Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
őstag
Sziasztok, 10"-os tablet-em van, vettem hozzá usb-s billentyűzetet, de bekapcsoláskor nem ismeri fel, ki kell húzni és visszadugni a billentyűzetet. Erre volna szoftveres megoldás, vagy valahol be lehet állítani, hogy automatikusan felismerje? Ha csak sleep-et nyomok, akkor nincs gond.
-
őstag
[link] - Nem próbáltam, de ezt írja (a pro 184 forint most):
"PRINTING! See the market leading Smart Office 2 Print Room in action! You can print one page to thousands of wireless printers from 34 manufacturers including HP, Epson, Canon and Samsung. Smart Office 2 allows you to print an unlimited number of pages!"Most látom, hogy usb-n akarsz nyomtatni, arra nem biztos hogy jó.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Freemail-ről Gmail-re én így húztam át a leveleket:
1. Gmail -> Beállítások -> Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével) -> Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele -> Hozzáadtam a freemail-est, így meglettek Gmail-ben a bejövő leveleim.
2. Gmail-ben ezeknek adtam egy saját címkét, pl. freemail-bejövő
3. Freemail-ben a bejövő leveleket átraktam egy külön mappába, pl. Bejött levelek
4. Freemail-ben a kimenő leveleket átraktam a bejövő mappába
5. Gmail-ben megint importáltam a pop3-as leveleket, ezeknek freemail-kimenő címkét adtam
6. Freemail-ben a bejövő mappából visszaraktam mindent a kimenőbe, a Bejött levelekből a bejövőbe (vissza az eredeti állapotra)
7. Freemail -> Beállításaim -> Átirányítás -> Csak továbbít (freemail-en nem marad meg a levél) vagy Továbbít és helyben kézbesít (freemail-en is megmarad 1 példányban)Freemail-ben minden visszakerült a helyére, és Gmail-ben freemail-bejövő és egy freemail-kimenő címkével megvannak a leveleim. Leírva soknak tűnhet, gyakorlatban 10 perc alatt kész. Elsősorban azért váltottam, mert freemail-re nagyon sok levelet nem kaptam meg, gmail-en ilyen gondom eddig nem volt. Nagyon jó a levél összefűz funkció is, a hosszabb levelezések is egyetlen levélként jelennek meg. Gmail-hez van böngésző kiegészítő, ami azonnal mutatja, ha levelem jött.
Régen ha 3 hónapig nem jelentkezett be valaki freemail-re, akkor törlődött az email fiókja, ezért havonta 1x bejelentkezek a 4 fiókomba.
-
őstag
válasz kornellia84 #45894 üzenetére
Google contacts - ha ezzel szinkronizáltad, akkor Továbbiak -> Ismétlődések keresése és egyesítése menüpont segíthet.
-
őstag
Köszönöm a válaszokat root ügyben. Olvastam olyat is, hogy gyári rom felrakásakor minden, még a root is visszaáll, talán így nem derülne ki a turpisság.
-
őstag
válasz ats123 #46577 üzenetére
Nálam Android 4.0.3-on Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> Alkalmazások -> Háttérfolyamatok korlátozásánál lehet beállítani, hogy mennyi programot engedjen futtatni. Ha van ilyen menüpontod, akkor itt nézz körül, "nincsenek háttérfolyamatok" a legagresszívebb.
Lehet, hogy nálad túl sok háttérfolyamat fut a háttérben, amik ennyire elviszik a memóriát. Advanced Task Killer-ben be lehet állítani, hogy lője le a nem kívánt programokat (pl. drive, map, google+, stb...).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz c-parts-2010 #46691 üzenetére
-
őstag
válasz body007 #46963 üzenetére
Hav van root-od, akkor fagyasztani tudod a programokat: Titanium Backup vagy App Quarantine .
-
őstag
válasz body007 #46992 üzenetére
Fagyasztásnál a telefonodon marad a program, de nem lehet elindítani, és magától sem tud elindulni. App Q-val elrakottakat még frissíteni is tudtam.
#46993) Bone123: g:hu + MapsForge maps (Magyarország) nálam bevált, sajnos szintvonalak nincsenek rajta.
Itt még OsmAnd és Navitel térkép is van, utóbbi program fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz draco31 #47407 üzenetére
Sms received event-hez is kötődik a Viber. Rom toolbox-szal be tudod állítani, hogy ne induljon el.
(#47406) Narxis: általában ha új helyen jelentkezel be, akkor küldenek sms-ben egy kódot. Arra jó, hogy ha megtudnák a jelszavad, akkor sem tudnak belépni az account-odra a telefonod nélkül.
-
őstag
válasz Melack #47560 üzenetére
Cool Reader-t használok pdf-en és prc-n (10-ből egyet ha olvas) mindent meg tudtam vele nézni, rengeteg beállítási lehetőség van benne.
Pdf-re Adobe Reader vagy Ebook Reader
-
őstag
válasz myke01 #47686 üzenetére
Próbálj meg alkalmazásfüggő jelszóval bejelentkezni: https://accounts.google.com -> Biztonság -> Alkalmazások és webhelyek engedélyezése -> Szerkesztés -> Jelszavad -> 2/1. lépés: új, alkalmazásfüggő jelszó létrehozása -> Dolphin Mini -> Jelszó létrehozása. Szóközök nélkül ezt a jelszót írd be a Mini-be.
-
őstag
válasz Babetta-X #47942 üzenetére
Ha lehallgatni nem is lehet, de a pontos helyét meg lehet határozni GPS-szel. Security programok támogatják ezt a funkciót (is): "Device Protection - Remotely locate your phone (Find My Phone), lock it, set off an alarm, or securely wipe your data and personal information if your phone is lost or stolen."
Antivirus & Mobile Security vagy McAfee Antivirus & Security vagy Norton Antivirus & Security -
őstag
Accelerometer tester vagy Accelerometer Monitor próbáld ki ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz cris78 #48454 üzenetére
Nem raktad át sd-re az időképet? Nálam belső memóriából fut és rendesen frissül az óra.
Esetleg próbáld meg: Play Áruház -> Menü gomb -> Saját Alkalmazások -> Kézi frissítéseknél ami fel van sorolva azt frissítsd (nálam pl EbookDroid szerepelt most itt).
Ha egy alkalmazás engedélyei módosulnak, akkor nem frissül, csak ha itt engedélyezed, lehet hogy régi időkép program van fent nálad.
-
őstag
Külföldről átlagos fm transmitter-t 750 forintért (3 dollár) ingyenes házhoz szállítással (10-20 nap) is tudsz már venni, Magyarországon picit drágább az ára. Olyat érdemes venni, amin van sdhc kártya olvasó és usb-t is rá tudsz dugni, audió kábel a telefon-transmitter összekötéséhez. A telefont ki is hagyhatnád, és 2.000 forinért 16 gb-os sd kártyát/pendrive-ot bedugva olcsón megúszhatod, és a drága telefon sem merülne feleslegesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest