Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Tudtok olyan hívásköltség számláló programot, ami a tarifákat aszerint különbözteti meg, hogy a kimenő hívás hálózaton belüli, vagy kívüli?
Call Meter NG-ben nem találtam ilyen lehetőséget, ott csak csúcsidő szerint választ a tarifák közül. -
barnam_
nagyúr
Üdv,
Időjárásra milyen programot használtok?
Eddig a Google féle News and weather-t használtam, de halálra idegesít, hogy rengetegszer azt írja ki hogy "sajnos az időjárás adatok jelenleg nem érhetőek el", illetve ha elérhető, akkor se a megfelelő pozícióban mutatja.Olyan kellene nekem, ami a lehető legpontosabban tudja meghatározni a helyzetemet, ismerje a kisebb városkat, falvakat, és lehetőleg ne szívja le az akkut.
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Az asztali gépen Firefox-ot használok, a droidon Dolhpin Browser Mini-t. Hogy tudnám a mobilra átvinni az összes könyvjelzőm és jelszavam? Nagyban megkönnyíteni a mobilos böngészést. -
barnam_
nagyúr
Mai ingyenes program az Amazon Appstore-on:
Musaic Box (Play link)Ez egy zenei puzzle játék, úgy kell összerakni a darabokat, hogy az egyezzen az eredeti dallal. Külön öröm hogy a játék point and click stílusú, csak úgy mint a régi kalandjátékok.
Nekem nagyon tetszik -
-
barnam_
nagyúr
Kipróbálhatod. Baj nem lesz belőle
Én is kérdezek:
Tudtok olyan ingyenes app-ot, amivel tudom módosítani a rendszer fájlokat? TotalCommander csak olvasni tudja, írni nem. Terminálból Vi-vel meg elég körülményes szerkeszteni Mindazonáltal az is csak olvasni tudja a system-et...
Unom már hogy át akarok írni egy sort, és ezért rá kell dugnom a gépre a telefont hogy qtadb-vel rámásoljam a módosított fájlt. -
barnam_
nagyúr
Fontos, de 800Ft-ot nem ér meg Virágbolt nem kell, minden amit használok, vagy ingyenes, vagy megvettem... de ész nélkül nem szórom a pénzt
Azért szeretnék ingyenes megoldást, mert nem hiszem el hogy nincs. Ott a TC, ami egy remek fájl kezelő, csak úgy mint PC-n, csak írási jog kellene a system-re. Ezt kellene valahogy megoldani.hunfatal & stefi68: köszi, bíztam benne hogy tudja ezt a TC...
(#35594) domerator: lustaság fél egészség...
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz THomas007 #35731 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt: Toggle2G
Folyamatosan 3G-n használni szvsz nem jó ötlet, mert többet fogyaszt mint 2G-n. Kivéve ha sokat vagy fenn mobil neten, akkor megértem. Én szinte csak 2G-n használom folyamatos adat kapcsolattal, email-re, szinkronizálásra az is elég. És ha netezni akarok, átváltom 3G-re. -
barnam_
nagyúr
A Google Contacts megeszi az excel formátumot, a telefonon pedig szinkronizálod a névjegyeket, s voilà
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
CM7-t használok, a Facebook névjegyeket szinkronizálom. Régen a névjegyek között letöltötte a FB-ról a képeket is, most már nem. Próbáltam a gyári tárcsázóval, Go contacts, ExDialer, TouchPal tárcsázókkal, de azokkal sem. Csak azoknak a képei jelennek meg, akiknek én adtam hozzá képet. Másnál is ilyen? -
barnam_
nagyúr
válasz TazLeacher #38941 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond... most kipróbáltam a Friendcaster-t, elvileg ez is tudja szinkronizálni a névjegyeket, gyakorlatilag nem jelennek meg a névjegyek a tárcsázóban.
ZTE Blade-m van, a 0415-i Nightly-t használom, auto-szinkron és háttéradatok engedélyezve vannak.
-
barnam_
nagyúr
válasz Rickazoid #38962 üzenetére
Ezért jó az adfree host fájl és a droidwall... ugyanis az ingyenességnek a reklámok az ára.
Amúgy az nem szoftverfrissítés, hanem valószínű csak egy feltelepített program kínálta fel letöltésre, az emberek meg jó szokás szerint mindenre rákattintanak, és nem olvasnak... ugyanis mikor feltelepítetted, elfogadtad a jogosultságot ahhoz, hogy emelt díjas sms-t küldjön...
-
barnam_
nagyúr
Csak egy tipp, első keresésre: Network Signal Info
-
barnam_
nagyúr
Szerintem felesleges. Ugyanakkor tűzfalnak és reklám blokkolónak van haszna (adfree). Mert ami ingyenes, az általában vagy reklámokat tartalmaz, vagy használati statisztikát küld. Lehet azt mondani, hogy ez etikátlan dolog, mert a fejlesztőnek ebből van pénze; én meg azt mondom, hogy kérés nélkül ne csináljon adatforgalmat egyik alkalmazás sem.
Igaz warez oldalakról nem telepítek, csak Play-ből
-
barnam_
nagyúr
válasz #40993792 #39288 üzenetére
Wikipedia azt írja, hogy a legelterjedtebb codec-nek, a g.711-nek (leánykori nevén PCM) kell kb. 80 kbit/s. Az előbb ránéztem Speedtest-el, szabad ég alatt, max térerővel 176/126 kbit/s-t produkált. Tehát elméletben elég lehet
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
A kártyát hozzáadni a wallet.google.com-on tudod, legalábbis én ott csináltam.
A telefont a My orders & devices/Devices alatt tudod törölni. A Visibilty alatt a Shown in menus ne legyen bepipálva.szerk.: látom ezt te is ismered. Más módot nem tudok az eltüntetésre, de elvileg csak a legutolsónak kellene látszódnia.(#39326) Ferenc1989: Sugarsync: oda-vissza szinkronizál, azt amit szeretnél.
(#39323) Tyer: valami nyilván nem hagyta aludni, lehet köze sincs hozzá annak a programnak.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Vbazsi2 #39403 üzenetére
Mobilaréna RSS: http://mobilarena.hu/hirfolyam/anyagok/rss.xml
(#39404) artiny: biztos valamelyik program szeretné tudni hány óra van...
Viccet félretéve, valamelyik program ébreszti fel gyanítom frissítés céljából. Nézz körül a telefonodon, melyik csinálhat ilyet.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz fatal` #39584 üzenetére
Hazudnék ha azt mondanám, ebből most értek bármit is (MSC nekem Schumachert jelenti, MTP-re fogalmam sincs)
Én leváltottam a TC-t ES File Explorer-re, mert előbbiben sehogy nem ment a system-re írás (R/W gombbal sem). ES-ben lehet FTP szervert létrehozni, vagy csak kapcsolódni lehet?
-
barnam_
nagyúr
válasz fatal` #39613 üzenetére
Így már értem. Linket tudsz adni hozzá? Egy gyors Google keresés egy MediaAudio nevű plugint adott ki, de rádugva USB-re a telefont, nem látja az SD kártya tartalmát.
A mass storage módra alternatíva lehet az adb-is, pl. QtAdb-vel lehet másolni az SD-re is.Tudom hogyan megy a root a TC-ben, de nálam nem működött (volt SU joga).
-
barnam_
nagyúr
válasz darvinya #39619 üzenetére
Ezt tettem fel: Windows Media Audio for MP3-Player 1.0
Látja hogy Removable disk (H), de belépve csak egy "_" van.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest