- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Az Apple App Store -ban elérhető több olyan program, ami az időszakonként leárazott/ingyenes szoftvereket monitorozza és jelzi.
Ilyen akciók és programok az Android Marketben vannak?
-
Foose
addikt
Age of empires sosem lesz Androidra?
-
ko9
addikt
válasz
TazLeacher #26090 üzenetére
Nézzétek meg a Neutron Music Playert. Én eltévedtem a beállítások között, annyi dolog van benne, ami még véletlen se lesz a PowerAMP-ban
-
tboldi
nagyúr
válasz
TazLeacher #26093 üzenetére
Én a PlayerPro-t szeretem.
-
napocska2
senior tag
válasz
Fehércápa #26085 üzenetére
Nálam mindig ki van kapcsolva a chat, így sosem látszik mikor lépek be a facebookra. Emellett a mobilnetet is csak akkor szoktam engedélyezni, ha akarok tőle valamit.
Megoldást nem nagyon tudok javasolni, de a Timerifficben van adatra vonatkozó beállítás is, próbáld ki, hátha segít. -
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #26090 üzenetére
PowerAMP,azt mondják ez a legjobb.
-
TazLeacher
nagyúr
Kéne valami komolyabb zenelejátszó progi, amiben van equalizer. Több verzió is érdekelhet, van egymással szemben ennek-annak előnye/hátránya. Jöhet fizetős és ingyenes is.
-
beci
őstag
Üdv.
Használ valaki K9 mailt?
T-mobil netnél mi a küldési beállítás? -
ch003067
addikt
válasz
TazLeacher #26087 üzenetére
Hát igazán nincs mit
-
ch003067
addikt
válasz
JoolsNOS #26081 üzenetére
Pcn én is szerettem, de itt, telón laggol ( SGS2-n, teháth játék hiba), csak abban hasonlít a PC-s verzióhoz, hogy vannak benne virágok, meg zombik, semmi másban.
Nem úgy van, hogy pályák vannak, és fokozatosan kapod meg a virágokat, hanem belépsz, ad egy pályát, mindeni virág a rendelkezésedre áll, és csak jönnek és jönnek a zombik... Semmi élvezet nincsen benne.... egy fos, úgy ahogy van.
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
napocska2 #26076 üzenetére
nagy köszi érte, mostantól utolérhetetlen leszek az ágyban
A facebookos problémámra nem tudod mi lehet a megoldás? [link]Tesztelo.hu Exemnek lopták el, 100at le is vettek, de nem térítették meg.
Igaz a telefonjából nézték ki a pint,mivel az egész táskát ellopták és abba bele volt írva.schawo Igazad van és nem kell visszamászni a fára. (bár sok majom van
)
Én nem foglmaznék ennyire sarkosan, inkább azt mondom valamit más fizetási módot kéne ezekre kitalálni.
Netes utalás vagy ha az lassú,akkor sms fizetés.
Felőlem lehetne 23 helyett 50ft (tegye rá a szolgálató a magáét), de ne kelljen kiadni a bankkártya adataimat.A témát azonban szerintem zárjuk,mert itt szerintem off, bár kicsit on
-
dokee78
félisten
Minimálisan módosított kezelőfelület, bővített beállítási opciók
Átalakított gyári virtuális billentyűzet, multitouch támogatás
Új, egy érintéses copy-paste megoldás
Javított energiagazdálkodás, hosszabb üzemidő
Optimalizált rendszerkód, még gyorsabb működés
Extra felbontású (WXGA vagy nagyobb) kijelzők támogatása
Alkalmazáskezelő
Internethívás (VoIP) támogatása
NFC (Near-field Communication) támogatása
Letöltés kezelő
Alkalmazások szabad hozzáférése a kamerákhoz
Új szenzorok (pl. giroszkóp, gravitáció, barométer) támogatása és kezelése
Natív audio és grafikai hozzáférés az alkalmazásoknak
Frissített grafikus driver, jobb és gyorsabb OpenGL ES támogatás
Hangeffektek (basszuskiemelés, ekvalizátor) támogatása
WebM/VP8 video és AAC, szélessávú AMR audio kezelése
YAFFS helyett ext4 fájlrendszer használataAndroid
-
Tyer
őstag
2.2 és 2.3 közt mi a kül.?
-
vinikorn
aktív tag
A Skype appban van olyan beállítás amivel a videótelefonáláskor függőlegesen is elfordul a képernyő? Kényelmetlen vízszintesen tartani.
Köszi.
-
TazLeacher
nagyúr
hülyeséget írtam...
-
beci
őstag
Sziasztok.Melyik bongeszo generalja a legkisebb adatforgalmat?Valamint melyik a legpontosabb adatmennyiseg mero nethez?
-
napocska2
senior tag
válasz
Fehércápa #26072 üzenetére
Dobd fel a Timeriffic-et és nyugodtan fogsz aludni.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Fehércápa #25979 üzenetére
És mi a bajod vele? Ilyen esetekben teljesen megtéríti a bank a károdat. Semmiképpen nem veszíthetsz pénzt 1 Ft-ot sem. Még akkor is csak max. 50000 Ft-ig vagy felelős, ha a te hibádból történik az eset (pl. kint hagyod a bankkártyád az asztalon az étteremben, és ellopják).
-
Fehércápa
aktív tag
Ja,és mégvalami..
Facebook alkalmazásnál minden szinkronizálást kikapcsoltam.
Az összes pipát kivettem, írja is,hogy szinkronizálás kikapcsolva.
Ennek ellenére valamiért ha mobilnet van a közelben és felmegy rá a telefon,mert felismeri, az ismerőseim azt látják online vagyok és ha írnak chaten, értesítést kapok róla. (mintha sms jött volna)
Így jött már éjjel 3kor üzenet,hogy: "jé,nem tudsz aludni?" bla,bla..
Örültem
Mostanában kikapcsolom estére a wifit,de tökjó lenne,ha nem kéne ezzel külön tökölnöm minden este. -
ch003067
addikt
válasz
Psychonaut #26052 üzenetére
Épp most töltöttem le...
Nem egy nagy valami... sőt...egy vacak.
-
Fehércápa
aktív tag
Van olyan alkalmazás,amivel be lehet állítani,hogy pl este 11 után hakabb legyen a csengőhang és az sms?
-
Something_
őstag
Használja valaki ezt a SPB Shell 3D-t? Felraktam, nézegettem, de sztem egy rakás szr. Szóval aki megveszi jól gondolja meg.
-
dokee78
félisten
Köszi a válaszokat.
És erre?
A McAffe app-ban mi az az "add buddie" a regisztrációnál?
-
-
dokee78
félisten
A McAffe app-ban mi az az "add buddie" a regisztrációnál?
Ha szervízbe beadom a telót,akkor ott látják a Gmail és Facebook profilom vagy ha kiveszik a SIM-et akkor kilép az accokból?
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #26061 üzenetére
Nem hagyományosban.
-
Something_
őstag
Van magyar leírás, de azzal is kínai
Milyen csomagban vagy?
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Tudnátok egy olyan alkalmazás mondani, ami változtatja a háttereket ?
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #26058 üzenetére
Már rájöttem közben,bizony Fancy.
francizj Nem tudja mi a widget és mi a háttérkép.
-
dokee78
félisten
Ez melyik óra Widget?
-
baandii
senior tag
ma nem lesznek 10 centesek?
-
Psychonaut
veterán
-
pethYeti
addikt
válasz
Something_ #26039 üzenetére
Elküldenéd nekem a beállítást. Én nem jöttem rá hogy lehet 1500Ft-os havidíj alá besorolni a T-s sms+hívásokat. De ha elmondod az is bőven elég.
-
dokee78
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
Köszi (meg mindenki másnak is)
Nem lesz egyszerű menet, úgy látom (még a végén hagyom is a francba, aztán majd mindig csekkolom a T-honlapon az aktuális egyenleget
)
Keresek vmi magyar leírást hozzá, mert ez sztem rajtam kifog.Más:
Akit érint, a GoLauncherEX-hez mától elérhető Marketen a friss hunosítás.
(#26045) dokee78:
Köszi(Közben ugyanezt megtaláltam + 1 másikat is) Csak összejön vmi belőlük
-
adam3
aktív tag
válasz
Uram!
Egy beállítást ha szabad kérnem akkor legyenszíves feldobni valahova... Sík ugyanezek kellenének nekem is, de az NG-s változatot nem lehet ennyire jól belőni.
Dánke!
-
dokee78
félisten
Ha visszatérítést kérek egy app-ra az mennyi idő múlva térítődik vissza?
-
Something_
őstag
Call meter 3G, nagyon patent, nekem perc alapú a hívás és minden egyes hívást jól számol, ha 2 perc 1 mp, azt már 3 percnek veszi. Droidstats szépen kerekített.
Ha esetleg T-s Like díjcsomagba vagy akkor még beállítást is tudok küldeni. (megjegyzem, hogy überbrutál beállítani)
Nekem úgy van, hogy a hálózaton kívül perc és sms az 25 ft, a hálózaton belül hívás és sms 15 ft, 1500 a havidíj, ez hálózaton belüli sms-re és hívásra vonatkozik. Na ezt be van állítva, amíg el nem éri ezt az összeget addig %-osan mutatja, plusz mutatja a hálózaton kívül perceket időben és pénzben is. Ingyenes hívásokat meg ugye csak percben. Ja és természetesen a végösszeget is mutatja. (alap havidíj ami hálózaton belüli + hálózaton belül ha meg van a havidíj összege + hálózaton kívüli hívás és sms)
-
vinikorn
aktív tag
Kis segítséget kérek. Ezze a játékkal hogy kell játszani: UnBlock Me
-
BigBlue69
őstag
-
shaggy
aktív tag
Tudnátok nekem valami képszerkesztő progit mondani valami olyant amibe sok effekt van?
-
TRob1
veterán
Ki milyen híváskezelő (vagy fene tudja minek hívják
) appot használ, amivel nyomon lehet követni a havi hívásokat (esetleg sms-eket is), és be lehet állítani ingyenesen hívható számokat, és persze a különböző szolgáltatókra is külön az árakat?
-
dipeti
senior tag
TW 4-re van valami működő music widget? Nem találok sehol.
-
Something_
őstag
Tudtok ajánlani valami megbízható, stabil torrent klienst? Próbáltam már több fajtát, fizetős verziókat, de nem voltak stabilak, össze vissza ingadozott a letöltés, plusz sok üresjárat volt.
Valami olyasmi kéne, ami fixen mondjuk 1 mb-vel tud letölteni, ez meg is volt, de állandóan ugrált, volt, hogy percekig 0-t írt, 64 kb, stb. Ilyenkor kellett vele szenvednem, leállítás, indítás, kilépés, belépés, frissítés. Megőszültem.
Szóval olyan kéne, hogyha már felcsatlakozott 30 seederhez akkor hozzon normális átlagot -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Meg akartam venni valamit ma marketen, de azt írja: hiba történt a megrendelés létrehozása során. Mi lehet a gond? Illetve csak bankkártya hozzárendelésével lehet vásárolni? Nem lehet, hogy az egyenlegemből vonja le?
köszi -
VD
őstag
Frontline Commando
[link]Ingyenes cucc.
Régi arcade stílusú lövöldözös. A képernyő alján kell rohangálni a fedezékben és lelődözni a megjelenő ellenségeket. Grafika állat! -
Foose
addikt
Na most ilyenkor mi van? Feltelepítettem a friendcaster for facebook frissebb verzáját,(4.1.4.1)rögtön a memkarira telepíti (4,38Mb) de közben a telón "hiányzik" 3,5Mb körüli hely. Akkor ugyanúgy foglalja ott is a helyet? Vagy csak én vagyok a zizi,mert elvileg minden progi így viselkedik. De közben meg az előző verziója a proginak (4.0 valamelyik volt) nem foglalt helyet a készüléken.
csak a karin.
-
Kakumix
senior tag
-
xSide
őstag
Nem hagy nyugodni az időjárás
Kutakodtam és pár nekem tetsző alkalmazással megnézem mit hoz a holnap...A képek google, accuweather, köpönyeg, foreca előrejelzéseit mutatják a Beautiful Weather, Palmary Weather, Köpönyeg, Foreca, Weather Services alkalmazásokban:
Nemrégen valaki keresett csapadék térképet mutató appot, nos a Weather Services-ben találtam végre használhatót:
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest