- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
sparks #35444 üzenetére
Igaz, hogy egy hónapos komment, de csak most találtam rá.
Nekem egy olyan VOIP app-ra lenne szükségem, amivel belföldi vezetékes számokat ingyen hívhatok.
Említve lett a JustViop és a ViopDiscount is, de mindkettőnél be van csillagozva a FREE felirat, és a lap alján lábjegyzetben megjelenik a
VoipDiscount/JustViop reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate. FREE CALLS are available for users with Freedays.
Ezt elmagyarázná nekem valaki? Akkor, most én hívhatok ingyen vezetékes belföldi számot friss userként, vagy csak, ha van ilyen Freedays kedvezményem (amiről fogalmam sincs, hogy mi)? És mi az, hogy fenntartja a jogot arra, hogy néhány hívás után számlázzon? Vagy, csak a szokásos jogi duma, de nem lépik meg?
Még sosem használtam Voip-t. Hogy tudom EGYBŐL ellenőrizni, hogy tényleg free az a hívás?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
sparks #35440 üzenetére
van "ingyen" is vezetékes
(4 éve használom, több százezret takarítva meg)
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Micro Four Thirds
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged