- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
Freemail-ről Gmail-re én így húztam át a leveleket:
1. Gmail -> Beállítások -> Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével) -> Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele -> Hozzáadtam a freemail-est, így meglettek Gmail-ben a bejövő leveleim.
2. Gmail-ben ezeknek adtam egy saját címkét, pl. freemail-bejövő
3. Freemail-ben a bejövő leveleket átraktam egy külön mappába, pl. Bejött levelek
4. Freemail-ben a kimenő leveleket átraktam a bejövő mappába
5. Gmail-ben megint importáltam a pop3-as leveleket, ezeknek freemail-kimenő címkét adtam
6. Freemail-ben a bejövő mappából visszaraktam mindent a kimenőbe, a Bejött levelekből a bejövőbe (vissza az eredeti állapotra)
7. Freemail -> Beállításaim -> Átirányítás -> Csak továbbít (freemail-en nem marad meg a levél) vagy Továbbít és helyben kézbesít (freemail-en is megmarad 1 példányban)Freemail-ben minden visszakerült a helyére, és Gmail-ben freemail-bejövő és egy freemail-kimenő címkével megvannak a leveleim. Leírva soknak tűnhet, gyakorlatban 10 perc alatt kész. Elsősorban azért váltottam, mert freemail-re nagyon sok levelet nem kaptam meg, gmail-en ilyen gondom eddig nem volt. Nagyon jó a levél összefűz funkció is, a hosszabb levelezések is egyetlen levélként jelennek meg. Gmail-hez van böngésző kiegészítő, ami azonnal mutatja, ha levelem jött.
Régen ha 3 hónapig nem jelentkezett be valaki freemail-re, akkor törlődött az email fiókja, ezért havonta 1x bejelentkezek a 4 fiókomba.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest