- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
zoli62
addikt
Na most már biztos, hogy a CSipsimple terhelte a procit. Mióta nincs fent, azóta megint normális a készenléti idő.
-
Fridok
csendes tag
(43981) Inkább hagyom elindítom recoveryben és visszateszek mindent
-
Fridok
csendes tag
válasz
Fridok #43952 üzenetére
Na ezt belestem újabb segítség kellene, mert most sztem egyedül már nem tudom megoldani.
A helyzet a következő, hogy a problémát kiszűrjem feltettem egy másik ROM-ot, eredetileg az Ice Armor 2 reborn volt fennt ez alatt jelentkezett a hiba.
Feltettem a Blade_Sweet_Dreams_IV-t ez tökéletesen futott de valamiért nem tudtam beállítani rajta, hogy az asztal háttere együtt mozogjon a csusztatásokkal, ezért fel akartam tenni az anno régebben már bevált Swedish Snow RLS4b-t ami még megvolt.
Megcsináltam a szokásos módszerrel reboot majd halál
Eljut az Android jelig felvillan a back gomb pirosan majd semmi sem történik, kiveszem az aksit és ugyanez és semmit sem tudok rajta állítani vagy belépni bárhová.
esetleg ötlet valakinek? -
mexel
veterán
Hali! Van olyan progi amivel le tudom úgy tiltani a wifit hogy ne tudjon egy program csatlakozni? Van egy progi ami mindig keresi a wifi hálózatokat és nem lenne jó ha találna.
-
fatal`
titán
Úgylátom akkor max appként fogom használni, widgetnek marad a fancy, az is pontos és szép a widgetje, az időképé meg valami hihetetlenül ronda.
-
punky10
addikt
válasz
Narxis #43964 üzenetére
Remélem legalább pontos lesz...
Azért vannak hiányosságai.Pl nincs semmi beállitási lehetőség a helyszin kivételével.A Widget csak egyféleképp lehet,méretét is hiába huzom,nem változik.A kezdö oldal csak és kizárolag állo modban jön elő,függetlenül attol,hogy nálam tabletten a fekvő mód van engedélyezve...
Igéretes,de ez eddig egy WP vagy Iphone alkalmazásnak néz ki,remélem "androidosodik"idővel... -
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur #43958 üzenetére
Hát ez igen csak közepesre sikeredett, nem tudom miért kell tőle ájuldozni. Widget egy van, az is elég gyenge, semmit nem lehet rajta alakítani, azt sem tudom mikor frissül.
Az alkalmazásban minden scrollozás és animáció siralmasan laggol, és ugyan hol vannak a fronthatások pl vagy ilyesmi ami miatt jobb lenne mint bármi más?
-
válasz
Ez valami eszméletlen jó!
-
darvinya
titán
válasz
Nem rég kérdeztem OMSZ-t miért nem csinálnak ilyen app-ot.
És tessék itt van. -
SG3rg0
őstag
válasz
Jó pát időjárás appot kipróbáltam de ez a legjobb.
-
DemonDani
addikt
videolejátszóból melyik az, ami a legkevesebb akuval elmegy? ha nem vesszük figyelem a támogatást mert hát akkor alap mx player a nyerő
-
Edi77
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Van már Időkép app: [link]
-
mateus
senior tag
Halihó! A GO Weather nevű időjárás-progi van fent a telómon. Ha rákattintok a widgeten az órára, akkor belép a gyári riasztások menübe, ami jó végülis, de most a riasztásokhoz feltettem az AlarmDroid-ot, kérdésem, hogy ez is beállítható így? Vagy ennyire azért már nem személyre szabható a rendszer?
Csak 2 hete van androidos telóm, nem vágom még ennyire.
-
Fridok
csendes tag
válasz
Dottore #43946 üzenetére
Nekiestem a dolognak, olyan launchert nem találtam aminek lett volna ilyen áttetsző fekete szürke alapja de találtam mást, így már kissé aggódok, főleg hogy leszedtem mindent a telóról és csináltam egy frissítést. Igaz wipe nem volt csak a progik vannak kilőve és mint írtam a frissítés.
1. képen fehér mégsem látszik hibásnak 2. képen előjön a hiba és ez az alap képnézegetővel vanhttp://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340297418885_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340297517177_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
-
SG3rg0
őstag
Mondjatok már nekem egy olyan ébresztőóra appot ami felkelt akkor is ha kivan kapcsolva a telefon.
-
-
Fridok
csendes tag
Marketről van onnan is frissítek, nem rakok fel minden noname helyről appot
-
Fridok
csendes tag
válasz
Dottore #43933 üzenetére
Szóval most hogy hazaértem feltöltöttem pár képet, így kicsit jobban érezhető mire gondolok.
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288397161_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288379614_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288703099_www.kepfeltoltes.hu_.pngAz 1. 2. képeket jól látszik amit írtam is hiba, az utolsó képen viszont semmi hiba nincs mivel az alap háttérben sincs fehér szín, és a két háttér között semmit sem állítottam ugyanazon beállítások alatt volt mind a két kép.
-
VD
őstag
válasz
Something_ #43934 üzenetére
Beautiful Widgets [link] Fizetős
Van benne egy olyan opció, hogy "hőmérséklet értesítések". Ha bepipálod, akkor kirakja a status bar-ra a hőmérsékletet. Ha pedig lehúzod a bar-t, akkor a képen látható módon ott lesz az időjárás. -
Something_
őstag
Üdv!
Meg tudjátok mondani, hogy a status barban ennek időjárás "widgetnek" mi a neve?
Próbáltam keresgélni, de pont ezt nem találtam meg.Ha esetleg tudtok még pár hasznos dolgot, amivel el lehet foglalni a felesleges nagy helyet a status barba, azt is megköszönném.
-
Dottore
addikt
válasz
Fridok #43932 üzenetére
"akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is."
Ezt már nem értem. Ami előtte van azt talán, de esküdni nem mernék rá. Azt hiszem mindenkinek jobb lenne ha mutatnál egy képet illetve pontos fogalmakat használnál. Értem ezalatt, hogy a "kiteszem a widgeteket fekete alapon" az tartalmilag widget, fekete háttéren.
Amúgy qrva jó kis rejtvény.
-
Fridok
csendes tag
Hello! Kicsit elbizonytalanodtam a problémámat illetően, és eddig sehol sem találtam rá ésszerű magyarázatot, így remélem tudtok segíteni.
A probléma a következő:
ZTE Blade telefonom van Ice Armor II-re frissítve (ezt csak azért hátha segít)
Feltettem már pár hónapja rá a Go Launcher EX programot, ami nagyon jól működött.
És itt jön a gond, pár nappal ezelőtt lehet frissített rá a telefon egyet (mármint a launcherre) de ebben nem vagyok biztos, azóta a fehér háttereknél balról jobbra a fekete előprogik alatt becsikozódik.
Most ezt úgy kell elképzelni hogy pl kiteszem a widgeteket fekete alapon, vagy belépek a menübe azok fekete áttetsző alapon dolgoznak, a háttér alatta látszik, ha ebben a háttérben van hófehér (teljesen fehér, kicsit sem szürkés, mert akkor már nem jön elő a probléma)
akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is.
Remélem jól le tudtam írni.
Azért gondolom, hogy a launcherrel lehet probléma mert az alap témánál vagy win7 témánál nem jön elő ez, és a kijelző sem mutat semmilyen hibát.
A launchert letöröltem majd újraraktam is ugyanúgy újra előjön.
Ki lehetne védeni sötét háttérrel vagy hogy másik progit használok, de a téma tetszik és inkább a problémát orvosolnám, mint elfedném.Ha valai tud hasonló problémáról esetleg megoldásról szívesen veszem a segítségét.
-
-v-
addikt
Hali,
SD maid-el kicsit törölgettem a gyári bloatware-ek közül, és azóta nincs hang fülesen. Se rádió, se lejátszó. Mit k*rhattam el?
Köszi -
SG3rg0
őstag
Sziasztok, ha a netes felületen vásárolok appot és a mail címemhez hozzá van társítva a telefonom, akkor a telefonnal letöltve a megvásárolt appot gond nélkül tudom használni teljes verzióba?
-
macilacus
senior tag
válasz
HaZsolt #43919 üzenetére
Ha ugyanazzal az email címmel mész a playra az új telefonon akkor ingyen szedheted le, mármint ha az új telefonodon fut a progi.
Minden playon megvett appot az email címmel veszel meg és ahhoz társul nem a telefonhoz.Miközben írok válaszolnak, de így már kettőn áll a vásár
-
HaZsolt
őstag
Egy kérdés, ha Google Playen Megveszek a felhasználómmal valamit a telfonomra, majd később más telefonom lesz, azt már ingyen szedhetem, nem kell érte külön fizetni?
-
kokyt
senior tag
Nem tudom, volt-e már említve, de ismét akció van
Többek között Mass Effect Infiltrator és GTA3 is van 200Ft-ért!
-
Probert75
addikt
válasz
Victoryus94 #43899 üzenetére
Profile Scheduler RootRulez kolléga jóvoltából magyarul.
-
bakos1
tag
válasz
Tesztelo.hu #43859 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Jadro
veterán
válasz
dokee78 #43903 üzenetére
Én bekapcsoltam az idegen karakterek megjelenítését, amire megjelent mindenféle Á,É stb betű aztán kikapcsoltam. A sima ékezetes betűk viszont nem kapcsolódtak ki, ahogy kell. Úgy látszik ez valami frissítési bug.
Szerk: Azt is csináltam, akkor lehet hogy inkább mégis az oldotta meg.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Victoryus94 #43899 üzenetére
-
fatal`
titán
Nem olvastam még, köszi a figyelmeztetést, de már apexet használok ICS alatt. Viszont ez örömteli.
Tervezem megvenni az apexet, kiváncsi vagyok, hogy kezelni fogja e a gmail értesítéseket.
Ha nem, akkor még lehet, hogy visszatérek GOra, bár azt olvastam itt korábban, hogy ICS alatt nem olyan jó mint GB-n.
Amúgy nem tudja valaki, hogy mi történt a SwiFTP-vel? Eltűnt a marketről, most mást használok, pedig a swit nagyon szerettem a nagyon kicsi mérete miatt.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #43898 üzenetére
Te is itt vagy? Olvastad amit "küldtem" neked? Vagy próbáltad? Vagy már nem használod?
(#43902) hunfatal:
Ok. Akkor tárgytalan.
Amúgy egy jó kis "fájlkezelőt" is beépítettek a mostani Launcherbe.ui: Mostanában nem olvastam hogy gond lenne ICS alatt (de persze ez nem jelenti azt hogy tényleg nincs is
)
Aktív témák
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest