- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Szerintem itt többet tudnak segíteni. Milyen mobiltelefont vegyek?
Keveset tudunk édesanyádról, hány éves, milyen beállítottságú, érdekli-e a műszaki újdonságok, stb. Ha anyukádnak választasz, akkor az ő igényeit fed figyelembe, ne a divatot.
A nagy kijelző arányosan rövidebb üzem idő, ugyan ez igaz a sokoldalúságra is.
Nokia s40-ben is van még egy darabig egy-két készülék. Nokia Asha 302 vagy Nokia Asha 300 , Nokia C5-00 5 MP[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Üdv!
Nem értem ezt a volume+ progit, feltettem beállitottam, de semmivel se jobb hangosabb a zene...
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
A kérdés nem(feltétlenül) Androidos, de bennetek bizom, hogy segitetek, és nem feltétlen mindenki fanatikus csölátásu.Édesanyámnak keresek uj telot, mert a cége elveszi a cégest...
T-Mobilos vagyok, és ahogymondja leginkább velem beszél, szoval szerintem T-s elöfizu kéne neki. Mozaik XS-re gondoltam.
A kérdés inkább az, hogy milyen telot vegyünk?
Mit javasoltok?
Nagy kijelzö, lehetöleg nagy betük, ikonok, könnyü kezelhetöség, és "jo" akku.
Amugy amit tudni érdemes még, hgoy eddig csak Nokiái voltak, s40.Köszi
-
fatal`
titán
Lehet, hogy sokan ismeritek már, de fejlesztéshez szerintem nagyon hasznos, nem kell keresgélni a kábelt:
ROOT kell neki.
Használat:
Elindítod, megnyomod a bogarat majd utána pc-n adb connect ipcím és lehet wifin debuggolni / fordítani.
-
RootRulez
félisten
A régi
Firefox, az már új firefox, azaz Firefox néven a Marketen már a 14-es végleges verzió fut.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
az új "Something Big" Firefoxot próbálta már vki? tényleg olyan nagy durranás?
/cikk/
-
hr2
őstag
Üdv.
Van e olyan program, hogyha telefonálok és felveszik rezzen egyet.?
(mint amit a CM ROM-okba megszokhattunk.)[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Sajnos nemműködik.
Megnyitom a progit, hozzáakarok adni egy videot, és azt irja ki h nem lehet hozzáadni + ha elforgatom a telefont, akkor ezt irja : a movie studio nem várt modon leállt.. Nemtudom milehet a baja..
xdan neztem, ott azt irták h a system/app-ba másoljam be, de ugy se sikerült..
Valami más videószerkesztőt esetleg tudsz ajánlani ami tudja az alapfunkciókat? ( vágás, összeillesztés, szövegbeszurás, pár effekt) Köszönöm azért a segítséget
-
S e t h
nagyúr
Csináltam egy factory resetet, de még így sem működik a program, reménykedtem ,hogy vmi alkalmazással ütközik csak, de havernál sem megy, pedig csekkoltam volna élőben ,hogy mit tud.
Hibaüzenet nincs, egyszerűen rögzítésnél nem csinál semmit, már közel is tettem a számhoz, hogy a nyál fröcsögött rá, de semmi, mintha nem hallaná amit mondok.
Beállítottam azt a lehetőséget, hogy betűket lehessen írni, elvileg meg kellene jelennie egy új gombnak, de az sem kerül elő.
Remélem később még csiszolják, ahogy az oldalt néztem , régóta készítik, még pár év és a bétából lesz is vmi.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
droti25 #44476 üzenetére
Töröld. Pontosabban szólva backup vagy fagyasztás. Azokat jelöltem pirossal amiket, nem kell piszkálni ha valaki nem ért hozzá.
Amit említesz viszont, nyugodtan mehet.
[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Segítségeteket kérném!
Használom a betterbatterystats nevezetü programot az xperia arcomon és ez a program vagy nem tudom mi (com.sonyericsson.android.server.dormant) az ALARM menüben néztem, 6 óra alatt 848 wakeups-t kreált!
Viszont az akku merülés normálisnak mondható azonban sztem ez nem normális(848 wakeups 6 óra alatt)!Vki tipp?
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz
megint én #44472 üzenetére
Nincs ingyenes ami ne küzdene hiányosságokkal. Illetve én nem ismerek olyat, de majd az okosabbak kijavítanak. Ha rövid időre, nyaralásra kell akkor itt a Sygic. Szerintem ez egyik legjobb, én ezt használom. 7 napig ingyenes. Jó még az Igo is, de az nincs hivatalosan, csak warezosan, arról meg itt nem beszélünk.
Vagy válogass itt. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Victoryus94 #44465 üzenetére
Köszi, tényleg. K.rva jó.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Victoryus94 #44465 üzenetére
De jól néz ki ez így leírva.
Amúgy mi ennek a verziószáma? Jobban szeretem a fekete alapon fehér betűket, azért kérdezem.
-
Victoryus94
őstag
válasz
V.Stryker #44463 üzenetére
Ha azt mondod, neki: szia cica zárójel nagybetű kitti zárójel bezár pont
Akkor "Szia cica (Kitti)." lesz a végeredmény.
Ha csak annyit mondasz, hogy pont, akkor leírja hogy pont. Mondat végén leviszed a hangsúlyt, azt mondod, pont, és tartasz 1mp szünetet a kövi mondat előtt, akkor "."-ot fog írni.[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz
HollyBoni #44461 üzenetére
1. indításnál Tutrial mod. Utána a beállításokba lehet bekapcsolni. Pont az ilyen hülyéknek való. (mutatja, mit hogyan kell csinálni). Ha döntöd a képernyőt jobbra-balra mozogsz. Ha balra-jobbra húzod az ujjad, akkor "kanyarodsz", ha fel, akkor ugrasz, és ha lefelé "swipeolsz", akkor csúszol.
-
HollyBoni
veterán
Lesz egy nagyon láma kérdésem. Leszedtem a Temple Run-t, viszont mit kell csinálni hogy kanyarodjak?
Az írja swipe, de nem tudom mit jelent. A szótárak pedig elég érdekes eredményeket hoznak ki.
-
gatto_
senior tag
-
megint én
őstag
Sziasztok! GPS-funkció miért nem müxik google mapson rendesen? Csak ha bekapcsolom a 3g-t, vagy a wi-fit akkor lehet útvonaltervezni. Ez normális? És ha igen, akkor más program létezik ami megy normálisan? Előre is köszönöm!
-
stefi68
addikt
válasz
macilacus #44454 üzenetére
Play-es link az nincs, mert még béta a kicsike.
Úgy lehet kipróbálni, hogy regisztrálsz a beta.swype.com -on, majd telefonon bejelentkezel, letöltöd a béta telepítőt, az letölti a bétát, azt megnyitva letöltöd a magyar támogatást hozzá.
Szerk.: Ja és a hangfelismerő használatához aktív net kapcsolat szükséges, ugyanis a szerverükön történik a hangfeldolgozás.
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
Belefutottam egy hibába. Frissítettem a telefonom ICS-re és a play store elkezdett
minden my apps-ban lévő programot feltelepíteni! Ráadásul, ha uninstallálok egyet is, újratelepítiEz mitől van és mit tehetek ellene?
Update: nem mindent telepít fel, csak egy bizonyos pakkot, kb azokat a programokat, amiket október körül használtam együtt utoljára. (igen, azóta szinte mindet leváltottam)
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Valakinek nincs meg az ICS-ben debütált, movie editor.apk?
Nagyon kéne mert ez az első normális videószerkesztő app androidra, de sehol nem találom.
Esetleg akinek rootolt telója van és egy teljesen stock ics van rajta, az kimentené nekem?
Ezer köszönet!
-
Deck
titán
Megvettem az Unot 2 telefonra. Azt írták a leírásba lehet rajta wifin keresztül multizni, ezt hol találom? Hiába megyek a multiplayerre nincs ilyen. Valaki tudna segíteni benne?
"- Enjoy a unique multiplayer mode!* Play online 24/7 (Wi-Fi) or locally with your friends (Wi-Fi or Bluetooth connection). "
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
-
vinikorn
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy magyar nyelvű ingyenes battery monitort appot?
-
Melack
veterán
Helló!
Nézde meg őt: Profile Scheduler. Nekem bevált.
-
BandD
tag
Sziasztok!
Milyen profil alkalmazás ajánlott kifejezetten Samsung Galaxy Minire?
Próbálkoztam Quick Profile-lal, de nem az igazi...
Köszönöm a válaszokat -
beers
addikt
A Go launcherben az alsó 5 ikonból sikerült egyet kitörölnöm, így csak 4 maradt.
Hogy tudnám az 5.-et vissza varázsolni? -
gatto_
senior tag
Ez így normális. Gyakorlatilag felvesz egy hangmintát és elküldi egy távoli szerverre ahol elemzésre kerül és visszaküldik. Net nélkül ez nem lehetséges. Valahol azt olvastam, hogy egy normál mondat 100kb durván. Itt egy cikk ami pár kérdésre választ ad, bár szifonos, de most már ránk is vonatkozik.
-
stefi68
addikt
Nyitottam egy Google Dokumentumot amiben összegyűjtöttem a Swype parancsokat...
Bárki által megtekinthető (olvasásra), szerkeszteni nem lehet, de "Comment" hozzáfűzhető az újonnan fellelt utasítások közléséhez. A kommentekből majd átviszem a dokumentumba...
-
xSide
őstag
A Swype nálam nem akar menni adatkapcsolat nélkül, ennek mi lehet az oka?
Azt írja hogy próbáljam úgy, hogy kapcsolódok egy hálózathoz.
Ez így normális? Amennyiben igen mennyi adatot használ.Ezt a hozzászólást és ezzel mondtam billentyűzetbe!
Az lenne a legjobb ha mondanám neki elküld és küldené mit írtam : D -
ncc1701
veterán
Tuti nem tettem tönkre, mert azóta kb annyi időm van a telót buzizni, h hetente 2 töltéssel elketyeg (htc one v). Most restartoltam, hátha, de nem segített. És tuti rootolva volt, mert telepítettem rá több olyan progit rootoláskor, aminek kellett a rootolt teló. Szóval kb nem értem.
-
Land
veterán
Market akciókról lehet kapni értesítést?
-
gyuszmó
őstag
válasz
csatakacsa #44403 üzenetére
Nagyon szívesen
-
Ronyn
senior tag
Most vettem észre hogy a battery monitor widget is tudja nagyjából azt amit a better battery (meg még csomó minden mást is ) úgyhogy uninstall
-
Ronyn
senior tag
Továbbá ismert kifejezések:
Dollár jel
Font jel
Yen jel
Copyright,copyright j e l
Alsó vonal
Paragrafus
Kukac
Zárójel, zárójel bezár
Kapcsos zárójel, kapcsos zárójel bezár
Hullámvonal
Osztás jel
Szögletes zárójel,szögletes zárójel bezár
Fok jel
Kettőskereszt
Kettőspont
Csillag,csillag jel
Csőrös zárójel, csőrös zárójel bezár
Per jelviszont érdekes módon sok kifejezés van amit nem ismer
pl. ismeri a tudás kifejezést de azt hogy tud már nem .
Vagy csak én artikulálok rosszul
pl. a rosszul kifejezést sem tudtam vele leíratni...[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Nálam mostanában kilep az opera mobile, ha ranyomok egy kisebb flash lejátszásra. Gyári ICS alatt.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Sikerült megcsinálni a telefont
Így felraktam rá egy új ROMot, kellene egy link nekem cyanogenmod 9-hez való gapps hoz. Huawei u8500. Aki tud segítsen.
-
Richee11
senior tag
melyik a legjobb MSN progi telóra? és szerintetek érdemes vírusirtót feltenni telefonra? nem lassítja illetve szívja a telefon akksiját?
-
Viper26
nagyúr
Google drive alapértelmezés szerint hová menti a dolgokat telón?
-
ncc1701
veterán
Olyan létezik, h egy rootolt teló egyszercsak rootolatlan lesz? Kb 2 hete rootoltam, tegnap akartam rajta vmit birizgálni, erre közli, h rootolni kéne.
-
gatto_
senior tag
válasz
gipsztigris #44410 üzenetére
Szerintem hangfelismerős, diktálós saját szótár nincs. Erre nincs befolyásunk. A Dragon szerverein tárolják az adatbázist, ami folyamatosan a fejlődik ugyan, egyre rohamosabban a felhasználók számának növekedésével, de ha mondjuk a barátnőd becenevét feldiktálod, aminek köze nincs, egy normál magyar szóhoz, azt nem fogja legközelebb helyesen leírni. Ha így lenne sok trollkodásra, és visszaélésre lenne lehetőség. A saját szótár a telefonodon tárolódik, de csak a bepötyögött szavakra van hatása. Jól jön pl. az email címek beírásakor a bejelentkezéseknél. Nekem elég csak egy kis b-t beütnöm és már dobja is az email címem felül.
-
S e t h
nagyúr
Leszedtem, újra is raktam, a két kis ikon felvillan alul ha rájuk tapintok, de hiába pofázok neki, semmit sem csinál.
-
air
nagyúr
-
RootRulez
félisten
Köszi, megvan.
-
gatto_
senior tag
Nem tesz magától vesszőt, meg pontot. Legalábbis nem mindig. Mondani kell neki a végén, hogy pont. Sőt a második mondatot pl. nem is kezdi nagybetűvel, de ha úgy kezded a mondókád, hogy "nagybetűvel" ....... akkor nagybetűvel kezdi. Kéne szerezni egy magyar nyelvű listát az ilyen finomságokról, mert így magunktól rájönni elég nehéz.
Hatékonyabb lenne, ha tudnánk is használni.
[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
válasz
csatakacsa #44403 üzenetére
A hirados teszt is mukodott... - nem mondod, hogy begépeltetted vele a híradót?
Amúgy erre valaki?
[ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
En is koszonom gyuszmo. En sem hallottam rola de isten kiraly. A hirados teszt is mukodott 95%at beirt hibatlanul. Tokeletes es tenyleg csak egy ket szot kel beirni 30 helyett
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD