- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
sparks
senior tag
Hi!
Aki szereti a walkie-talkie szerű beszélgetéseket, annak ajánlom a Zello nevű alkalmazást.
Nekem szépen megy a háttérben és nem vettem észre plusz fogyasztást. Bármikor lehet vele "rádiózni" az ismerősökkel és a legjobb, hogy van PC-re való program is, így nem csak telefon-telefon hanem szgép-telefon kapcsolat is létre jöhet. Simán működik edge hálózaton is, így egy visszakorlátozott nettel is használható. Van még számtalan egyéb hasonló program is, de számomra ez lett a legmegfelelőbb.
Érdemes kipróbálni, jó szórakozást! -
sparks
senior tag
válasz
zeorsdfd #35446 üzenetére
Az androidos szoftverből simán lehet regisztrálni, sőt lehet, hogy webes reg nem is lesz ott. Ezt az oldalt úgy hallottam, hogy kifejezetten mobilokhoz indították. Tehát le kell szedni a MobileVoipot és ott regisztrálni szoftveren belül. Én így csináltam és onnantól be lehet jelentkezni a weboldalon és lehet feltölteni is.
-
sparks
senior tag
válasz
zeorsdfd #35442 üzenetére
Köszi, de 2006. dec. 12. óta használom a Voipdiscountot erre a célra (vezetékes ingyenes, sőt előtte még voipbusterrel kezdtem), viszont mobilra a másik a nyerő.
Sőt erre saját alkalmazás is van a Playen így ha vezetékest hívok akkor ez, míg ha mobilt akkor a másikat indítom hívásnál. Gondolom a mobilszolgáltató örül ennek -
sparks
senior tag
Ennek van kapcsolási díja! Ez még hozzászámolódik. Ha olcsóbbat akarsz, akkor Voipyo.com , nincs kapcsolási díj, 2 cent a mobil és 0,5 cent a vezetékes hívás, cserébe nincs SIP csak szoftvertelefon. Használható hozzá a MobilVoip androidos telefonszoftver.
-
sparks
senior tag
válasz
5150head #22485 üzenetére
Szia!
Én a Wifi Manager programot használom erre. Amikor ismert wifit talál, akkor felmászik rá, amikor pedig elhagyom a hatáskörzetét, akkor meg mobilnetre megy át az eszköz. De a rendszer ezt automatikusan kezeli, tehát a mobilnetet nem kell külön kikapcsolni, abban a pillanatban, ahogy a wifire átáll, a mobilnet átmegy pihenőbe. Még az is lehet, hogy mindenféle külön app nélkül is így tenne, de én szeretem az említett programot, mert nagyon könnyen kezelhető vele a wifi rész. -
sparks
senior tag
válasz
flash- #13201 üzenetére
Szia!
Az valami profilállítgató progi lenne? Arra én a LLAMA nevű appot használom. Szépen be lehet állítgatni a profilokat, hozzá lehet rendelni a mobilhálózathoz, így, ha otthon vagyok akkor mást csinál, mintha mondjuk az irodámban vagyok. Időzíteni is lehet. Pl. azt mondom, hogy tárgyaláson leszek 1 órát, akkor belövöm, hogy néma legyen 1 órán át, majd ezután visszaáll az alapra. Nagyon pöpec.
Ha nem ilyet keresel, akkor sorry.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HP ZBook Firefly Gen 8 I7-1165G7
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3517
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest