Hirdetés
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Kérdésem lenne. Van nekünk itthon egy Lenovo Tab4 8"-amit fiam használ a legtöbbet (10 éves gyerek: persze játékokra). Valamit valahol az előugró reklámok között engedélyezhetett, mert sajnos nagyon gyakran orosz reklámok ugranak fel, random. Lassan használhatatlan lesz a Tab. Tudtok valamilyen jó back up progit, amivel megválaszthatom mit mentek el (milyen programot)? Utána pedig egyszerűen vissza is tehetem.
Előre is köszi!"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
nemethchek19
aktív tag
válasz nemethchek19 #79886 üzenetére
Erre valakinek valami ötlete? Előre is köszi!
-
cidalain
veterán
válasz nemethchek19 #79902 üzenetére
érdekes...
wifi közben be van kapcsolva, ha igen, kapcsold ki, próbáld úgy.
a wifi beállításoknál általában (régebbi androidon legalábbis) volt olyan, hogy tartsa be/kikapcsolva alvó módban, de ilyen mobil adatforgalomnál nem rémlik.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Erről a tabletről mi a véleményetek? 66 ezerért tudnám elhozni.
-
cidalain
veterán
válasz bopeti98 #79904 üzenetére
Hat nem egy hu de jo cucc. A 2018-as sokkal jobb. Ebben kevesebb lett a ram (csak 2 gb), kisebb lett az akku, stb. Szerintem 66-ert is tulzas, az eredeti 99-es ara meg vicc.
Ez az SM-T515. A tavalyi az SM-T595, a 2016-os meg az SM-T585. (Az LTE verziosok tipuskodjai) persze telekomnal a 2018-as nem kaphato, a masik ami van az a 2016-os. Azzal osszehasonlitva oke az uj, de azert illene elorebb lepni hardverben. A 2018-asnak sikerult, de most visszafele leptek a Samunal. Nem is ertem...
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
adalbert1
veterán
válasz cidalain #79905 üzenetére
Szétnéztem kicsit tablet fronton, mert szeretnék egy újat vásárolni, és ezek a mostani specifikációk nekem sem igazán tetszenek - lassan 6 éve vettem egy LG G-pad 8.3-at 80-85k-ért, és abban is volt már 2G ram és full HD kijelző - ehhez képest ha a Samsung kínálatát nézem, kb. ugyanezt kapom most is (oké, a processzor gyorsabb és az android verzió újabb).
Illetve azt látom, hogy rengeteg, csak apró dolgokban eltérő tablet van a piacon, így szeretném a segítségeteket kérni a vásárlásban:
Amire használnám:
-pdf-ek olvasása
-sorozat és film nézés: netflix, hbo go, youtube
-böngészés (pl. ph)A keretem olyan 120k körül lenne, de az sem gond, hogy ha olcsóbban kijön.
Méretben vacillálok a 8 és 10 között, a 10 már kicsit nagynak tűnik számomra, főleg, hogy ott van 1-2 nehezebb gép is.
Ami tetszene első blikkre, az a Samsung Galaxy Tab S2 VE T719 - még nem túl kicsi, de kezelhető méret, amoled kijelző, jó ár (most 77k-ért láttam újat az emagon) - amiért viszont kicsit tartok tőle, az az, hogy ha jól tudom, csak android 7-et kapott hivatalosan, így abból kiindulva, hogy a poszt elején említett g-pad-ot is használom már lassan 6 éve, nem szeretnék egy olyanba belefutni, hogy egyszer csak valamelyik alkalmazás már nem frissül/nem indul el (illetve tartozékokat mennyire lehet hozzá kapni vajon)?
Ami specifikációk alapján tetszene, az a Galaxy S5e, viszont mivel ez kb. 2-szer annyiba kerül, mint az S2 V8, így nem igazán látom azt a plusz értéket benne, ami megérné a dupla árat.
Még egy kicsit nézegettem az általad említett verziókat is, a T590 annyira nem tűnik rossznak, viszont a fél kiló feletti súly kicsit elriasztó...
Nézegettem még a 2018-as ipad-et (igaz az másik topic témája, de sajnos nincs milyen tabletet vegyek topic, hanem csak külön-külön az android és ipad tableteknek), árban az is beleférne, viszont kicsit nagynak találom a méreteit, nem tudom, hogy hosszú távon mennyire tudnék vele megbarátkozni, a minit pedig elég drágának találom (igaz specifikációkban sokkal jobb, és ott úgy tippelném, hogy egy 5-6 évig kiszolgálna, és támogatás is lenne valószínűleg os oldalról).
-
addikt
válasz adalbert1 #79906 üzenetére
Én is nézegettem a 100k - s tableteket az volt a bajom hogy a 10" már inkább 10,5", (a 8-as kicsi, a 9,6" számomra a jó méret egy t3-at adtam el)
A kirin 659 meg az sd 450 nem igazán egy erőgép
A huawei m5 még jó lehetne kicsit 100 felett de most nem vennék huaweit az ismert okok miatt (a telom az huawei)
Nekem sikerült egy jó árban lévő ipad 2018 celulart kifognom, nem bántam meg (bár telefonnak nem biztos hogy kéne iphone) az m5 lite-hoz tudom hasonlítani, sokkal gyorsabb ott elég sokat kellett várnom, hogy történjen valami, itt azonnal reagál minden érintésre[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
rushty
őstag
SD kártyát bekapcsolva is hozzá szabad adni, vagy inkább csak kikapcsolt állapotban?
Revolut meghívó pü-ben
-
adalbert1
veterán
És nem érzed nagynak az ipad 2018-at? Nekem az volt az érzésem, miközben üzletben próbálgattam, hogy már egy kicsit nagy, nem tudom, hogy mennyire lenne hosszú távon kényelmes használni - igaz ez még viszonylag jó árban van, a 2019 mini olyan 40k-val drágább, és ha azt nézem ,hogy Galaxy Tab S2 VE T719 8" is a kalapban van 77k-ért, akkor a 2019 miniben nem látom azt az előnyt, amiért megérné a dupla árat.
Ezek alapján a Galaxy Tab S2 VE T719 és az ipad 2018 között vacillálok most legjobban, de lehet, hogy a végén a Samsungot választom - elméletileg még idén is kapott biztonsági frissítést (és szerintem a következő 2-3 évben még elég lesz az általam használt appok nagy részének az android 7), az amoled kijelzőt szeretem, a hardware elég arra, amire használom, és mivel utódja nem lett, így android fronton nem biztos, hogy kapok hasonló tabletet, még mondjuk ipad vagy ipad mini tutira lesz jövőre is.
-
cidalain
veterán
válasz rushty #79908 üzenetére
inkább kapcsold ki.
(#79907) Tapsi75
Az ismert okok miatt? Ha azt ismered, akkor a hivatalos álláspontokat is, miszerint a jelenleg a felhasználóknál lévő, és a piacon a kereskedelmi láncban már kint lévő készülékeket nem érinti semmilyen korlátozás.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
A biztonsági frissítések elvileg jönni fognak. Fő verziófrissítések nem valószínű.
Az olcsóbb belépő szintű tabletek, meg úgy nagyjából minden 60-70k-ig ugyanezt tudja. kijön azzal, amit a gyárban rátettek, max egy-két bugfix, aztán készkifújt.
Akinek ez szempont hogy folyamatosan friss legyen a biztonsági szintje, az vegyen Samu tab s3-at vagy tab s4-et, vagy Ipad-et. Ha bármi másban gondolkozik, akkor viszont ne rója fel hiányként.
Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy ha nekem ez olyan nagyon fontos, akkor eddig se került volna szóba a Huawei, és így a mostani helyzet ezen semmit nem is változtatna semmilyen irányban, hisz kit érdekel úgysem vettem volna.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sharkypeti
aktív tag
A páromat szeretném meglepni egy új tablettel, de már hosszú ideje nem követem már, hogy mi újság tablet fronton. Nem nyúzza rendszerigényes dolgokkal, de azért jó lenne legalább 3 GB RAM. Külföld is szóba jöhet, de csak ha van valami tényleg megbízható tab.
Fontos: elég a wifi only.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés is opció? bármi szóba jöhet
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (lightos játék, internet, filmnézés stb.) pont ez a három dolog
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 50-60k maxUtólag belegondolva, azért ha ki tudnék fogni egy jó kis újszerű használtat, akkor elgondolkodnék...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #79912 üzenetére
Érdekes dolog ez a frissítősdi. Mondjuk, van egy Nugátos Tabom. Fejlesztőiben engedélyeztem a többablakos (freeform) módot. Frissül Oreora és már csak PC -hez kötve, parancssorból tudom megtenni ugyanezt. Köszi, Google!
Van egy tabom, amin Pie fut. Frissül Q -ra és az alkalmazásaim soha többet nem férhetnek hozzá a vágólap tartalmához. Köszi, Google! De jó, hogy frissült a rendszer!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Az összesítőben látott felső és csúcskategóriában között szereplő tabletek közül szeretnék ár érték arányban a legjobbat választani. 10", amire szükségem volna. Ami leginkább számít a gyorsaság. Más nem nagyon.
Előre is nagyon köszönöm! -
juuzer
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék nézni szülinapjára tegy új tabletet. Jelenleg egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0-t használ, igazából meg van vele elégedve, csak már "lassú" meg az appok támogatása kezd megszűnni Android 4.1.2.-re.6 éves a tablet én azt is csodálom, hogy eddig elment különösebb gond nélkül.
Viszont nem tudom, hogy milyenre érné meg cserélni. Nagyon maximum 70 ezret szánnék rá, viszont ha olyan 50 ezer alatt meg tudnám úszni a történetet, az király lenne.
Őket néztem ki :Lenovo TAB4 8" (ZA2B0059BG) - 40k
Lenovo Tab E10 TB-X104F (ZA470046BG) - 46k
Lenovo Tab4 8 Plus (TB-8704F) - 63k (ez lenne a legjobb, viszont arra, amire ő használja szerintem kicsit overkill lenne)
Huawei MediaPad T3 8.0 - 50kA felhasználás: szigorúan böngészés, receptek és videók nézegetése, stb. Boldoguljon el mondjuk nagyon max 10 chrome tabbal. Másra tényleg nem használja. Ami fontos lenne, hogy a kijelzőnek szép képe legyen. Nem a felbontásra gondolok, hanem inkább a színhelyességre és a betekintési szögek és a kontraszt legyenek rendben. Nyilván a kategória limitjeit figyelembe véve.
Néztem 10"-es tabokat is, de gyakran ágyban is használja a tabot, így inkább egy 8"-est gondoltam neki, a könnyebb kézbentartás miatt.
Igazából az olcsóbb 8"-es Lenovo és a T3 között vacillálok. Szerintetek melyik lenne jó választás? Ja elfelejtettem írni, hogy szerintem olyan 3-4 évre tervezünk ezzel a tabbal igaz kb telhesen alap felhasználás mellett. (Hiszen a Galaxy Tab is elment 6 évig gond nélkül kb.)
Előre is köszi a helpet
Vamos a la playa.
-
cidalain
veterán
válasz juuzer #79919 üzenetére
Ja, tab4 8, T3 8. Jo fele kapizsgalsz. Itthon ez a minimum konfig amit erdemes megvenni. A regi samu utan urhajo lesz mindegyik. Felesleges nagyobbat, erosebbet, foleg hogy ahhoz itthon 65 korul kellene fizetni.
Kintrol van olcsobban 3 GB ramos gep, 130 dollar korul, az nem tudom szobajohet e, hogy kinait rendelj.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
juuzer
addikt
válasz cidalain #79920 üzenetére
Köszönöm! :)
És a kettő közül melyiket érdemesebb? Huawei tabom van, viszont lenovom sose volt.
Ha jól.tudom 425 van mindkettőben ez mennyire elég napi átlagos felhasználásra?
Külföldi rendelésen nem gondolkodtam, nem szeretnék Romokkal mókolni meg kicsit félek a chinese taboktól. Mmint amik nem Global ROM-mal jönnek.
Plusz jövő hétre már úgyse jönne meg :D
Vamos a la playa.
-
sharkypeti
aktív tag
ERRE ki mit javasol? cidalain?
OnePlus 12
-
juuzer
addikt
válasz sharkypeti #79922 üzenetére
Szia
Lenovo Tab4 8 Plus? 64k snapdragon 625 es asszem 3 GB RAM :)
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
cidalain
veterán
válasz juuzer #79921 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanaz a kettő hardveresen. Ha van lehetőséged valami nagyobb boltban akkor tapizd meg őket, dönthet az is. De ha penzfeldobassal dontesz, akkor sincs baj
(#79922) sharkypeti
Ja en is a Lenovo tab4 8 Plus tipust ajanlom akar itthonrol, akar kintről
Meg kintről jöhet a Chuwi Hi9 Pro is, kb 140 dollár körül okosított postával.
Esetleg a Xiaomi Mi Pad 4, de ez foglalkozós (xiaomi.eu romot rá kell tenni, mert a Global nem hivatalos), es a wifi onlyban nincs GPS például.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz juuzer #79925 üzenetére
Kihagyták belőle a gyorstöltést. Csak az nem világos, hogy a tab -ból, vagy a töltőjéből. A SOC egyébként tudja, mert a telómban (Moto Z Play, alias Lenovo) ugyanez a SOC van és a gyári hálózati töltője gyorstöltős. Ki kéne próbálni a tabot egy ilyen töltővel.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
geri665
csendes tag
Sziasztok!
Anyukámat szeretném meglepni egy tablettel születésnapjára, viszont én totálisan sötét vagyok ilyen téren, egyáltalán nem értek a tabletekhez így szeretném segítségeteket kérni, hogy milyen tabletet vásároljak.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" min, de minél nagyobb. Legyen szép a kép.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés is opció? Inkább itthon, nem szeretnék a macerákkal foglalkozni
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (lightos játék, internet, filmnézés stb.) Filmnézés, youtube videók, internet böngészés, max egy kicsi játék
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 40k maxIlletve ne kelljen napi 5x tölteni.
Válaszaitok előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Gergő -
cidalain
veterán
válasz geri665 #79929 üzenetére
2 GB ram kell a normalis rendszermukodeshez. Ilyen tablet itthon 40-től kezdődik. Két tipus johet szoba nalad, mindegyik 8-as, hardveresen kb ugyanaz.
Lenovo tab4 8
Huawei Mediapad T3 8
Veheted azt, amelyiket epp opcsobban adjak. Akcioban mindegyik 40 korul szokott menni>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Karajev7
tag
Helló! Osszetort egy Acer Iconia B1-750 16GB tablet, amit kolcsonbe kaptam. Szeretnék venni helyette egy másik használtat. Esetleg ettol jobbat lehet venni 20-25 ezer forint korul?
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
cidalain
veterán
válasz Karajev7 #79931 üzenetére
csak kompromisszumosan
ebben az árkategóriában a 1024×600 felbontás a jellemző, és csak 8GB háttértár.
Ha kapni még valahol a Lenovo tab4 7 Essential típusból volt 16 GB-os háttértárral is.
Ha nem akkor marad, ami van, pl Lenovo Tab E7. Ezt most pl megkani 21 körül. kisebb a kijelző felbontás, csak 8 GB háttértár. cserébe 8-as droid.ui: ja bocs, ez csak újakra vonatkozik.
Használtan 25-ért már szerintem lehet hogy találsz Lenovo tab4 8-at ami 8"-os, és 2 GB ram van benne.
1 GB ramos, 16 GB háttértárasra meg használtan nem vernék el 25-öt, mert közel olyan van újan is, lásd feljebb.[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Asus ZenPad C7.0(Z170CG)(PO1Y) Most 1GB vagy 2GB Ram van benne?
-
cidalain
veterán
válasz volandy #79934 üzenetére
Volt mindkettő verzió.
De miért nem lehetett normalis kepet csinalni? A fele lelóg. Biztosan nem csak on the fly be van cseszve egymas alá az 1.8 és az 1.2 GB. Szöveg mi előtte vagy fölötte?
Mas, hogy a RAM-ról nem szoktak ilyen hasznalati grafikonokat csinalni (de elképzelhető), inkabb a belső tárról.
A beallitasok menuben a készülékről reszt kell megnézni, ott le szoktak irni a specifikációkat. De legalabbis a konkrét tipuskodot, amit ki lehet guglizni>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
volandy
senior tag
-
cidalain
veterán
válasz volandy #79936 üzenetére
fel kell tenni a play áruházból egy CPU-Z-t aztán az kiír mindent.
bár a kép alapján valami ilyesmi lehet fent eleve, amiről a képernyőfotó lett készítve. nem valószínű, hogy az beépített gyári grafikon.
[ Szerkesztve ]
-
kispalsz
tag
Sziasztok!
Én is tablet vásárlásán töröm a fejem. Viszont nem átlagos használatra kellene:
Szempontok:
Fő működés, falra rögzítve, smart home rendszer felületét mutatná
1: Minél nagyobb kijelző felület, azaz legalább 10" méretű.
2: Nagy felbontás, azaz minimum 1920x1200 felbontás , (a 720p tabletek kiesnek biztosan)
3: Firss Android 7 vagy mégjobb 8.0/8.1
4: Ár: 130- max 180 $ között.
5: 802.11n wifi de jobb lenne dual band, 2.4 és 5 GHz AC wifi
6: Alap android, vagy kevés gyártói sw.Lehetőleg ne.Kb ezek, webböngésző futna rajta egy oldalt megjelenítve, valószínű Domoticz/Dashticz2.
Nagyon ritkán falról levélve, kirándulásokhoz elvinném laptop helyett útvonaltervezéshez, kis youtube (1080p) és filmnézés (1080p)
Külföldről is jöhet a tablet, de új tabletet szeretnék. Játékra nem lesz használva. Csak max youtube.
Eddig ezeket néztem:
Örülnék valami EU raktáras kivitelnek, hogy gyorsan, olcsón ideérjenTeclast M20 4G Network Tablet PC MT6797 X20 Deca Core 3GB RAM 32GBROM Android 8.0 10.1 inch 1920*1200 GPS Phablet 132$ + szállítás + vám
2019 New 2.5D Tempered Glass 10 inch Deca Core 4G FDD LTE Tablet pc 4GB RAM 128GB ROM 1920*1200 Android 8.0 Tablet 10.1+Gifts Ennek a 64 GB verziója jöhente szóba csak a leírásban 128 GB van. 115$ + szállítás + vám
Tudtok mást ajánlani, esetlen EU raktárasat?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz kispalsz #79939 üzenetére
a második eléggé noname, olyat nem vennék.
Teclast, Chuwi modellek rendben vannak. Veheted Banggood, Gearbest webáruházakban is, azoknak van EU raktára, illetve van pár dolcsiért okosított postájuk kínából (az eladó költségén behozzák EU-ba, és neked innen adják fel)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Somatom
veterán
válasz kispalsz #79939 üzenetére
Gondold át, hogy biztosan kell-e neked SIM -es tablet! Én a Wifis mellett döntöttem és nem bántam meg. Telóról adok neki netet és teljes értékűen tudom használni. Az általad elsőként linkelt nem tudja a B20 -at, tehát kirándulásnál előfordulhat, hogy nem lesz neted, pedig B20 -szal lehetne. Persze, SIM -es tabot is lehet Wifin használni. A második semmit sem ír a támogatott LTE frekikről, viszont amúgy sem felel meg a kritériumaidnak, mert a linkelt oldalon levő adatai szerint nemhogy az ac -t, de még az n -es Wifit sem ismeri.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kispalsz
tag
válasz Somatom #79941 üzenetére
Nem kell LTE, elég a Wifi is.
A másodikat akkor elfelejtem.
Találtam még egy Tab-ot: Teclast T10 , ez még vállalható kategória az igényeimnek:
" Én a Wifis mellett döntöttem és nem bántam meg. Telóról adok neki netet és teljes értékűen tudom használni."
Azaz tudsz javasolni nem SIM-es tabot? Meg se adtam a kereséseimnél a SIM támogatást, mégis csak ilyeneket dobott ki az Ali, banggood.
gondolom akkor ez sem rossz választás:
CHUWI Hipad 10.1 Inch 1920*1200 Helio X27 Deca Core Android 8.0 Tablet 3GB RAM 32GB ROM 2.4G/5G WIFI Dual Camera Tablets 150$ + szállítás +vám
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok
Imadott Lenovo Adam tabletem megserult. Hogy pontosan hogy meg en sem tudom. Valszeg egyzser akarva akaratlanul ralephettem.
Lett egy ilyen serulese.Kerdesem az volna, hogy erdemes egyaltalan kicsereltetni az amugy is feher foltokkal tarkitott kijelzojet?
Es mennyibe kerulhet? Hany nap egy ilyen muvelet?
Vagy inkabb egy uj belepo szint?
Mivel nem jatszok rajta, ezert egy gb ram is eleg nekem. Foleg iptv nezesere hasznalom. Akar a gepen, akar alkalmazas segitsegevel, es akkor kiteszem az android boxra a kepet.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
cidalain
veterán
Lenovo tab E 7" tabletet a heten lattam akcioban 21-ert, hasonlo kategoria, mint a tied.
Nemmtudom mennyi ehet egy kijelző kinabol, de szerintem nincs 5000 alatt. Ha nem tudod cserelni, valakit meg kell bizni, ő biztosan nem fog 5000/óra alatt dolgozni. Következésképpen szerintem nem éri meg javittatni.
De azért erdemes Alin utánanézni a kiejelzonek>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz cidalain #79945 üzenetére
Sztem miskolcon elviszem valami szakihoz. Es ott kiderulhet merre az arra.
Ha tizesert javithato tokkal vonoval, akkor sztem vallalom is.Es akkor a tabi is kap egy masodik eletet.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Josi
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #79944 üzenetére
Aliexpressről rendelve kb 21$
Ez tartalmazza a kijelzőt, az érintőpanelt és a műanyag keretet. Ez a legegyszerübb megoldás.
Csak át kell szerelni a régiről és kész is. Ezt még talán te is meg tudod csinálni.
Kijelző+Touc+Frame''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
cidalain
veterán
Így, hogy van egybe cucc, így tenyleg nem olyan bonyolult. De azert meg van vele melo igy is. De tovabbra is vallom, hogy ha 10 felett van mindennel együtt, akkor elgondolkodtató a dolog, hogy megeri e.
Regi hardver, regi droid, nincs garancia (az alkatreszre se nagyon, es arra sem, hogy sikeres lesz a műtét) cserebe azzal hogy 20 rugo, uj gep, uj droid, 2 ev hazai gari.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz cidalain #79949 üzenetére
Inkább szól minden egy új hasonló gép mellett, mint a régi feltámasztására.
Jövő héten már okosabb leszek.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest