tökéletesen olvasnak..
-
(jan)
őstag
Olyan widgetet keresek ami óra:perc formátumban írja ki a uptime-ot.
aki tud ilyet ne tartsa magában
-
szildavid
csendes tag
Sziasztok!
Van e olyan időjárás előrejelző program androidra, ami az iphone-ban van alapból?
Köszi a választ előre is! -
tomy86
addikt
Ha már szóba került a hívásrögzítés. Tud ajánlani valaki olyan hívásrögzítőt, ami nem rögzít automatikusan és 2011-es xperian (Ray) jó eséllyel működik?
-
darvinya
titán
válasz
fatal` #45244 üzenetére
Sajnos azt vettem észre, hogy ami tényleg jó app az nincs fenn, csak a csilivili.
(És nem a tiedre értem, megközbe meg van böngésző hiba.
Mivel hasznos és jó és kicsi, egyszerű reklám mentes és ez nem tetszik nekik.)
Milyen kis méretű app nem is gondolná az ember ennyi az egész. -
BroCreSt
aktív tag
-
Haaa data/app mappából kiszedem a .apk-t akkor az ugye a sima és nem tárolja a user infokat benne. Tudom hülye kérdés, de megerősítést kérek
(#45227) [DE2JAY]: Eeeyeey Captin Jack
-
[DE2JAY]
senior tag
-
-
Melack
veterán
válasz
doddencs #45223 üzenetére
Baromi lassan lövi be a helyet. Most kb 30 perc kellett a FourSquare okán,hogy belője, hol is van - nekem kb 5 másodperc a HTC-n.
Ezt megnézem, anno vmi GPS státusz progit javasoltak, de azt most az istennek sem találom sehol... (pár programom eltűnt a Play store-ról)
-
doddencs
senior tag
válasz
Melack #45212 üzenetére
ez most mit jelent? rossz helyre lő be, vagy nem (nehezen) talál műholdat?
utóbbira érdemes olyan program, ami letölti az a-gps adatokat. például GPS status
-
Melack
veterán
válasz
draco31 #45215 üzenetére
Traffic Monitor Plus - ingyenes, csak ez már számolhat mást is. Nekem tökéletesen megy.
-
draco31
veterán
Adatforgalom számlálót keresek, ami külön nézi a mobil netet, és a wifit. Jelenleh a NetCountert használom, tökéletes is lenne, csak néha nem számolja a wifit, mint ma sem. De ha azt mondjátok, hogy a mobilnetet jól számolja, akkor maradhat ez.
-
törölt tag
Sziasztok! Olyan programot szeretnék letölteni Play-ből, ami felveszi a hívásokat. Tudnátok ilyet mondani?
-
Melack
veterán
Párom Galaxy Minijén finoman fogalmazva sem megy rendesen a GPS. Tudtok vmi programot javasolni, amivel egy kicsit meg lehet "birizgálni" a GPSt, hogy működjön rendesebben?
-
petya0426
tag
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni !
Kaptam ma ajándékba egy külföldön vásárolt Jay-tech Tablet PID7901 -es androidos táblagépet,viszont problémám adódott vele.
Valamiért nem tudom beállítani rajta a magyar nyelvet.
Hiába választom ki a Hungarian-t,rákattintok,de semmit sem csinál,visszadob az előző menübe,s ugyan úgy angol az egész..
Kérlek segítsetek !
Előre is köszönöm,üdv,Petya0426 -
Dunbar
senior tag
Desire HD-ban most nincs memóriakártya, de szükséges lenne fotóznom egy dokumentumot.
Nem lehetséges gépre dugni és úgy fotózni, mondjuk valamilyen webkamera alkalmazással?
-
R19
senior tag
Az Auto Call Recorder generált már valakinek a háttérben nem kívánatos kimenő hívást?
Elvileg képes erre. -
aminat
tag
A GPSTracker Lite-ot [link] használtam és eddig az adatokat simán feltöltötte a Google Maps-ra de mostanában mindig hibaüzenetet ír ki és nem tölt fel. A telefonon mutatja térképen is a megtett utat de a netre nem tölti fel. Mi lehet ennek az oka és főleg, hogy lehet ezt orvosolni?
-
-
tlac
nagyúr
céges nyitott wifi hálózathoz szeretnék kapcsolódni, amihez tudom, hogy elvileg csatlakoznom kellene tudnom, de helyette azt kapom, hogy "nincs kapcsolat"
térerősség elégnek tűnik
a kérdésem az, hogyan tudom kideríteni a mi pontos hiba? -
Edi77
őstag
válasz
God Vazzeg #45199 üzenetére
Várom a tapasztalatod
Aktív témák
Hirdetés
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest