Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
- 

Victoryus94 őstag válasz  V.Stryker

üzenetére V.Stryker

üzenetéreHa azt mondod, neki: szia cica zárójel nagybetű kitti zárójel bezár pont 
 Akkor "Szia cica (Kitti)." lesz a végeredmény.
 Ha csak annyit mondasz, hogy pont, akkor leírja hogy pont. Mondat végén leviszed a hangsúlyt, azt mondod, pont, és tartasz 1mp szünetet a kövi mondat előtt, akkor "."-ot fog írni.
- 

Victoryus94 őstag válasz  HollyBoni

üzenetére HollyBoni

üzenetére1. indításnál Tutrial mod. Utána a beállításokba lehet bekapcsolni. Pont az ilyen hülyéknek való. (mutatja, mit hogyan kell csinálni). Ha döntöd a képernyőt jobbra-balra mozogsz. Ha balra-jobbra húzod az ujjad, akkor "kanyarodsz", ha fel, akkor ugrasz, és ha lefelé "swipeolsz", akkor csúszol. 
- 

Victoryus94 őstag válasz  iguana

üzenetére iguana

üzenetéreKöszi, ilyen auto start programom van, nem vált be.. ugyanúgy elindulnak ezek a szarok :/ (#44333) zho-lee 
 Köszi a programot. Várok 1-2 napot, a root kérdés miatt, utána felteszem. Tetszik ez a "progi". Most System Panel-t tettem fel, az jobban kijelzi, mi mennyire eszi az akksit és a CPU-t, hátha sikerül rájönni, mivel van(volt?) a gond.
- 

Victoryus94 őstag Sziasztok! 
 Röviden a problémám az akku merülésével van. És nem tudom, mitől merül készenlétben pár óra alatt 10%-ot, míg 2 napja alig merült 1%-ot egész éjjel.Bővebben: Samsung Galaxy Mini 2 Még 1 kérdés. Android 2.3 alatt hogy lehet letiltani bizonyos programokat?(olyasmi, mint 4.0 alatt.) A lényeg hogy magától ne induljon el, illetve bizonyos rendszeralkalmazások (yahoo widgetek)-et szeretnék tiltani(illetve pl a gmailt, hogy ne automatikusan induljon, hanem amikor "én akarom"), mert csak felesleges RAMzabálók, és törölni nem engedi őket a gép(root még nincs hozzá.. bár elvileg a Galaxy Ace2-é jó hozzá, angol fórumokon még vitáznak erről..) 
- 

Victoryus94 őstag Ismertek olyan programot, amivel profilokat lehet létrehozni, és időzíteni pl a wi-fi ki/be kapcsolását? Olyasmira gondoltam, hogy pl 16-20óráig automatikusan bekapcsol a wi-fi, 0-5ig repülőgép mód.. stb. éjszaka lecsökken a fényerő.. (Samsung Galaxy Mini 2, Android 2.3.6) 
Aktív témák
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- HP 65W töltő eladó
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest