Új hozzászólás Aktív témák

• Multi13

tag

válasz _seth_ #45216 üzenetére

Igazából ugyan ilyenem van, csak nem diamond, hanem quantum. Ahogy nézem a kettő közötti különbség csupán annyi, hogy a diamondba 16 GB belső tárhely van míg a quantumba 8 GB, viszont a diamondba nincs bluetooth ill. hdmi csatlakozási lehetőség, míg a quantum ezeket tudja. Minden más ugyan az! A különbség még annyi, hogy a quantum 5000 Ft-al olcsóbb, így ha választanom kéne a kettő közül (igazából így is tettem :U ), akkor inkább a bluetooth és a hdmi mint a nagyobb tárhely, tehát a quantum. :)

A kijelzője nagyon szép (volt alkalmam 2 napig használni egy multipad 2 prime duo-t) és ehhez képest sokkal szebb és élesebb a kép rajta ill. a sebessége is nagyon jó (idáig nem nagyon sikerült megakasztani egy játékkal sem ;) ). Ha csak böngészésre ill. olvasásra használja az ember, akkor az akksija egész jól bírja, viszont ha megmozgatom a benne lévő hardvert (játék stb.), akkor már nem árt ha a közelben van a hálózati adapter. :)
    Én csak is ajánlani tudom, mert a rendszer stabil (support is dolgozik a háttérben hiszen érkezett már rá frissítés) ill. az összeszerelés/anyaghasználat terén is kiemelkedik a többi kínai modell közül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés