- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
c-parts-2010 #46691 üzenetére
Google Drive (leánykori nevén Google Docs).
-
válasz
-
atillaahun
veterán
válasz
c-parts-2010 #46694 üzenetére
Jah hogy szövegfelismerésre van szükséged. Ilyenekkel nem foglalkoztam eddig. Szerintem PC-re is ritka az ilyen szoftver, Android-ra meg még inkább. Ehhez nagyon jó minőségű képekre van szükség, amit kevés kamera képes készíteni.
-
c-parts-2010
csendes tag
válasz
atillaahun #46692 üzenetére
Ezeket te próbáltad? Mert egyik sem az amire gondolok... Ezek sima képként mentenek pdf-be. Utána nem tudsz a szövegbe se keresni, se kimásolni...
-
atillaahun
veterán
válasz
Persze, beírod a Market-ra, hogy scan, és máris feldob jópárat. Pl. Scan to PDF, vagy CamScanner.
-
c-parts-2010
csendes tag
Hali! Kellene nekem valami olyan alkalmazás amivel, nyomtatott dokumentumokat, illetve kézírást (nyomtatott nagybetűset) lehetne scannelni, hogy mondjuk a jegyzetek közé vagy documentum formátumba menti. Létezik ilyen? Tudok javasolni vmot? Köszi
-
Deck
titán
Ezt láttátok már? PDroid - The Better Privacy Protection Playen: [link]
-
air
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #46687 üzenetére
OK, köszi.
-
air
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #46676 üzenetére
Hol találtad ezt a rotating shifts-et? Play-en nem látok ilyet.
-
noxon
őstag
Üdv!
Játékok mentéseit, vagy a játékokat mentéssel együtt lehet backupolni és vissza állítani egy új ROM-ra?
-
dokee78
félisten
Tudtok ilyen széthajtogatós időjáráswidgetet?
-
illes.bence
tag
Sziasztok, Asphalt 6-ot, hogyan tudom megcsinálni olyanra, hogy a tabot döntögetve vezérteljem?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
LordRajZoL #46675 üzenetére
Feltettem vagy 10 fajtát, de egyik sem tudott semmi bonyolultabbat az alapértelmezettnél. (illetve az egyik tudott olyat, hogy lehetett csak páros vagy csak páratlan hetek napjait választani) Itt viszont végtelen lehetőség van.
Meg is találtam aszem, ami nekem kell belőle:
Rotating shifs. Belőttem every 4 days-re, megadtam, hogy vasárnaptól induljon, az első napra belőttem egy 4:10-et, a másodikra 16:10-et, a 3. és a 4. nap pedig nem ébreszt.Még azt keresem, hogy a 3 alap hang helyett hogy tudok mondjuk egy mp3-at betenni, de úgy néz jó lesz ez.
thx a tippet
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #46654 üzenetére
ZDclock
Szerintem szuper s ingyenes -
locall
tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen kis faintos Viber alternatívát? Régebben szerettem, de már meg őrít a kikapcsolhatatlan hangja, a kép hol akarom hol nem átküldése meg ilyesmik.
Olyasmi kellene aminek kicsit az igénye, illetve az aksit nem zabálja szét. Előny ha 32/32-es korlátozással lehet vele rendesen telefonálni még (Viber-el lehetett skype-al nem) -
Oldman2
nagyúr
válasz
medvezsolt #46660 üzenetére
A Fájlböngészőben megkeresed, elkezded lejátszani, aztán a lejátszó menüjében kiválasztod, hogy legyen ez az alapértelmezett csengőhang.
Mindezt egy alap Androidon is meg tudod tenni...
-
Melack
veterán
válasz
medvezsolt #46660 üzenetére
Rings Extended Feltepelíted, és ezen keresztül beállítod. ÉS akkor nem kell sehová sem másolni a fájlokat. Ezzel bárkinek bármilyen hangot be tudsz állítani (csengő, ébresztő, jelző, stb)
-
Richee11
senior tag
Hali!
Ha csak wifin keresztül netezek, akkor az Opera, vagy az Opera Mini-t éri meg jobban letölteni? -
medvezsolt
senior tag
Lehet fura kérdés de:
Hogyan lehet Android telókon beállítani egyéni csengőhangot? Jelen esetben egy mp3 fájlt az SD kariról? Nézelődtem a menükben mindenfelé, fájlkezelőben stb., de csak az alap hangokat tudom használni.. Tudtok segíteni?
-
SamS20
senior tag
nem tudja valaki hogy a Batman Dark Knight Rises mikor lesz elérhető ?
hivatalosan ma jelenik meg.
-
batai15
félisten
válasz
Neked a tasker kell. Van is itt róla topic.
-
GrandeP
addikt
válasz
Jahogy jah.... akkor en ertettem felre..
-
batai15
félisten
Nyert az apex. Be lehet állitani a görhetés sebességét is. Így nem lassú nem beszélve widget atálcán témázás is. Egyedül ami a novában van a scroll efekt kevés. Jah és nem találom mint a novában a margó egyedi szín választását. Eddig am mind kettő csak a gyári wearher widgettel nem boldogul .
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
GrandeP #46647 üzenetére
Nem vágom, hogy lehet beállítani. A gyári ébresztőn ott van, hogy ismétlés, és hétfőtől vasárnapig lehet pipálgatni. Nekem viszont az kellene, hogy most vasárnap, utána jövő hét csütörtökön, eddig jó is, aztán az azt követő héten hétfőn és pénteken, utána kedden és szombaton. Ezzel a gyári ébresztővel minden 2. alkalom után át kell tennem a pipákat, ráadásul nem is mind1, hogy mikor, mert pénteken még nem kapcsolhatom be a jövő hét szombatit, mert akkor most szombaton is keltene.
Android 2-ről van szó, ha ez számít. -
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46615 üzenetére
Köszi, megnézem...
-
VD
őstag
A Nova még annyiból jobb, hogy kompatibilisebb a Widget Locker-vel. (Lévén ugyanaz a fejlesztő) Így a WL-es notification-ők (sms, mail) összeköthetőek a launcher alkalmazásaival is.
Viszont az APEX egyértelműen gyorsabb. Legalábbis SGS2-n, Nexus-on és SE Ray-en.
-
Melack
veterán
válasz
[CS]Blade2 #46646 üzenetére
2012-04-11 - e nap környékén volt cca 60 hozzászólás programokkal kapcsolatban, ki mit használ. Jó mazsolázást.
-
GrandeP
addikt
válasz
[CS]Blade2 #46646 üzenetére
Az összes tudja ezt, meg a gyari is...
A masodikra keres ra.. par hete volt itt egy kis hozzaszolas dömping mindenki beirta h mit hasznal a telefonjan, lelkesebbek linket is tettek melle...
-
[CS]Blade2
addikt
Tud valaki olyan ébresztőt amiben be lehet állítani, hogy az ismétlődés 4 naponta történjen?
Valamint ne lenne rossz, ha látnám mindig a kijelzőn, hogy legközelebb mikor fog ébreszteni.Nem tudom, hogy állított-e már össze valaki amolyan alap csomagot, hogy mit érdemes általában feltenni, ha van ilyen lista, akkor az még jöhetne.
-
spiritex
veterán
válasz
batai15 #46644 üzenetére
Én sebességben nem éreztem különbséget, de mivel egyelőre nem akarom rootolni a tabletet, ezért egyértelmű volt, hogy a Nova mellett döntöttem, mert az Apex-ben nem tudtam kirakni a képernyőre a képernyő lezáró widgetet. Emellett nekem úgy tűnt, hogy a Nova-ban sokkal több a beállítási lehetőség. Az Apex-ben pl. nem találtam azt az opciót, hogy hogy adom vissza a gyári launcher-nek a Default státuszt, ebben ott van a legelején.
-
tomy86
addikt
válasz
spiritex #46642 üzenetére
Akkor ebben 1:1
Már nem emlékszem pontosan. Egy ideig párhuzamosan használtam a kettőt, de végül az Apex mellett döntöttem. A Nova akkor (talán 1.1.2) használt verziójánál időnként nem jelenítette meg a könyvtárakat az appdrawerben és az Apex gördülékenyebb volt akkor, úgyhogy ment a levesbe a Nova. Azóta nem próbáltam.
(#46644) batai15: azt tudom, hogy a Nova is tud egyedi ikonokat használni. Szerintem rakd fel mindkettőt és használd párhuzamosan pár napig (hétig). Úgy könnyebb dönteni. Én is így használtam (1 napig Nova, 1 napig Apex egy héten át
).
-
Sefter
veterán
sziasztok!
tudtok olyan ingyenes zenelejátszó widgetet ami kezeli a FLAC formátumot is
-
royalka
őstag
Köszi szépen mindenkinek... De lehet csak room baj lesz mert már nem is csatizik csak ledobálja pedig volt már 2xer full reset...
Fenomenális ez a TRéé mobil..
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Ismer valaki ingyenes, de megbízható verzióban olyan programot, mint a Lookout Security? Vagyis ha elhagyom a telefont, felmegyek egy weboldalra PC-ről, azonosító, jelszó beír és töröl minden adatot a telefonról és lock-olja (amit csak jelszó beírásával lehet feloldani).
-
batai15
félisten
Melyik a jobb launcher? Apex pro v nova prime? Mindkettő ua. Csak az apex témázható viszont nova több lapozó effektel rendelkezik és gördülékenyebb kicsivel de a hibáik is ugyan azok. Köszi
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
A 3G W.dog megbízhatóan külön választja a wifi,mobil adat forgalmat?
-
naksys
senior tag
Köszi! szomorú..
Szerk.: Már a crome-ban is működik. Külön részen mutatja a telepített appokat. Ez biztos valami friss future
-
naksys
senior tag
A Play storeból el lehet valahogy tüntetni a fölösleges alkalmazásokat az oldalamról?
Kissé zavaró, hogy több száz app sorakozik, de csak párat szeretnék ott látni azok közül amiket eddig feltelepítettem. -
spiritex
veterán
Arra nem tudja valaki a választ, hogy az alsó ICS sávot miért nem tudja kihasználni egyik video lejátszó program sem (legalábbis amiket eddig próbáltam), csak letakarni a gombokat?
Erre egyébként csak a gyári lejátszó képes, mert root jogok kellenek az alsó sáv kihasználásához? -
air
nagyúr
válasz
dobostorta #46594 üzenetére
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Az a telefon gynegesege, vagy user errror h nem talalok rendes teljes kepernyös hivokep alkalmazast..
Kiprobaltam jo parat... de mindnel ugyanaz a baj...
Amikor hivnak kicsöng az "alap kpernyö" es vagy 3-4 csenges utan aktivalodik a teljeskpernyös hivokep program... addigra mar reg felveszem alap esetben..Ultimate call screen volt eddig talan a "leggyorsabb" de ez sem az igazi...
Szoval user errror, telefon gyengeseg, vagy en rontok el valamit... esetleg valakinek tippje egy jo progira?!
Köszi.
-
Sabber
aktív tag
hello
tudnátok nekem valami jó aksi kalibráló vagy helyreállító appot ajánlani?
köszi
-
spiritex
veterán
válasz
liquidmoon #46617 üzenetére
A laptopon megosztod a filmes könyvtáradat pl., a tabletre felrakod az ES File Explorert, wifi-vel rácsatlakozol a laptopra, Server -> Search, rálépsz, tallózol, és indítasz.
/Az a fránya 6 másodperc...
/
-
RootRulez
félisten
válasz
liquidmoon #46617 üzenetére
Megosztod a filmes mappát, majd egy Android fájlkezelővel, ami támogatja a steamet (pl ES File Explorer) belépsz oda a tablettel és elindítod. Bár lehet a médialejátszótól is függ, én a Mobo Playert szoktam használni a célra.
Még ez is jól jöhet:
Windows 7 és ES File Explorer "összehozása" helyi hálózaton -
liquidmoon
aktív tag
Van egy android tabletem. Hogyan tudom azt elérni, hogy a laptopomon lévő pl videó file-okat a tableten nézzem, ha mind a két eszköz ugyan azon a wi-fi hálózaton van? Persze másolgatás nélkül
-
spiritex
veterán
Van olyan video lejátszó 4.0.3 alá, mint a gyári amelyik az alsó sávot is ki tudja
használni és tölteni filmmel, és nem csak letakarja a gombokat? -
atillaahun
veterán
Hát ezért kell beviteli mezőben hosszú érintés, majd Beviteli mód, és már át is válthatod. Én is pont így használom egyébként a Swype-ot, csak az AnySoft-tal.
Ehhez akkor nem kell semmiféle parancsikon sem.(#46610) royalka
Biztosan van, nem egy bonyolult dolog szerintem, bár én sosem használtam. Konkrétat sajnos nem tudok. Market-en keresgélj esetleg olyanokat All WiFi Connect vagy hasonlók. -
tybsen
addikt
válasz
garfimacska #46585 üzenetére
En beallitottam egy pin-kodos vedelmet es ha valaki megprobalja feloldani es nem sikerul, azonnal csinal egy fenykepet a cerberus nevu program es el is kuldi e-mailben. Beallithato, hogy hányadik rossz kiserlet utan keszitsen fenykepet az illetorol. Persze ha jelzest akarsz, akkor ez nem jo, de gondoltam leirom, hatha hasznos.
-
kymco
veterán
Két billentyűzet között vívódom. Megvettem anno a swiftkey-t akcióban. Gépeléshez ideális, kitalálja a gondolataim, kézreálló a kiosztása. De letöltöttem swype beta-t, aminek fantasztikus az audio része, nagyon profin kezeli a diktálást.
Két erősség, két beviteli mód. Jó lenne nem a menü-settings-nyelv és bevitel-Alapértelmezett bill.. útvonalat bejárni a váltáshoz. -
kenny123
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a Minimalistic textben lehet-e olyat, hogy egy widgettel rakok ki minden infót, nem 3-4ele külön-külön? Ha igen, hogy?
Köszi
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #46580 üzenetére
De nincs olyan progi ami ha szabad wifit észlel akkor csatizik?
-
punky10
addikt
válasz
dobostorta #46603 üzenetére
A SmartCity kér netet,a Maps-bol lehet,hogy tudsz menteni otthon,amit később offline modon tudsz használni,de ebben sajnos nem tudok segiteni,mert én nettel használom.
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #46602 üzenetére
Telefon (vagy tárcsázó, ki hogy hívja) -> Menü gomb/Beállítások és ott keresgélj (Nálam ezen belül a További beállításokban van)
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46598 üzenetére
Az sem lenne rossz...
-
dobostorta
tag
válasz
punky10 #46599 üzenetére
Ezzel kapcsolatban lenne egy összetett kérdésem:
A Google maps navigál is(mondja h menjek át a kereszteződésen, stb.) ha a tömegközlekedést+gyaloglást választom, vagy csak kiírja h száljak fel erre, arra, aztán gyalogoljak 500 métert?
Ezenfelül az megoldható, h offline működjön a Google maps (Pesten)?Ugyanezek a kérdéseim lennének a Smart City-ről. (navigál-e, és offline müxik-e)?
-
toth_janika
őstag
Tudja valaki, hogy CM9 alatt hol kell beállítani a hívószámelküldést?
-
tboldi
nagyúr
Nekem ez jött be: Unified Remote
Aktív témák
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest