- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
A 8"-os, nem csillagászati árban mért tabletek többsége1024*768-as kijelzővel rendelkezik.
Ha már az "A" brand-es felhozatalt nézzük (és androidnál maradunk), akkor a 8"-ban marad az LG és az Asus Memo pad 8, az első igen kellemes paraméterekkel, a második meg erősen túlárazva.
Még itt található (árban) a Samsung Galaxy 3 8" is, ami szintén drága a tudásához képest.Ha a Lenovo Yoga 8 ( ami a tesztek alapján a Memo Pad HD 7 teljesítményét hozza) nagyobb kijelzőt és még hosszabb üzemidőt ígér (mint az Asus MP HD7), mindezt 55.000-ér, akkor jó vételnek tűnik. (nekem)
Főleg úgy, hogy ezen az áron "A" brand-es masina az Acer Iconia A1 8 van, kisebb felbontással és harmad üzemidővel.
Én köszönöm mexel -nek, hogy felhívta rá a figyelmet, többek között ezért olvasom a fórumot.Az az eddigiekből "lejött", hogy neked a csak és kizárólag a nexus 7 vonal a "tablet" de szerencsére nem vagyunk egyformák, mert nekem a 2012-es verzió nem jött be.
-
monti0222w
addikt
Hát baszus nem értelek: 1. mi bajod van az Lg-vel, az hogy ár-érték arányában egy jó tablet s pont az Lg-től?! Más cég miért nem csinált ilyet?
2. Ólvasgatom én is a topicot és találkoztam szintén a mexel fórumtárs írásival, de arra amire te utalsz még nem találkoztam, azon kivül hogy jó szándékuan felhivta a figyelmet egy megfizethetöbb tabra illetve a kérdésekre válaszolt röviden ennyit a dologról! -
mexel
veterán
Miért fáj neked hogy van egy aránylag jó gép akcióban, és ajánlom azoknak akik ilyesmit keresnek?
(ugyanis kb 10-en hívtak hogy megvennék a kütyümet, és ezért is írtam a tapasztalatokról és elérhetőségről)
Sokan nem tudnak az akcióról, eléggé el is van dugva.
Ebben a topikban pedig azt látom hogy nagyon sokan keresnek valamit. Ez még új és nincs tapasztalat.
Ha segíteni nem tudsz akkor legalább ne kötözködj, vagy keress valaki mást akivel együtt nőttél fel.
Rólam meg különösen akadj le mert utálom ha szórakoznak velem
Mindenki azt vesz amit akar, én sem hülyézlek le mert nem azt vásárolod ami nekem tetszik.
Én írtam véleményt egy termékről, eredmémnyeket raktam be, és adtam tapasztalati infókat, mert ebből még kevés van és sokan vennének ilyet, de nem tudják milyen. Akinek nem tetszik amit írok az továbblép, és nyilván azt vesz amit szeretne.
Én sem azt mondtam hogy ez a világ legjobb gépe, de ennyiért most messze veri a mezőnyt, innovációban főleg. Az LG-t pedig nem szeretem, de amit belepakoltak az jelenleg szintén ütős dolog, ezen kár vitázni. A külseje nekem nem tetszik, mint ahogy általában a tabok nagy részének sem, amik szappantartó formájúak. Ezért fogott meg a lenovo.Ennyi. Egyébként nem is tudom miért írom ezt le neked mert ezt valószínűleg úgysem érted meg, ahogy a médiafogyasztást sem. Mert igen, amikor utazom akkor viszek magammal filmeket, zenét stb. Na erre kell a bővíthetőség, bármennyire is fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged