- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
frensys
tag
Jó akkor úgy fogalmaznék,hogy csak amikor kell akkor van netem,3g-t kilöttem mert mindenki irta sokat fogyaszt aksiból..elég a 2g is nekem és csak ha fontos,akkor bekapcsolom a netet akár wifi akár 2g fent a lehúzó menüből és netezek kicsit vagy szinkronizálásra bekapcsolom napi kétszer,és gondoltam/gondlom a juice meg napi 40-szer felmegy 1 percekre ami több fogyasztás és nincs erre szükség,mert én csak akkor kapcsoltam be,amikor kellett és fontos volt.De értek mindenkit és ok,csendbe maradok.
-
frensys
tag
-
domerator
veterán
Pontosan... en is utaltam eloszor a virtualis keyboardot, de miota nem vagyok lusta elforgatni, azota nagyon kenyelmes, bar igy ket kez kell hozza es meg igy se fogja sose utolerni a hardverest. Minden telonak kellene egy qwerty hardveres (kihuzhato) verziojanak lennie (a candybar sucks).
Mindenesetre kedves idegenufo, egy kicsit alkalmazkodhatnal mar a forum szokasaihoz es minimum offba tehetned az effele kirohanasaidat... egyebkent lehet butatelefont kapni boven, szoval elotted a palya... vagy valaki Parat fog a homlokodhoz minden reggel, hogy csak okostelot hasznalhatsz aznap? -
Kija
aktív tag
Találtam egy-két alkalmazást erre a marketon:
BLN - sajnos ez Galaxy Ace-en nem működik
NoLED - ez elindul de sok energiát fogyaszt
Missed Call Reminder - ezt nem tudtam működésre bírniA BLN lenne a legideálisabb, mert az nem a kijelzőt használja a jelzésre, hanem a két alsó érintő gombot villogtatja, de sajnos ehhez kernel mód kell.
-
petipetya
nagyúr
-
PaFec
aktív tag
Routert hogy állítottad?
Advanced Setup --> Nat --> Virtual Server? Ip adress: a gép IP-je,Privat port 5900, Type: TCP, Public port 5900 ?VNC progiban a pc-n, connectition beállításnál:
5900
3600
5800Elvileg ennyi, és ha megnézed a szolgáltató IP címét, akkor azzal mennie kell, vagy ha csinálsz valami dns regisztrációt, akkor azzal is.
Azt hogy beenged-e azt kitudod próbálni PC-ről is. ha beírod a PC-n a vnc-be a szolgáltató ip címét, és kéri a jelszót, akkor menni fog androidról is...
-
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy lehet oda vissza, csak én nem szeretnék ezzel élni, hisz nem véletlenül nincs ez a jog a felhasználó kezébe adva. Persze lehet, hogy csak a 0 bites userek miatt, de ki tudja, hogy mikor követek el egy 0 bites hibát.
(Ezt most attól függetlenül írom, hogy itthon én telepítem a rendszert jobbra balra.) Nem azért nem kínozom magamat.
Itthon úgy is csak én kezelem nincs szükség rá. Meg amúgy is lusta lennék beállítani.
Gogle naptárral, csak az a gond, hogy most még nincs wifi( bár holnap ilyenkor már üzemel, tervek szerint) igazából van Gogle fiókom, de oda nem szoktam én beírni semmit.
Ha van valami esemény azt általában a telefonba vésem fel, hisz kéznél van és úgy is az fog jelezni, ha kell neki. Nem tudom, hogy ez a Goglés hogy működik, de a wifit nem akarom folyamatosan használni még akkor sem ha lesz itthon. -
TRob1
veterán
Itt van maga a locker, és azon belül le tudod tölteni a témákat (a szénás asszem az alap): GOLauncherEXLocker.apk Minimum GoLauncherEx 2.58 kell neki! (Figyelem! Még csak beta "verzsön"! Mindenkinek csak saját felelősségre!
)
(#20502) vétó: Mi nem jön be rajtuk? Teszik a dolguk, oszt annyi.
Nemtom milyen a mézescombos () megoldás, de nekem csak az a lényeg, hogy kioldjam a telt, vagy elérjem a fontosabb dolgokat rögtön.
-
Kiskutyák
aktív tag
Már a rootolást se engedi. Ami a linken volt leírás az alapján csináltam, de nem engedi. A LauncherPro az rajta van, superuser is, a z4root-al próbáltam. 3x is, azt írja ki, hogy rootolva van. De közbe mégsem.
SonyEricsson X8 rootolás? Ebbe valaki?
(Ezkülön, a lényeg most a Flytouch3 lenne)
-
Breki
veterán
akkor miért nem szóltál előbb
kereső pedig nem dobott rá semmités így egészében szerintem fantasztikus jó
nem úgy raktam fel hogy Launcher Pro-t és rá a widget pack-os skint hanem egyben egy apk-t felraktam aztán néztem, hogy mi ez amiben minden ilyen frankón működik.
Launcher Pro fent sem volt előtte nem is kellett hozzá felrakni.Számomra jelenleg elég nagy dolog így egyben.
-
Mr X
veterán
-
atillaahun
veterán
Nem biztos hogy jól értem, de pl. Widgetsoid-ban van USB kapcsolat ki/be-kapcsoló gomb. Én is azt használom. Csak ennek annyi baja van, hogy nem lehet folyton kapcsolgatni, mert egy lekapcsolás után a kábelt is újra kell csatlakoztatni, különben nem ajánlja fel megint az USB kapcsolatot.
-
-
baandii
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest