Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
sparks
üzenetére
Igaz, hogy egy hónapos komment, de csak most találtam rá.
Nekem egy olyan VOIP app-ra lenne szükségem, amivel belföldi vezetékes számokat ingyen hívhatok.
Említve lett a JustViop és a ViopDiscount is, de mindkettőnél be van csillagozva a FREE felirat, és a lap alján lábjegyzetben megjelenik a
VoipDiscount/JustViop reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate. FREE CALLS are available for users with Freedays.
Ezt elmagyarázná nekem valaki? Akkor, most én hívhatok ingyen vezetékes belföldi számot friss userként, vagy csak, ha van ilyen Freedays kedvezményem (amiről fogalmam sincs, hogy mi)? És mi az, hogy fenntartja a jogot arra, hogy néhány hívás után számlázzon? Vagy, csak a szokásos jogi duma, de nem lépik meg?
Még sosem használtam Voip-t. Hogy tudom EGYBŐL ellenőrizni, hogy tényleg free az a hívás?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
sparks
üzenetére
van "ingyen" is vezetékes
(4 éve használom, több százezret takarítva meg)
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest