- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- gerner1
- SCYROX V6 gamer egér
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ez a swype meglepetéseket.
Kimi Raikonnen= ki mi történnePastor Maldonado- Pásztó az Orbán Nato
A Handcent sms-sel nem lehet összelőni a Mariskát?Vhogy nem akar sikerülni, viszont cool readerrel megy.
-
S e t h
nagyúr
Azt nem tudjátok mitől lehet, hogy két napja kaptam két smst+44-es számról, amelyek tartalma google verification code volt?
Nem változtattam meg sem emailt, sem jelszót, nem tudom mi a franc lehet ez. -
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #48576 üzenetére
Köszi, azóta sikerült, sajnos csak a gyári bill.-el megy, mással nem, hiába van benne akár hangalapú felhasználási mód is, lásd swiftkey.
Egyébként meglehetősen gyenge, mármint a swype-hoz képest, kereséshez jó lehet, de már sms írásnál is max. poén kategóriájú alkalmazásokhoz tudom csak hasonlítani, nagyon nagy a hiba %.Sms írásnál a "Szeretlek te ribanc" artikulált beszédre csak annyit jelenített meg, hogy szeretlek terry black, szóval még csiszolásra szorul.
Egyébként elég sokszor jeleníti meg a facebook és youtube találatokat, az utóbbit még a köcsög szóra is találatként jelezte. -
S e t h
nagyúr
válasz
gatto_ #48530 üzenetére
Elvileg orvosolták a htc problémát, csak az update időpontja nincs még meg, augusztus vége, vagy szeptember eleje, én nap mint nap lesem.
Ráfűzve a swype témára, én sok bill, programot kipróbáltam, akciósan is vásárolgattam őket, de a swype-on tudok a leggyorsabban írni és a prediktív előrejelzése is mocskos jó, eddig azt hittem ,hogy abban a swiftkey a legjobb.
Egy havernak volt eddig jó kifogása a swype ellen, kocsiban, vezetés közben egy kézzel nehéz használni. -
S e t h
nagyúr
válasz
LordRajZoL #48314 üzenetére
Nekem nem, mert gyárilag fent van és le sem tudom szedni.
Egyébként szerintem az FB reader kevesebb formátumot ismer mint a Cool reader, ha jól emlékszem. -
S e t h
nagyúr
Tudna vki offline német szótárt linkelni?Köszönöm!
szerk: Egyelőre ezt találtam, nem tudom van-e jobb nála.[link]
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #47646 üzenetére
Ott vmi gond lesz, mert én is azt használom és az ékezetes karakternél sem csökken jobban a karakterek száma, viszont volt, hogy megbolondult a program egy frissítés után szívatott az ékezetes betűkkel, csak egy restart után lett jó.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Melack #47560 üzenetére
Ahogyan a többiek is írták, számomra is a Cool reader vált be a legjobban.
Pdf olvasóknál a Repligo viszi a pálmát, szorosan mögötte az ezPdf readerrel, viszont ezek fizetősek, ingyenesek között nem tudom melyik a jó, mert én rövid időn belül átálltam a Repligora, ezPdf reader meg akciós volt. -
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
CHIPman #46011 üzenetére
Én is megszerettem.Korábban a Slide It-tel tettem próbát, de nagyon idegen volt tőlem, hogy az ujjam folyamatosan a képernyőn legyen.
Nálam gyakran fordul elő ,hogy a kis billentyűk miatt félre ütök, itt viszont a szótár miatt többszörös tévesztésnél is beajánlja az általam leírni kívánt szót.Ehhez közeli pontosságot eddig még csak a Swiftkeynél láttam, itt viszont még gyorsabban tudok írni, nálam leváltotta a Swiftkeyt.
[link] -
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #45540 üzenetére
Ha gunyoros vagy másokkal szemben, attól még nem sikerül jobban megvédened az álláspontodat, főleg ha nem is érted, hogy ezeket az alkalmazásokat miként kell értelmezni.
"Egy újabb meteorológus...
Taníts mester, mondd el hogy kell használni az időjárás előrejelző app-okat."Nem kell tanítania téged, mert ő helyén tudja kezelni, amíg te meg úgy hiszel nekik, hogy ennyi erővel a Blikket is felcsaphatnád és tájékozódhatnál onnan is.
Először nézz utána mit is takar valójában a konvektív csapadék fogalma és próbáld ne összekeverni az esővel.
Az 5 km sugarú kört meg hagyjuk, mert nem tétel.Nyári időszakban van ahol szétver mindent a jég és egy havi csapadék esik le fél óra alatt, amíg akár pár száz méterre ki van száradva minden, de ugyanez számold nyugodtan 5-10-50 kilóméteres sugarú körökre is.
Ezek a programok megmutatják neked annak az eshetőségét, hogy LEHET nálad nyári zápor, zivatar, de ez nem ígéret, amit be is kell szopni.
De ha nem hiszel nekem, akkor rakj fel minél több ilyen alkalmazást, de előre borítékolom ,hogy csalódni fogsz bennük, mert túlzott elvárásokat támasztasz velük szemben.
Egy meteorológus, egy modell, számítógép sem képes megmondani, hogy adott körzetben lesz-e avagy nem lesz záporeső, zivatar, max százalékos formában prognosztizálja, kivéve persze ha egész országrészt érintő, kiterjedt csapadékzónáról van szó.
Tőlem 20 km-re északra vert el tegnap mindent a jég, most 10 kilóméterre az ellenkező irányban.Szerinted ilyen esetben mit kellett volna jeleznie egy alkalmazásnak?
Nem jobb e az ,ha jelzi annak eshetőségét, hogy a jég szétveri a kocsidat, de ennek esélye csekély, mintsem azt írja ,hogy nem várható semmi, aztán meg úgy kaparnak ki valahonnan ahová a hirtelen lezúduló csapadék sodort el?[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #45458 üzenetére
Ha azzal nem voltál elégedett, akkor hidd el ,hogy mással még annyira sem lennél.
Inkább nem mennék bele alapvető meteorológiai ismeretekbe, de a záporos, zivataros jellegű időjárás nem azt jelenti ,hogy mindenhol esni is fog, hanem ESHET.
Tőlem 20 km-re tegnap brutál nagy jég volt, körben mindenhol eső, nálam egy csepp sem, ez alapján most kukáznom kellene egy appot?Ahol meg esett ott meg jaj de jól teljesített?
Egyébként sem valók semmire ezek az alkalmazások, tendencia megállapítására jók, csak sajnos sokan nem tudják őket használni. -
S e t h
nagyúr
válasz
Winchester95 #45402 üzenetére
Én sokáig anysoft keyboardot használtam,pár hete tértem át a swiftkeyre, azóta nem is nagyon kell más.
Viszont egy próbát a swype is megér, de azt nem a google playből éred el. -
S e t h
nagyúr
Nem néztem, hogy az android 4.1-ben miként működik a hangfelismerés, magyar nyelv még nincs a támogatottak között, viszont a nuance már jó ideje készíti, fejleszti a maga programjait, nem is a goggle play alatt dobja piacra, hanem önállóan, szóval innen nekem kissé kérdéses, hogy más alkalmazásokkal más készítők képesek-e ezt valamilyen formában szintén megvalósítani, szkeptikus vagyok, pedig a swiftkey ütős lenne vele.
-
S e t h
nagyúr
Hát én várom mikor lépnek a nuance részéről a hiba orvoslása végett, de addig a swiftkeyt használom, vhogy jobbnak tűnik nekem a prediktív "előrejelzése".
-
S e t h
nagyúr
Én is maradtam a SwiftKeynél, HTC.-nél probléma van a voice inputtal, jelezték, már többen is a hibát, kérdés mikorra javítják.
-
S e t h
nagyúr
Csináltam egy factory resetet, de még így sem működik a program, reménykedtem ,hogy vmi alkalmazással ütközik csak, de havernál sem megy, pedig csekkoltam volna élőben ,hogy mit tud.
Hibaüzenet nincs, egyszerűen rögzítésnél nem csinál semmit, már közel is tettem a számhoz, hogy a nyál fröcsögött rá, de semmi, mintha nem hallaná amit mondok.
Beállítottam azt a lehetőséget, hogy betűket lehessen írni, elvileg meg kellene jelennie egy új gombnak, de az sem kerül elő.
Remélem később még csiszolják, ahogy az oldalt néztem , régóta készítik, még pár év és a bétából lesz is vmi.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Leszedtem, újra is raktam, a két kis ikon felvillan alul ha rájuk tapintok, de hiába pofázok neki, semmit sem csinál.
-
S e t h
nagyúr
válasz
gatto_ #44348 üzenetére
Ott ahol kijelölöd, ott feljebb van egy menüpont, hogy mi az alapértelmezett, na én arra nem figyeltem, viszont nekem nem ment a szövegbeviteli mezőben hosszanti lenyomásra a váltás, isten tudja miért, pedig korábban ment.
Ha jól értem akkor most neked működik ahogy leszedted a swiftkeyt? -
S e t h
nagyúr
válasz
iguana #44341 üzenetére
Ennyi a történet nálam, semmit nem csinál.
[link]gatto:én szintén átmentem ezen mint te, de aztán alapértelmezetté tettem a swypeot és onnan már nem a gyárit engedte csak.
Hiába jelölöd ki a swypeot, én is így csináltam, de addig nem lett jó, amíg nem tettem alapértelmezetté, csak sajnos még így sem akar működni.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
van aki vâgja vki hogy működik a swype ?Nálam írja hogy rögzîtés,kész,de nem csinál semmit.
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #42312 üzenetére
Én a world webcams appot használom erre a célra, van hozzá widget is, de az anno nekem hol működött, hol nem, ezért a hőtérképet és radart már a programban csekkolom inkább ha érdekel.
[link]Webcam helyére kell beírni az elérhetőséget és utána ugyanúgy működik mintha egy cam képét mutatná, de helyette az időkép aktuális térképét, radarkivágatot mutatja.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudjátok ,hogy a navigon térkép vagy a google térkép a részletesebb-e?
Más-miért csinálja azt a teló, hogy bár ki van iktatva a szinkronizáció, ennek ellenére ha aktív az adatforgalom, akkor általában még az előző napi facebook üzeneteket jeleníti meg az értesítő sávban, annak ellenére, hogy azokat már korábban megnéztem.
-
-
S e t h
nagyúr
Trob1 egy fasz, ez kétség kívüli, de ezt én is csak azért írhatom le, mert én is az vagyok.
Van benne egy jó adag szarkazmus, cinizmus, de mindenekelőtt jó humor.Én kifejezetten kedvelem a Csernus-dr House-Puzsér like embereket, mert őszinték, de teszik ezt úgy, hogy közben intelligensek maradnak, ugyanakkor sokak számára ez sértő.
Ha nekem is sikerül vkinek a lelkébe gázolnom, akkor első körben leírom ,hogy no offense hombre,ne azt nézd mit írtam, hanem amiért írtam és vágj hozzá jó pofát.Aki az ilyen dolgokat komolyan veszi, az a real worldban egyéb aljasságra is képes.
Trob1 már elég sokat segített az androidosokon, akik segítséget kértek, én simán elnézném neki a sajátos stílusát, de semmiképpen sem sértődnék meg ezért.
Ez egy segítő szándékkal létrejött téma,Trob1 egy szigorúbb tanárbácsihoz hasonlít, aki időnként erőteljesebben fogalmaz egyes megnyilvánulásokkal szemben, de nem hiszem ,hogy ezt azért tenné, mert erre dörzsöli a makkost a screen előtt.
Ő segít, időnként sarkosan teszi, de ezért nem érdemes felfesteni a harci színeket és kiásni a csatabárdot.
Uff -
S e t h
nagyúr
Tudtok olyan alkalmazást, amely inaktiválja a gombok háttérvilágítását? Sötét fényviszonyok között, olvasás közben zavaró és sajnos a screen filter nekem nem működik és az alkalmazás gyártója le is írta, hogy nem működik minden telefonon.
Vmi hasonló alkalmazás kellene, de nem találtam. -
S e t h
nagyúr
válasz
fatal` #38388 üzenetére
Ez csak egy szimpla vélemény volt és a csak symbi jánost hoztam fel, nem az iost, amelyre de gyorsan lecsaptál,de irónia híján ezt miképpen is magyaráznám meg neked, inkább siomgasd meg a buksidat.
Ja és igen, kikapcsolom a telefont, mivel azt a kevés készenléti időt is megbecsülöm, ami pikk-pakk elfogy.
A reakcióm a foshcunamit hivatott kissé csillapítani, amit az ébresztés körüli hisztéria generált, de a smileyt is hagyd figyelmen kívül.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Jaj mennyi probléma az ébresztéssel.
Mivel ez a szutyok android nem képes ébreszteni kikapcsolt állapotban, ezért régi symbianos telómat használom ébresztőórának. -
S e t h
nagyúr
válasz
hodostamas #37353 üzenetére
Köszi, hasznos hozzászólás volt.
Én érdeklődve olvasom mások alkalmazásait, mert találhatok olyat ami engem is érdekel és nevetni fogsz, most is éppen innen mentem át a google playre csekkolni alkalmazásokat.
-
S e t h
nagyúr
ICS óta csináltam factory resetet és szinte töredéke alkalmazást raktam csak vissza, mivel korábban 78 program volt fent és semmire sem használtam őket.
Ami most fent van:
-anysoftkeyboard-megfelelő beállítással minden karaktert megjelenít, nem kell hosszú gombnyomogatással vacakolnom , magyar nyelvű,
-airplane mode switch- egy mozdulattal inaktívvá teszem a telót, ha olyan helyen vagyok,
-battery indicator pro- számszerüleg látom hol tartok naftailag,
-cool reader- számomra a best of olvasó program, sok másikat teszteltem, ez lett a győztes,
-ES file explorer- app manager, ezt dícsérték sokan, mást nem is próbáltam,
-Handcent sms-nem kell tökölni ékezetekkel, mivel balra dőlővel helyettesíti, nem szop le sok karaktert sms írásnál,
-opera mini- legkevesebb adatforgalmat generálja,
-Repligo Reader- a pdf olvasó alkalmazások csúcsa,
-screen filter- sötétben olvasáshoz alap,nem égeti ki a szemet
- screen off and lock- nem cseszem szét a power gombot ha inaktiválom a képernyőt,
- névnap, önmagáért beszél,
-soundhound- van ,hogy jól jön ha vmi azonosítani kell,
-world webcams- időjárás térképeket látogatok vele az aktuális helyzet csekkolása miatt.Ha meg videót akarok nézni, akkor lekapom az mx playert, de mivel erre sem került sor több hónapja, így az sincs fent most.
Ideiglenes használatra még a
-Lapse It • Time Lapse • Pro,
-camera fun pro,
-PhotoFunia,
-Pixlr-o-matic,
-Poweramp,
-Smart Office 2,de ezek valóban csak ideiglenes használatra , ezért nem írnék hozzájuk magyarázatot, meg nagyobb részük ismert is mindenki előtt. -
S e t h
nagyúr
válasz
Nordik #36929 üzenetére
Egy olyan tesztet el tudnék képzelni ,hogy különböző keyboard programokat kellene egymásnak ereszteni pl. úgy, hogy meghatározott szöveget mennyi idő alatt lehet velük bepötyögni.
Persze a tanulási metódus is sokat számít, mert nem mindegy, hogy ki milyen szavakat használ elsősorban, mert akkor adott alkalmazás előnyt élvez. -
S e t h
nagyúr
Nagyon régóta azok csak a támogatott nyelvek, bétához meg csak annyit, hogy én kipróbáltam és kapásból meg lettem véve, meglepően pontos.
Igazából nem is értem mi kell ahhoz, hogy a már iphoneon meglévő nyelvi csomagot átkonvertálják androidra, szerintem itt más van a háttérben és nem az , hogy a fiúk gőzerővel dolgoznak rajta.
Az iphone kizárólagosságot kétlem, ott a swype is. -
S e t h
nagyúr
Nincs benne magyar nyelv, nem is értem ,hogy miért csak a dragon dictationba rakta bele a nuance, amikor a swype is az ő termékük ha jól tudom.
TRob1
Én alapból sznobizmusnak tartottam az apple jelenséget, amit megerősített az is amit a környezetemben tapasztaltam, viszont az apple store előtt meg kell hajolnom.Tisztában vagyok vele , hogy egy zárt rendszerre könnyebb fejleszteni mint a nyitott androidra, éppen ezért is hiányzik pár alkalmazás, de azt többszörös áron- a készülék miatt- nem lennék hajlandó megvásárolni. -
S e t h
nagyúr
Nekem ez lenne a nonpluszultra a melómhoz és közel s távol nincs ilyen alkalmazás androidra, vélhetően nem is nagyon lesz.
[link]
Most idézni nem nagyon tudnék, de volt még két alkalmazás - az egyik azt hiszem a songify - amelyeket szintén haver tolt az orrom alá, én meg szimplán nem találtam neki megfelelőt a marketen.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Frissítettem jégkrémre és azóta nem tudok kapcsolódni a google playre, mert szerverhiba üzenetet kapok, plusz a könyv amit olvastam, az ékezetes betűknek köszönhetően olvashatatlan krixkrax halmazzá változott, nem tudom milyen kódolás következtében.
Van vkinek tippje miként lehet ezeket a hibákat orvosolni? -
S e t h
nagyúr
Kértem tőlem egy kis segítséget, de gondoltam én meg innen kérek, mivel gőzöm sincs a megoldásról.
Egy ismerősöm telefonkártyát cserélt, a régiről minden számot az sd-re másolt, most berakta az új kártyát és szeretné a számokat a SIM-re másolni, viszont ilyen menüpontot sem ő, sem én nem találtam a telóban.
Tudtok vmi megoldást? -
S e t h
nagyúr
Tudnátok olyan programot nekem javasolni, amelynek az az alapvető funkciója, hogy amit diktafonként rögzítünk, azt átkonvertálja dokumentumba, lehetőleg minél kevesebb hibalehetőséggel?
Sajnos csak olyanokat találtam, amelyeknek vagy nagyon alacsony az értékelése, vagy még nem is értékelte senki.
-
S e t h
nagyúr
Egyik pillanatról a másikra a handcent sms "átállítódott" és ismét zabálja a karaktereket ékezetes betűknél, nem a balra dőlő ékezetek jelennek meg.
Van akinél még jelentkezett ez a probléma és tudta orvosolni? -
S e t h
nagyúr
Köszi mindegyikőtöknek a gyors segítséget, csekkolom is!
ui:spiritex, működik.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Beállítottam alapértelmezettnek a go launchert egy ideje, mert zavart, hogy mindig rákérdezett aktiválásnál, hogy melyiket akarom használni, ezt vagy a senset.
Igen ám ,de most változtatni akarok egy bizonyos beállításon, viszont sehol sem tudom hol kellene a go launcherben, vissza akarok menni a sensére, mert ott viszont tudom, de nem találom a lehetőséget, hogy hol tudok visszaváltani a go launcherből a sensé-re.Egyébként a beállítás amit eszközölnék:aktiválásnál alapból négy ikon látható, amelyeket az aktiváló gyűrűvel lehet kiválasztani,na én ezt a négy ikont akarom lecserélni más alkalmazásokra, de a go launcherben nem tudom merre lehet.
-
S e t h
nagyúr
A Juice defeneder kapcsán többen beolvastak itt mr.hsz hunternek miszerint teljesen egyénre szabott, hogy ki mire használja a telefont, azaz a juice defender is kiszolgálhatja egyesek igényeit.
Innentől kezdve kevésbé érthető ,hogy miért olyan istentől elrugaszkodott dolog, ha vki net előfizetés nélkül használja a telefonját és megelégszik a wifi adta lehetőségekkel.
Ha neki így jó akkor ?
Nekem 100 megás csomagom van és még sok is a wifi mellett. -
S e t h
nagyúr
válasz
frensys #29818 üzenetére
Ha már vettél egy okostelefont, akkor használd arra amire NEKED igényed van és ne mások szabják meg ,hogy mire is lenne neked szükséged.
Ha hiányzik vmi app, vagy szolgáltatás, akkor kérdezz rá, de így általánosságban nekivágni az androidnak, hááááát.
Ne azt nézd ki milyen "csiri viri" programokat használ, gondold végig, hogy te miért is vettél ilyen telefont(tényleg, miért is?), szükséged volt-e rá, ha igen miért és mire kívánod használni.A kb. egy napos készenléti időre jó ha készülsz, nekem volt már négy nap is, de akkor csak időnként botlottam bele a telefonba a sok meló miatt és a hívásokon kívül mást nem csináltam ,de azt is kevésszer. -
S e t h
nagyúr
A pár nappal ezelőtti időképes radarhoz való app, a world kamerásnak ma volt frissítése, viszont azóta a widget nem enged kamerát választani, csak New Yorkot mutatja, amire viszont a fülzsírom se kiváncsi, viszont amikor mást akarok választani, akkor összeomlik.
Másnál nem jelentkezett ez esetleg? -
S e t h
nagyúr
válasz
Arween #26948 üzenetére
Hát akkor mondanám.
Nekem is karácsony óta van az általad említett probléma, leveleztem a googleval, ahol azt mondták nem tudják mi a probléma, náluk minden okés.
Ma bementem a k&hba és ott sem tudtak mit mondani, állításuk szerint nem látszik a tranzakciók között hogy gáz lenne.Mondom persze csókolom, mert létre sem jött a tranzakció.Felhívták a központot, ahol már fel voltak erre készülve, gondolom nem egy reklamáció érkezett hozzájuk a napokban és a következőket mondták.
A k&h központilag szűri az összes kártyát és emiatt nem lehet sem facebookos, sem googles tranzakciót kezdeményezni(ezt a kettőt szűrik), és ezt az adatlopások miatt csinálják és baromira nem lehet jelenleg tudni ,hogy ez átmeneti lesz csak, vagy végleges, de dolgoznak rajta.
Nekem az ügyintéző azt mondta a bankban ,hogy próbáljam meg egy hónap múlva, hátha addig lesz változás és engedélyezve lesz már.
Anyád.Én egyelőre meg vagyok lőve és szépen terelgetnek a warez felé.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...