- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék nézni szülinapjára tegy új tabletet. Jelenleg egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0-t használ, igazából meg van vele elégedve, csak már "lassú" meg az appok támogatása kezd megszűnni Android 4.1.2.-re.6 éves a tablet én azt is csodálom, hogy eddig elment különösebb gond nélkül.
Viszont nem tudom, hogy milyenre érné meg cserélni. Nagyon maximum 70 ezret szánnék rá, viszont ha olyan 50 ezer alatt meg tudnám úszni a történetet, az király lenne.
Őket néztem ki :Lenovo TAB4 8" (ZA2B0059BG) - 40k
Lenovo Tab E10 TB-X104F (ZA470046BG) - 46k
Lenovo Tab4 8 Plus (TB-8704F) - 63k (ez lenne a legjobb, viszont arra, amire ő használja szerintem kicsit overkill lenne)
Huawei MediaPad T3 8.0 - 50kA felhasználás: szigorúan böngészés, receptek és videók nézegetése, stb. Boldoguljon el mondjuk nagyon max 10 chrome tabbal. Másra tényleg nem használja. Ami fontos lenne, hogy a kijelzőnek szép képe legyen. Nem a felbontásra gondolok, hanem inkább a színhelyességre és a betekintési szögek és a kontraszt legyenek rendben. Nyilván a kategória limitjeit figyelembe véve.
Néztem 10"-es tabokat is, de gyakran ágyban is használja a tabot, így inkább egy 8"-est gondoltam neki, a könnyebb kézbentartás miatt.
Igazából az olcsóbb 8"-es Lenovo és a T3 között vacillálok. Szerintetek melyik lenne jó választás? Ja elfelejtettem írni, hogy szerintem olyan 3-4 évre tervezünk ezzel a tabbal igaz kb telhesen alap felhasználás mellett. (Hiszen a Galaxy Tab is elment 6 évig gond nélkül kb.)
Előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest