Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
Widgetlockerrel tuti megy. Azzal minden widgetet ki lehet rakni a zárképernyőre

-
-
rjg
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Financisto, egy éve használom, elégedetten.
(#13871) porse
A Maps Brut nem volt offline, "csak" arra volt jó, hogy azokban az országokban is használhasd navigációra a Maps-et, ahol hivatalosan nincs erre lehetőség; de ettől még kellett hozzá az adatkapcsolat. Lehet, hogy ez az utolsó frissítéssel változott, de nem hiszem, mert az útvonal tervezés tudtommal a G szerverein történik, nem a telefonon, mint egy offline navinál. A kérdésedet nem egészen értem. De ha rendszeralkalmazásként akarod használni (akkor másold) vagy eltávolítani akarod (akkor töröld) a Root Explorerrel a System/app mappába/mappából. -
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

WoW... 

Pedig a N.O.V.A. az engem marhára érdekel, csak nem működik rendesen.