Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
válasz
_seth_
üzenetére
Hol tapasztaltad a lassulást?
Én kicsin használom alapból most kipróbáltam és eddig ugyan olyan a többi méreten is
Illetve az alkalmazások menüből a fő oldalra visszalépés talán nem olyan sima,
De ez is csak akkor ha a full tele ikonos oldalra lépek vissza
de lapozgatva, görgetve a menübe nem látok különbséget, főleg meg nem őstablet szinten
picit még nyomkodom hátha...
Frissítés fent van? -
Multi13
tag
válasz
_seth_
üzenetére
Igazából ugyan ilyenem van, csak nem diamond, hanem quantum. Ahogy nézem a kettő közötti különbség csupán annyi, hogy a diamondba 16 GB belső tárhely van míg a quantumba 8 GB, viszont a diamondba nincs bluetooth ill. hdmi csatlakozási lehetőség, míg a quantum ezeket tudja. Minden más ugyan az! A különbség még annyi, hogy a quantum 5000 Ft-al olcsóbb, így ha választanom kéne a kettő közül (igazából így is tettem
), akkor inkább a bluetooth és a hdmi mint a nagyobb tárhely, tehát a quantum. 
A kijelzője nagyon szép (volt alkalmam 2 napig használni egy multipad 2 prime duo-t) és ehhez képest sokkal szebb és élesebb a kép rajta ill. a sebessége is nagyon jó (idáig nem nagyon sikerült megakasztani egy játékkal sem
). Ha csak böngészésre ill. olvasásra használja az ember, akkor az akksija egész jól bírja, viszont ha megmozgatom a benne lévő hardvert (játék stb.), akkor már nem árt ha a közelben van a hálózati adapter. 
Én csak is ajánlani tudom, mert a rendszer stabil (support is dolgozik a háttérben hiszen érkezett már rá frissítés) ill. az összeszerelés/anyaghasználat terén is kiemelkedik a többi kínai modell közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Ha csak böngészésre ill. olvasásra használja az ember, akkor az akksija egész jól bírja, viszont ha megmozgatom a benne lévő hardvert (játék stb.), akkor már nem árt ha a közelben van a hálózati adapter.
Dr.NX