- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #44565 üzenetére
Tudtam-tudtam, csak nem sejtettem
Hát nem tudom mi számít nonamenek ugye ebben a világban nem vagyok ismerős, csak a nagyobb márkákról hallottam, Lenovo, Dell, Samsung, HP, de láttam ilyeneket, hogy Concorde, Myaudio és még vagy 1000 féle... Igaziból ha tesóm androidos telefonjából indulok ki (ZTE Blade 3) nekem azért nonanme, mert 1 db android verziófrissítés sem jött ki rá, megvetted stock 4.0.4-el és se 4.1 se 4.2 vagy valami. Összefoglalva nekem az a noname amit gyakran kell szervízelni és nincs rendszerfrissítés...
Mit tudnál akkor ajánlani, ami jó lenne nekem?(#44562) tvamos: Egyenlőre sehol csak valahol olvastam róla és megnéztem a weblapon. Gondolom előbb-utóbb lehet majd itthon is kapni, de ha nem és égetően kezd szükségem lenni rá és itt azt mondják mindenre jó amit szeretnék (de sajnos nem) akkor valaki biztos segítene berendelni külföldről
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- OpenWRT topic
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest