Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy 50 ezer forint környékén milyen tabletet érdemes venni?
Elsőre My Audio 10-es szériára gondoltam,ennek olvastam tesztjét illetve úgy láttam tűrhető a hardveres szerelhetősége.Másnak még nem néztem utána de majd bogarászok itt,esetleg ha tudnátok összehasonlítást linkelni.
Még az érdekelne honnan lehet ezekre (HD) filmeket és játékokat letölteni,milyen gamék futnak rajtuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest