Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007
üzenetére
Tudtam-tudtam, csak nem sejtettem

Hát nem tudom mi számít nonamenek ugye ebben a világban nem vagyok ismerős, csak a nagyobb márkákról hallottam, Lenovo, Dell, Samsung, HP, de láttam ilyeneket, hogy Concorde, Myaudio és még vagy 1000 féle... Igaziból ha tesóm androidos telefonjából indulok ki (ZTE Blade 3) nekem azért nonanme, mert 1 db android verziófrissítés sem jött ki rá, megvetted stock 4.0.4-el és se 4.1 se 4.2 vagy valami. Összefoglalva nekem az a noname amit gyakran kell szervízelni és nincs rendszerfrissítés...
Mit tudnál akkor ajánlani, ami jó lenne nekem?
(#44562) tvamos: Egyenlőre sehol csak valahol olvastam róla és megnéztem a weblapon. Gondolom előbb-utóbb lehet majd itthon is kapni, de ha nem és égetően kezd szükségem lenni rá és itt azt mondják mindenre jó amit szeretnék (de sajnos nem) akkor valaki biztos segítene berendelni külföldről

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX