- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
-
válasz
parkasz #42188 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik jegyzettömböt használja, de amit én ismerek és használok abban mindegyikben van olyan lehetőség, hogy küldés. Ebben az esetben csak el kell küldeni egy email címre. A Note Everything pl. a naptárba is hajlandó küldeni. A MyPhoneExplorer client automatikusan összeszinkronizálja a PC-és Alkalmazással. Ha van a telón fájlkezelő, akkor a kívánt szövegrészt kijelölöd majd mint szerkesztett szövegrész beilleszted a fájlkezelővel előre létrehozott txt fájlformátumú fájlban, majd ezt elküldheted, másolhatod stb.
-
Land
veterán
válasz
hodostamas #42189 üzenetére
Megkereshetlek priviben egy kis audio tovabbkepzesben? Sajnos nem ertek az EQ beallitashoz, de szeretnek!
-
kilozsul
aktív tag
Nektek melyik képernyőzár jött be a legjobban? Nem akarom végigpróbálgatni őket, jó lenne ha tapasztalatok alapján tudnék választani. Semmilyen extra animációra nem vágyom, csak nézzen ki normálisan és legyen nagyon praktikus. Köszi!
-
nimfas
addikt
Hi!
Feltettem a Tapatalk cuccost.... hogy tudom pl beállítani a Prohardver-es forumot? Mert a keresésnél nem hozott eredményt :-(
Továbbá a Google maps for android-ban, hogy tudom a telóra lementeni a műholdas térképet? Nem találtam ilyen opciót, pedig több helyen láttam, hogy le lehet szedni és az sd kártyán tárolva nem csinál adatforgalmat...
Előre is köszönöm
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #42162 üzenetére
ICS/GB-re:
Ha a "menü gomb" már bele van építve egy alkalmazásba - jelen esetben az Evernote-ba -, akkor szerintem nem lesz vele gond (jobb alsó sarokban a 3 pötty): kép -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Androidnál a jegyzeteket hogy lehet lementeni a telefonról? Előre is köszi a választ!
-
Land
veterán
Melyik zenelejatszo kepes a legjobb hangminosegre? Eddig PowerAmp-ot hasznaltam.
Kedden jon meg a Xears XE200Pro-m -
benfolds
őstag
feltelepítettem a call meter 3g-t, importáltam az okostarifa 360 beállításokat, majd szokásomtól eltérően ingyenes szolgáltatói számokat kezdtem el hívogatni, amiket frankón elkezdett a nem telenoros keretemből levonogatni a program. :/ próbáltam megkeresni, hogy hova lehetne betenni a kivételek közé az ilyen számokat, de több tippem is van. tudja a tutit valaki?
-
Ronyn
senior tag
válasz
Jaja, még a dropsync nevű "kiegészítőt" is megvettem hozzá(meg a foldersyncet is, de az nem olyan jő)
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #42173 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Egyébként azért érdekel ez most kivételesen, mert ha van egy elég erőforrásigénylő játék, mint az Angry Birds Space, az sajnos alapjáraton lefagyasztja a gépemet kb. 3 perc után, viszont ha a Fejlesztői lehetőségeknél pipát rakok a Törölje a tevékenységeket-hez + a Háttérfolyamat-korlátozás-nál Legfeljebb 1 háttérfolyamat-ot állítok, akkor megy szépen bármeddig! Ezt szeretném valahogy egyszerűbben megoldani, mint hogy állandóan bemászkálok ilyen mélyen a Beállításokba. -
St3ven
addikt
Aki már kicsit unja az egyhangú naptár widgeteket, annak ajánlom figyelmébe a
Blik Calendar Widget-et.
Az alkalmazás kulcsszavak alapján remek kis ikonokat tesz ki az egyes naptári eseményekhez a saját 350 darabos adatbázisából - természetesen együtt tud dolgozni a Google naptárral. A progi lényegében csak annyit tesz, hogy kiolvassa az eseményeket, és megjeleníti őket grafikusan is.
Nekem két napja van fent, úgyhogy mondhatom, hogy minimális erőforrást igényel: a 4×1-es widget nyugalmi állapotban 2,4 MB RAM-ot "zabál".
Egyetlen hátránya, hogy saját kulcsszavak felvétele csak a fizetős változatban lehetséges, így az ingyenes változat rendeltetésszerű használatához vagy az ember maga választ ikont, vagy az események leírásába (description) kell egy jellemző kifejezést angolul megadnia. (Pl. ha az esemény az, hogy "Fodrász", vagy választok neki ikont, vagy beírom a leírásba, hogy "haircut", és hozzárendeli a leginkább passzoló képecskét.)
-
basaja
senior tag
hali:-)
Tudnátok mondani egy mindenevő videólejátszót?
Bs player nem akarja vinni a wmw-t,a mobo meg fele sebességgel játsza le...vagy valami beállítási anomáliát követtem el? -
atillaahun
veterán
válasz
spiritex #42171 üzenetére
Az 512 MB általában a RAM-ot jelenti, más néven gyorsítótár, oda töltődnek a programok futáskor. A 4 GB belső memória, meg egy belső SD kártyához hasonlítható, ott vannak a rendszer alkatrészei, meg a programok amiket feltelepítesz. Ebből általában nem látszik az egész.
Ha jól értelmezem, akkor esetedben a (4 GB) felét használhatod (tetszőleges) adattárolásra, valószínűleg ennek a megnevezése az USB tárhely. Ha rádugod gépre a tablet-et, azt hiszem ennyi fog látszani belőle. A másik 2 GB-ból úgy látszik ~ 500 MB van fenntartva a rendszernek, és az általad telepített programoknak. Hogy a maradék 1,5 GB-on mi van azt meg az isten se tudja.Maradt még akkor a (512 MB) RAM (Futó), amit fent említettem. Azért mutat belőle olyan keveset, mert az 512-nek több mint a felét a rendszer foglalja el, a felhasználók számára átlag 200 MB érhető el. A RAM kijelzését viszont abszolút rosszul mutatja az Android, így arra nem érdemes alapozni semmit. Van pár program ami közelebb visz a valósághoz, de alapvetően az egész Android RAM kezelése egy kurva nagy homály (és nem mellesleg alapjaiban szar is).
Végül pedig a letöltött és az összes azért ugyanannyi, mert ugyanarra a tárhely részre vonatkozik. Míg az első az általad letöltött programokat mutatja, addig az összes a rendszerhez tartozóakat is.
Egyébként a RAM-ot kivéve messze nem vagyok ezekbe biztos, szereti az Android kavarni a szart, és legfőképpen sumákolni a memóriaméretekkel. Természetesen a felhasználó kárára.
-
fatal`
titán
válasz
spiritex #42171 üzenetére
"Futó: 129MB foglalt és 147MB szabad (ez melyik memória és miért ilyen kevés? hogy lehetne növelni?)"
Ez a RAM, növelni nem tudod. A maradék a rendszer számára van fenntartva.
A letöltött és az összes nem tudom miért egyezik meg, elvileg a system partíciót külön kéne számolnia.
A maradék 8MB a cache lehet.
-
spiritex
veterán
Kérlek segítsetek megérteni, hogy az ICS-es tabletemnél, ami a specifikációk szerint 512MB memóriával rendelkezik + van benne 4GB belső memória, mit jelentenek a Beállításokon belül az Alkalmazásoknál a következők:
Letöltött: 176MB foglalt és 328MB szabad (ez összesen 504MB, ez lenne a fenti 512MB? hova tűnt a maradék 8MB?)
USB-tárn: 116MB foglalt és 2,0GB szabad (ez gondolom a + 4GB, amiből a rendszer elfogyaszt kb. 2GB-ot)
Futó: 129MB foglalt és 147MB szabad (ez melyik memória és miért ilyen kevés? hogy lehetne növelni?)
Összes: 176MB foglalt és 328MB szabad (ez biztos ugyanaz, mint a Letöltött, de miért egyforma a kettő?)
Előre is köszi!
-
yozsee11
aktív tag
-
Deck
titán
Tudtok olyat, hogy Skype vagy Google Videóhívás közben vegye fel a videózást?
-
randras
veterán
Tudtok olyan alkalmazást Android-ra, ami tud egészen durva widgeteket gyártani nekem? Minden féle dologra lenne szükségem, sima egyszínű alakzatokra widgetként, hexa módban állítható transzparens háttérszínnel, ilyesmikkel.
Ismertek ilyet? Saját home screen-t szeretnék designolni!
-
punky10
addikt
Kimentéshez használhatod esetleg az Astro fájlkezelőt is,segédprogramok,backup,alkalmazás kijelőlése,indit,kész...
De a fizetős appok egy része nem működik más telon,egy része pedig legfeljebb az első ellenőrzésig(ezeket lehet sokáig használni,ha nincs,vagy ellenörzött a net). -
Deck
titán
válasz
Öcsémnek is ugyanolyan telefonja van mint nekem, ezért gondoltam rá. De akkor valószínűleg minden rendben lesz. ICS-t még megvárom addig nem veszek programot
Köszi!
-
Imy
veterán
Használjátok a PH sndroidos progiját?
Nem rossz, csak nem lehet nagyítani?
Amúgy jobb mint böngészöből. -
atillaahun
veterán
ES Explorer. Ott figyelnek a programok a /data/app-ban. És igen, ha hasonló tudású telefonra teszed át, akkor működni fog. Esetleg még az ICS/GB különbség lehet apró buktató.
(#42157) Ronyn
Átgondoltam, a DropSync tényleg nem kiegészítő, (valószínűleg) működik magában is.
A kedvenc funkció csak fájlt képes szinkronizálni, a DropSync pedig mappát is, ezért használom az utóbbit.
Egyébként most néztem a DropSnyc is ingyenes. Fizetni akkor kell érte ha több mint 1 mappát akarsz szinkronizálni. Meg talán valami méretkorlát van.Úgyhogy még mindig él a lenti ajánlatom. Neked van már Dropbox-od?
-
szente
addikt
Hali!
Van olyan működő zseblámpa alkalmazás Galaxy Ace-re, ami tudja használni a kamera LED-ét?
Üdv.
-
Deck
titán
Kíváncsiságból érdekelne, hogy mondjuk megveszek egy programot és kimentem majd átviszem egy ugyanolyan telefonra. Akkor az ott is működni fog? Vagy valami hibaüzenettel nem indul el?
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #42095 üzenetére
Miért nem működne magában? Persze dropbox fiók nélkül nem sokat ér, de ezen az alapon a gmail a maps a market a naptár és az összes többi is csak kiegészítő! ?
És ha a favorit az neked autoszinkron, akkor miért is használod a Dropsyncet?
Ja, hat persze mert a dropsync az valóban autoszinkron!, ....Ja, de hagyjuk ibolykát
-
grigo
őstag
Én a sportstracker-t használom. Mindent csinál, plusz még térképen is rögzíti hogy merre jártál. Valamint fel tudod tölteni a sportstracker oldalára, ami összehasonlító táblázatba rakja aszerint, hogy a már feltöltött futásokhoz vagy más sporthoz képest mit teljesítettél. Na meg berakja az adataidat grafikonokba. Én nagyon szeretem, de van több ilyen alkalmazás is.
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #42150 üzenetére
"vcf-et a gépen átalakítód csv-re"
Ezt konkrétan mivel/hogyan?"és ezt rakod rá a C01-re"
Erre gondolom a BT-t kellene használnom, mert csak töltő és füles jár hozzáTRob1: Jó kérdés, sose szerettem a nokiát, droid előtt 6-8 évig SE telóim voltak, de most ezt a sz*tykot kaptuk céges mobilnak
-
gipsztigris,napocska2,Dicker, köszönöm szépen a válaszokat,,megnézem
-
TRob1
veterán
válasz
Mercutio_ #42147 üzenetére
C01 alapból nem "eszi meg" a .vcf-et? Mert simán ki tudod menteni sd-re, és ha igen, akkor nyert ügy (Esetleg nincs gmail szinkronizációra lehetőség? Ez csak a Droidok "kiváltsága"? Nem ismerem a Nokiákat mostanában.) Illetve gmail címtáradból csv-be is lementheted... Vmit csak kezel.
Vagy végső esetben a csv-t importálod outlookba, azt meg ha jól tudom lehet szinkronizálni a nokiákkal.
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Nem biztos, hogy android app, ,de az alábbi kérdésem lenne: Mivel tudom a Blade-emen lévő 600 contact-ot lementeni és megetetni egy Nokia C01-el?
-
mipityu
tag
válasz
lajosx #42128 üzenetére
"... Úgy kapcsol ki mint a régi crt tv-ék ..."
Amikor a CRT-k kikapcsolásakor ezt láttad, az azt jelentette, hogy néhány kikapcsolás és a képcsőnek vége :-( Annak idején láttam néhány képcsövet kipurcanni.
Nekem a tabletem így kapcsol ki és még ma is elborzadok mikor látom :-) pedig tudom, hogy csak játék :-) De nem lehet kikapcsolni az animációt. -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani facebook-ra egy normális alkalmazást?a gyári az nem vmi jó.gyakran belassul és amúgy sem a leggyorsabb.a Friendcaster-t próbáltam. a free verzióval nem lehet üzeneteket küldeni, felraktam a pro-t feketén, gondoltam kipróbálom mielőtt megveszem, de ez meg nem nyitja meg az üzeneteket.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #42141 üzenetére
Sztem nem küldött semmi üzenetet, arra célzott inkább hogy letöltés helyett megint az ár van ott, és fizetni kellene... de majdcsak kiderül hogy mi a szitu és mitől.
ui: Az egy dolog lenne ha az utolsó alkalommal a simát tette volna fel és lejár, de most fizetni kellene a letöltésért, ami ugye egyszer már lett fizetve... én így értelmezem a mondandót.
De persze semmi sem kizárt, hisz pl. vkinél meg 2szer 3szor is levonja az árat 1 app vásárlásánál, szóval néha akadnak furcsaságok, anomáliák. -
Sanzaa
senior tag
Androidra is megjelenik a Carmageddon.
Az első napon ingyenes lesz a letöltése.
www.kickstarter.com/projects/stainlessgames/carmageddon-reincarnation/posts/238238A Max Payne már letölthető egyébként? Mert április végére ígérték az androidos verziót, de én még nem láttam.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #42137 üzenetére
A Trial persze hogy lejár, de az "Épp ezért vásároltam meg" és a "mégis azt gondolja ez az alkalmazás, hogy újra meg kellene vásárolnom" hsz-ekből nekem az az igen erős gyanúm, hogy egyértelműen a Pro-t tette fel, és azt is próbálja újra.
Viszont vmiért nem akarja az igazságot a megvétel ellenére sem, ami viszont furcsa.
(#42138) xSide:
Jaja, egész jó kis app... ha nem a TBP-t használnám, akkor ezt használnám.(Mondjuk még egyelőre fenn van ez is, és néha mentegetek is vele, de még visszaállítani sosem próbáltam ezzel
)
-
TRob1
veterán
-
-
St3ven
addikt
Handcent SMS-nél a popup értesítés nektek sem hagyja lemenni deepsleep-be a telót?
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #42129 üzenetére
Bocs, nem ezt akartam! :-)
Erről van szó! Screen Off and Lock
-
St3ven
addikt
Elolvastam másodszor is, de nekem továbbra is egy launchernek tűnik, amelyben - többek között - az ikonokat is meg lehet változtatni.
@elfelejtette:
Régebben fent volt a Nemus, mindenben meg is felelt volna az igényeimnek (kb. ez egyenlő azzal, amiket felsoroltál), de azon bukott el, hogy az app drawer ikonja túl elütött a környező ikonoktól, és nem lehetett megváltoztatni. Azóta is ez a helyzet?
@lajosx:
Screen Off and Lock - Atom.
szerk.: Látom van itt is rajongótábora a proginak. -
Dicker
őstag
válasz
lajosx #42128 üzenetére
Pontosan nem tudom neked megmondani, de rengeteg screen off program létezik.
Itt van egy, ebben van, ahogy nézem hasonló. -
napocska2
senior tag
válasz
lajosx #42128 üzenetére
És a Screen Off Utils is tud hasonlót.
-
elfelejtette
veterán
válasz
St3ven #42107 üzenetére
Hát nem kimondottan ugyanaz a méretkategória amit én használok, mert 3MB telepítve, de pöpecül fut az extra fapados Voda845-ös telómon a Nemus Launcher (1.6.2.2). Ja és a telefon ugyan rootolva van, de semmi extra rom, totál gyári minden (2.1), még az órajel is csak max. 528 MHz.
A főképernyőn a widgetek átméretezhetőek, dockbaron cserélhetőek az ikonok, app draver vízszintesen lapozható, még a rácsméret is állítható (a főképernyőé is). -
TRob1
veterán
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Az mit jelent a Marketben, hogy ha látok egy WIFI logót az alkalmazások ára mellett? -
TRob1
veterán
"Esetleg lehet csak nem láttad" : #35597, #36025, #36516...
(De már nem nagyon ajánlgatok semmit, állandóan megsértődik vki - ritkán is nézek ide be)
(#42105) bostone:
Ez furcsa.Ez elvileg csak akkor fordulhatna elő, ha más accal vagy jelen a telefonodon, vagy esetleg olyan appnál, aminek pl. x időre veszed a licenszét (de ezek ritkák). Milyen appal van amúgy a gond?
-
St3ven
addikt
válasz
havri1 #42072 üzenetére
Csak nekem jelent nehézséget konfigurálni ezt a Lightning Launcert?
Hogy lehet pl. 3 főképernyőt beállítani? Vagy éppen dockbart kialakítani? Beállítható pl. 5 ikonból álló dockbar, miközben a főképernyő ikonjaiból csak 4-et rakok egymás mellé?
Engem egyébként a bereklámozott minimális erőforrás-igénye, nomeg a 60 kB-os telepítője fogott meg. Többiektől is kérdezem: van valami alternatív launcher ebben a kategóriában?
Jelenleg sima ADW-t használok, szóval nem kell sok extra, de azért az ikonok cserélhetőek legyenek, a dockbaron is. A lényeg, hogy egy kétéves szar LG-n pöpecül fusson.
-
xSide
őstag
TRob1 nem is ajánlottad eddig a GO Backup appot, esetleg lehet csak nem láttam
Mit ide Titanium meg minden más, pont azt tudja amire szükségem van mindenféle körítés nélkül ingyen...
Alkalmazások és adataik mentése, sms, híváslista stb
Jahh felraktam a beta go launchert, pöpec az új sack animáció és minden újítás benne! -
Dr V
őstag
Üdv!
Van olyan program, ami versenypályán tud köridőt mérni gps alapján?Esetleg részidőket, átlagsebességet és egyéb finomságokat
Tudom, h nem a legpontosabb, de nem is százados pontosság elérése a cél. A stopper meg nem jó , mert menet közben nem tudom használni, mielőtt valakinek ez a nagyszerű ötlete támadna...
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest