Hirdetés
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
A myaudio-nak van ahogy a fentebbi írás is mutatja
Inkább a szerviztapasztalatok lennének a fontosak. Szinte minden itthon forgalmazott motyónak kell legyen valamilyen garis ügyintézési lehetősége, vagy a boltba kell visszavinni vagy a megadott szervizbe. Sajnos sokszor ott van a baj, hogy amikor hibás lesz a készülék akkor kezdődik a mutogatás, a javítás/csere kikerülése, stb. Ezekről lenne jó egy összegzés, mert egyre több féle kütyü van és már nem is olyan olcsók. A lenovonál most pl úgy tudom nincs itthono szerviz, hanem futár viszi-hozza a cuccot. Az hogy ez mennyire működik, nem tudom.
Én azt szeretem jobban ha személyesen be tudok menni olyan szervizbe ahol beszélhetek azzal az emberrel aki valójában javítani is fog. Sajnos mindenhol szinte már "ügyintézőkkel" kell tárgyalni, és az infó már nem jut el oda ahová kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább a szerviztapasztalatok lennének a fontosak. Szinte minden itthon forgalmazott motyónak kell legyen valamilyen garis ügyintézési lehetősége, vagy a boltba kell visszavinni vagy a megadott szervizbe. Sajnos sokszor ott van a baj, hogy amikor hibás lesz a készülék akkor kezdődik a mutogatás, a javítás/csere kikerülése, stb. Ezekről lenne jó egy összegzés, mert egyre több féle kütyü van és már nem is olyan olcsók. A lenovonál most pl úgy tudom nincs itthono szerviz, hanem futár viszi-hozza a cuccot. Az hogy ez mennyire működik, nem tudom.
Dr.NX