Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Miként lehet az opera miniből kilépni?Nem találok semmilyen gombot amivel ki tudnék lépni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Mi lehet annak az oka, hogy miután újra raktam a rendszert,csináltam volna egy biztonsági másolatot a htc synccel, de azt a hibaüzenetet kapom a számítógépen ,hogy nem lehet kapcsolatot másolni a pimről.
-
S e t h
nagyúr
Most gondolkodom ,hogy teszteljem -e az mx video playert, mi ez az óriási hype körülötte.A bs playerrel tökéletesen meg vagyok elégedve, nekem csak akkor adna többet más lejátszó, ha vhogy jobban kímélné az aksit és az mx video playernél is csak azt írják ,hogy kihasználja a két procis telókat, kérdés, hogy emiatt nem fogyaszt-e többet.
-
S e t h
nagyúr
Opera minit használok, illetve használnék ,de pl egy webes fórumnál nem tudtam hozzászólni, úgy csinált mintha töltött volna, de aztán semmi, a megjelenítés oké, de így ,hogy nem tudok vele pl fórumozni , max kuka.
Néztem a beállításokat is de elképzelésem sincs mi lehet a probléma, van vkinek ötlete?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Pdf olvasóban kérnék segítséget.
A pdf to go-t használtam eddig, de sajnos nem jegyzi meg, hogy hagytam abba az olvasást és mindig manuálisan kell utána megkeresni az oldalt.
Kipróbáltam az ezPdf readert, ami viszont megjegyzi ahonnan kiléptem ,viszont a hosszú ő-t nem kezeli, ez meg ront az élményen, arról nem is beszélve, hogy text flownál a képeket elfelejti megjeleníteni, ellentétben a pdf to goval.
Az aldiko és adobe reader gagyibb mindegyiknél, mert nem tudom úgy a kijelzőre lőni(zoomolni), hogy az passzoljon is a screenre.A kérdésem csupán annyi,
- pdf to go-nál van -e olyan beállítás, hogy megjegyezze az oldalszámot vagy
- lehet-e a ezPdf readernél a hosszú ő-s problémát orvosolni és képes illusztrációkat is megjeleníteni flownál.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Something_ #23841 üzenetére
Dettó ezt a kombót használom.
-
S e t h
nagyúr
Gondolom ,hogy az iphone-os Songify-hoz hasonló program nincs androidra.
A Micdroid és a Tune Me programok sajnos gyenge árnyékai sem lehetnének a Songifynak.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
Az AnySoftKeyboardban vannak ékezetes betűk is, nem kell őket nyomásra előhozni, viszont ezt nem tudtam felfedezni a Swiftkey X Keyboardban.Ez utóbbi fizetős is, magyar nyelvű is, de nem találtam a menüben ékezetes betűk előhozására utaló menüpontot.
Ez alapján az any jobbnak tűnik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Telefonomon gyárilag van rajta alapból a Soundhound reklámos verziója.Le sem lehet törölni, most megvettem a fullos verziót, a marketen már úgy is írja ,hogy ez van telepítve és a free verzió nem, viszont a telón semmi változás, sőt magában a programban fel is ajánlja ,hogy ha fizetek 4,99 dollárt, akkor nem lesz reklám és korlátozva sem lesz a keresés.
Most akkor mi a franc is van?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz S e t h #25551 üzenetére
A marketről nem ment a telepítés, viszont a programból igen, leszedte a fullos verziót, így viszont most két példányban létezik a telón, mert nem helyette, hanem mellette telepítette magát.
Van arra valamilyen mód, hogy az eredeti, telón lévőt vhogy leszedjem?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Úgy néz ki én is megszívtam, most vettem volna egy alkalmazást és nem fogadta el a kártyámat a market.
[link]
Érdekes módon nem kaptam értesítést a banktól ,hogy le lennék tiltva, holnap reggel elmegyek bevásárolni, kérdés egyáltalán tudok-e.Ha igen, akkor meg nem tudom miért lett tiltva a kártya a neten.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz atillaahun #26802 üzenetére
Plusz egy szavazat az anysoftkeyre.Nem kell tökölődnöm a hosszas bill.nyomásokkal, hanem beállítástól függően kiteszi szépen az ékezetes betűket is a screenre.
Én a SlideIt-től nagyon idegenkedek.Folyamatosan érinteni kell a kijelzőt, egy haver próbálta, azt mondta ,hogy ha véletlenül kicsit is elemelte a kezét,akkor már ugrott is a mutatvány.
Ha koszos a kijelző, olyan mintha zsíros kenyeret kennék, nekem a pötyögős megoldás messze jobban bejött.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz petipetya #26807 üzenetére
Én a t9-től konkrétan a falra mászok, de az is igaz ,hogy az utóbbi idők legharsányabb kacagásait okozta nálam ,mikor jönnek sorban vissza az smsek ,hogy "nem értem amit írtál".
Ez a fosadék olyan szavakat generál be az általam írottak helyett, hogy minimum fogyatékosnak hisznek miután elküldtem az üzeneteket.
Ki lehet vhol kapcsolni a t9-et?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz atillaahun #26819 üzenetére
Köszi, csekkolom.
-
S e t h
nagyúr
válasz Arween #26948 üzenetére
Hát akkor mondanám.
Nekem is karácsony óta van az általad említett probléma, leveleztem a googleval, ahol azt mondták nem tudják mi a probléma, náluk minden okés.
Ma bementem a k&hba és ott sem tudtak mit mondani, állításuk szerint nem látszik a tranzakciók között hogy gáz lenne.Mondom persze csókolom, mert létre sem jött a tranzakció.Felhívták a központot, ahol már fel voltak erre készülve, gondolom nem egy reklamáció érkezett hozzájuk a napokban és a következőket mondták.
A k&h központilag szűri az összes kártyát és emiatt nem lehet sem facebookos, sem googles tranzakciót kezdeményezni(ezt a kettőt szűrik), és ezt az adatlopások miatt csinálják és baromira nem lehet jelenleg tudni ,hogy ez átmeneti lesz csak, vagy végleges, de dolgoznak rajta.
Nekem az ügyintéző azt mondta a bankban ,hogy próbáljam meg egy hónap múlva, hátha addig lesz változás és engedélyezve lesz már.
Anyád.Én egyelőre meg vagyok lőve és szépen terelgetnek a warez felé.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz petipetya #27013 üzenetére
Nem a kártya a gond, központilag szűrik a googlet és a facebookot, egyáltalán nem lehet velük semmi tranzakciót folytatni.Ha új kártyát kérnék, ugyanez lenne a szituáció.
De most ezért váltsak bankot?Idióták.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A pár nappal ezelőtti időképes radarhoz való app, a world kamerásnak ma volt frissítése, viszont azóta a widget nem enged kamerát választani, csak New Yorkot mutatja, amire viszont a fülzsírom se kiváncsi, viszont amikor mást akarok választani, akkor összeomlik.
Másnál nem jelentkezett ez esetleg?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz frensys #29818 üzenetére
Ha már vettél egy okostelefont, akkor használd arra amire NEKED igényed van és ne mások szabják meg ,hogy mire is lenne neked szükséged.
Ha hiányzik vmi app, vagy szolgáltatás, akkor kérdezz rá, de így általánosságban nekivágni az androidnak, hááááát.
Ne azt nézd ki milyen "csiri viri" programokat használ, gondold végig, hogy te miért is vettél ilyen telefont(tényleg, miért is?), szükséged volt-e rá, ha igen miért és mire kívánod használni.A kb. egy napos készenléti időre jó ha készülsz, nekem volt már négy nap is, de akkor csak időnként botlottam bele a telefonba a sok meló miatt és a hívásokon kívül mást nem csináltam ,de azt is kevésszer.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz frensys #30625 üzenetére
Háromról volt szó, jó reggelt.
Nálam a használat időtartama és maga az innováció dönti el, de lényegében amitől tátva marad a szám és jól tudom hasznosítani.
-cool reader,
-endomondo pro,
-handcent sms.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A Juice defeneder kapcsán többen beolvastak itt mr.hsz hunternek miszerint teljesen egyénre szabott, hogy ki mire használja a telefont, azaz a juice defender is kiszolgálhatja egyesek igényeit.
Innentől kezdve kevésbé érthető ,hogy miért olyan istentől elrugaszkodott dolog, ha vki net előfizetés nélkül használja a telefonját és megelégszik a wifi adta lehetőségekkel.
Ha neki így jó akkor ?
Nekem 100 megás csomagom van és még sok is a wifi mellett.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Beállítottam alapértelmezettnek a go launchert egy ideje, mert zavart, hogy mindig rákérdezett aktiválásnál, hogy melyiket akarom használni, ezt vagy a senset.
Igen ám ,de most változtatni akarok egy bizonyos beállításon, viszont sehol sem tudom hol kellene a go launcherben, vissza akarok menni a sensére, mert ott viszont tudom, de nem találom a lehetőséget, hogy hol tudok visszaváltani a go launcherből a sensé-re.Egyébként a beállítás amit eszközölnék:aktiválásnál alapból négy ikon látható, amelyeket az aktiváló gyűrűvel lehet kiválasztani,na én ezt a négy ikont akarom lecserélni más alkalmazásokra, de a go launcherben nem tudom merre lehet.
-
S e t h
nagyúr
Köszi mindegyikőtöknek a gyors segítséget, csekkolom is!
ui:spiritex, működik.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Egyik pillanatról a másikra a handcent sms "átállítódott" és ismét zabálja a karaktereket ékezetes betűknél, nem a balra dőlő ékezetek jelennek meg.
Van akinél még jelentkezett ez a probléma és tudta orvosolni?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Én az időkép meglehetősen gyengén sikerült alkalmazását használom,mert azon mindig látom a sok észlelés közül,hogy merre milyen időjárás van.Ezek a widgetek sokszor köszönőviszonynan sincsenek a valós szituációval.
-
S e t h
nagyúr
Tudnátok olyan programot nekem javasolni, amelynek az az alapvető funkciója, hogy amit diktafonként rögzítünk, azt átkonvertálja dokumentumba, lehetőleg minél kevesebb hibalehetőséggel?
Sajnos csak olyanokat találtam, amelyeknek vagy nagyon alacsony az értékelése, vagy még nem is értékelte senki.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest