Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

Aktív témák
- 

gatto_
senior tag
válasz

megint én

üzenetére
						Nincs ingyenes ami ne küzdene hiányosságokkal. Illetve én nem ismerek olyat, de majd az okosabbak kijavítanak. Ha rövid időre, nyaralásra kell akkor itt a Sygic. Szerintem ez egyik legjobb, én ezt használom. 7 napig ingyenes. Jó még az Igo is, de az nincs hivatalosan, csak warezosan, arról meg itt nem beszélünk.
Vagy válogass itt. - 

F-ECT$
titán
 - 

xSide
őstag
válasz

megint én

üzenetére
						Határidő napló?
Nem is tudom...
Gmail calendar pc-n beállit, új naptár hozzáad, sms értesítés (ingyenes) aktivál mikor előtte szóljon.
Telóra CalendarPro naptár alkalmazás és Simple Calendar widget normálisan beállitva.
Nálam a Simple Calendar widgetre klikkelve a heti nézet jön be, az eseményre kattanva pedig maga az esemény popup ablakban.
google webes felületen van sok naptáram (névnap, munka beosztás, dvtk meccsek időpontjai, születésnapok, programok) és beállitva az értesítő naptáranként...
A lehető legegyszerübb, 30 perces munka után magától müködik minden!
A beosztásom 2nap munka, 2nap pihi és ismétlődéssel megadtam a szabadnapokat, éjszakás-, nappalos műszakot.
Sirály

Aktív témák
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
 - Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
 - Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A programokat nem a launcherre telepíted, hanem a készülékre, szóval a telepített programoknak a gyári launcherben is szerepelni kéne.