- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
gyuszmó #44362 üzenetére
Hát hogy ne fogott volna meg!
Amikor iPhone-ra bemutatták a hangfelismerőt, majd meg evett a fene, hogy Androidra mért nincs ilyen. És tessék van!És ráadásul milyen jól működik.
Nem mondom, hogy nem téveszt amikor bizonytalanul mondok ki 1-2 szót, de ha figyelek a tagolt kiejtésre, teljesen jól értelmezi.Nem tudom mi lehetett tegnap amikor kipróbáltam. Olyan "zöldségeket" is írt amit nem is diktáltam neki. Mintha más szövegét kaptam volna meg...
És egy ilyen "csoda" csak így csendben vonul be az Android történetébe..., semmi hírverés?
(#44363) gatto_: Vesszőt nem. Felkiáltójelet (3x ismételve is), pontot, kérdőjelet, "újsor"-t (ismételve is). Majd később, most léptem....
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest